Legendary: A Marvel Deck-Building Game – Dr Strange & Shadows of Night
Videó beküldése

Legendary: A Marvel Deck-Building Game – Dr Strange & Shadows of Night társasjáték Kiegészítő

társasjáték Kiegészítő, 2021
Értékelem!

Ez a játék a Legendary: A Marvel Deck Building Game kiegészítője.

A Legendary: A Marvel Deck-Building Game – Dr Strange & Shadows of Night egy könnyen tanulható kiegészítő a Legendary: A Marvel Deck Building Game társasjátékhoz, 1 - 6 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 30 - 60 perc. Az alapjátékot 2013-ban jelölték a Golden Geek Awards díjára Legjobb kátyajáték kategóriában. A társast, a könnyebb...

A Legendary: A Marvel Deck-Building Game – Dr Strange & Shadows of Night egy könnyen tanulható kiegészítő a Legendary: A Marvel Deck Building Game társasjátékhoz, 1 - 6 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 30 - 60 perc. Az alapjátékot 2013-ban jelölték a Golden Geek Awards díjára Legjobb kátyajáték kategóriában. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a pakli építés, a solitaire, a str-05 semi-cooperative game, az események és a változó setup mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

A misztikus tanok mestere megérkezett a legendás univerzumba!
Vadászat... Csapdába ejtés... az álomdimenzióban az embereket a félelem kerítette hatalmába. Nightmare, egy kortalan démon, aki ezt a birodalmat uralja, álomenergiát szív el az emberektől, és így az egész világ egy extradimenzionális fenyegetés előtt áll, amit ő és csatlósai jelentenek. Csatlakozz a csodás hősökhöz és a misztikus tanok mesteréhez, Doctor Strange-hez ebben az új Legendás kiegészítőben, ahol azon kell versenyezz, hogy legendás védőkkel töltsd fel a paklidat, mielőtt megállíthatatlan erővel táplálnád az álomcserkész ellenséget!

Doctor Strange visszatér a Legendary-be, és még több misztikus hőst hoz magával, hogy csatlakozzon a csodálatos szuperhősök hatalmas táborához!

Angol nyelvű ismertető

Forrás: Szellemlovas
Egy üzlet árulja ezt a játékot!
 • 11 990 Ft-tól
 • 1 ajánlat

Kategória: Kártyajáték, Kiegészítő, Képregény / Grafikus novella
Mechanizmus: Pakli építés, Solitaire, STR-05 Semi-Cooperative Game, Események, Változó setup

Videók

A társasjátékhoz oktató és bemutató videók nyújtanak segítséget! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Kiegészítő

Ez a játék egy kiegészítő. Ez ilyen játékok az eredeti játékhoz, annak élményéhez, mechanizmusához, készletéhez, adnak plusz elemeket.

Legendary: A Marvel Deck-Building Game – Dr Strange & Shadows of Night társasjáték kiegészítő vásárlása, árak és üzletek


Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Legendary: A Marvel Deck-Building Game – Dr Strange & Shadows of Night társasjáték videók (4)

Kommentek

A Legendary: A Marvel Deck Building Game társasjáték és kiegészítői (55)

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  30 - 60 perc
 • Játékosok:  1 - 6
 • Ajánlott életkor:  14+
 • Tervező:  Devin Low
 • Kiadók:  Upper Deck Entertainment
 • Elérhető nyelvek:  angol

Alternatív nevei


Kiadások

 • English edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: angol

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Legendary: A Marvel Deck-Building Game – Dr Strange & Shadows of Night társasjátékhoz