Legend of the Five Rings: The Card Game – A Crimson Offering
Videó beküldése

Legend of the Five Rings: The Card Game – A Crimson Offering

Kiegészítő, 2021
Értékelem!

Ez a játék a Legend of the Five Rings: The Card Game kiegészítője.

A Legend of the Five Rings: The Card Game – A Crimson Offering egy összetett kiegészítő a Legend of the Five Rings: The Card Game társasjátékhoz, 2 játékos részére, az átlagos játékidő 45 - 90 perc. Az alapjátékot 2017-ben jelölték a Golden Geek Awards díjára Legjobb két személyes játék kategóriában, illetve szintén ebben az évben jelölték a Golden Geek...

A Legend of the Five Rings: The Card Game – A Crimson Offering egy összetett kiegészítő a Legend of the Five Rings: The Card Game társasjátékhoz, 2 játékos részére, az átlagos játékidő 45 - 90 perc. Az alapjátékot 2017-ben jelölték a Golden Geek Awards díjára Legjobb két személyes játék kategóriában, illetve szintén ebben az évben jelölték a Golden Geek Awards díjára is Legjobb kátyajáték kategóriában. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít az akció pontok, a váltakozó képességek, a visszatartott információ, a pakli tervezés és a deck construction mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

Nehéz körülmények szorongatják az Emerald Empire-t, minden nagy klánt kétségbeesett döntések meghozatalára kényszerítve… talán még arra is, hogy sötét hatalmakat idézzenek meg, amiket jobb lenne nem bolygatni. A Mahō vérmágia olyan erőket kínál azoknak, akik hajlandóak befogadni, amelyek győzelmet hozhatnak számukra a klánok feletti uralomért folytatott küzdelmükben. De mit kell feláldozni a hatalomért cserébe - vajon megéri az árat, amit neked kell megfizetni érte?

A Temptations ciklus a A Crimson Offering-gel folytatódik, ami a harmadik Dynasty Pack a sorozatban, s melyben minden Nagy Klánt arra kényszerül, hogy egyre nehezebb döntéseket hozzon a kapott kártyákkal. Rokugan klánjaihoz hasonlóan te is szembesülhetsz a kísértéssel, hiszen adott a lehetőség, hogy hatalmas mahō kártyákat helyezz el a paklidban, így vérmágiát használva, hogy előnyt szerezz ellenfeleddel szemben.

Forrás: Szellemlovas

Kategória: Kártyajáték, Fantasy, Kiegészítő, Gyűjthető tartozékok
Mechanizmus: Akció pontok, Váltakozó képességek, Visszatartott információ, Pakli tervezés, Deck Construction

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Kiegészítő

Ez a játék egy kiegészítő. Ez ilyen játékok az eredeti játékhoz, annak élményéhez, mechanizmusához, készletéhez, adnak plusz elemeket.

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

A Legend of the Five Rings: The Card Game társasjáték és kiegészítői (43)

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  45 - 90 perc
 • Játékosok:  2
 • Ajánlott életkor:  14+
 • Tervező:  Brad Andres, Tyler Parrot
 • Kiadók:  Fantasy Flight Games
 • Elérhető nyelvek:  angol, francia

Alternatív nevei


Kiadások

 • English edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 9 cm x 15.2 cm x 2.4 cm
 • French edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: francia

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Legend of the Five Rings: The Card Game – A Crimson Offering társasjátékhoz