Legend of the Five Rings: The Card Game – Coils of Power
Videó beküldése

Legend of the Five Rings: The Card Game – Coils of Power

Kiegészítő, 2021
Értékelem!

Ez a játék a Legend of the Five Rings: The Card Game kiegészítője.

A Legend of the Five Rings: The Card Game – Coils of Power egy összetett kiegészítő a Legend of the Five Rings: The Card Game társasjátékhoz, 2 játékos részére, az átlagos játékidő 45 - 90 perc. Az alapjátékot 2017-ben jelölték a Golden Geek Awards díjára Legjobb két személyes játék kategóriában, illetve szintén ebben az évben jelölték a Golden Geek...

A Legend of the Five Rings: The Card Game – Coils of Power egy összetett kiegészítő a Legend of the Five Rings: The Card Game társasjátékhoz, 2 játékos részére, az átlagos játékidő 45 - 90 perc. Az alapjátékot 2017-ben jelölték a Golden Geek Awards díjára Legjobb két személyes játék kategóriában, illetve szintén ebben az évben jelölték a Golden Geek Awards díjára is Legjobb kátyajáték kategóriában. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít az akció pontok, a váltakozó képességek, a visszatartott információ, a pakli tervezés és a deck construction mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

Az Smaragd Birodalom minden oldalról háborúval néz szembe. Hatalmas seregek dúlják fel az egész birodalmat, és a borzalmas Shadowlandi szörnyek hordái délről fenyegetik Rokugant. A Nagy Klánokat számtalan módon kísértették meg - vajon diadalmaskodik a széthúzás és az önérdek az egység és az összefogás felett?

A ciklus korábbi dinasztiacsomagjaihoz hasonlóan, a Legend of the Five Rings: The Card Game új kiegészítője ezúttal is számos új eszközt kínál minden Nagy Klánhoz. Több klán hatalmas új háborús-karaktereket kap, amint a háború végigsöpör Rokuganon, míg más klánok egyedülálló képességeket szereznek, hogy manipulálják a barátaik és ellenségeik sorsát. Új fellegvárával, két új tartományával, valamint dinasztia- és konfliktuskártyák tömkelegével minden elkötelezett játékos biztosítva érezheti magát, hogy a Coils of Power nem fogja hidegen hagyni.

Forrás: Szellemlovas
Egy üzlet árulja ezt a játékot!
 • 5 490 Ft-tól
 • 1 ajánlat

Kategória: Kártyajáték, Fantasy, Kiegészítő, Gyűjthető tartozékok
Mechanizmus: Akció pontok, Váltakozó képességek, Visszatartott információ, Pakli tervezés, Deck Construction

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Kiegészítő

Ez a játék egy kiegészítő. Ez ilyen játékok az eredeti játékhoz, annak élményéhez, mechanizmusához, készletéhez, adnak plusz elemeket.

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!


Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Kommentek

A Legend of the Five Rings: The Card Game társasjáték és kiegészítői (43)

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  45 - 90 perc
 • Játékosok:  2
 • Ajánlott életkor:  14+
 • Tervező:  Brad Andres, Tyler Parrot
 • Kiadók:  Fantasy Flight Games
 • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

 • English edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 9 cm x 15.2 cm x 2.4 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Legend of the Five Rings: The Card Game – Coils of Power társasjátékhoz