Flying Frog DiceFest 2020 Goody Box
Videó beküldése

Flying Frog DiceFest 2020 Goody Box

Kiegészítő, 2020
Értékelem!

Ez a játék a Last Night on Earth: The Zombie Game kiegészítője.

A Flying Frog DiceFest 2020 Goody Box egy könnyen tanulható kiegészítő a Last Night on Earth: The Zombie Game társasjátékhoz, 2 - 6 játékos részére. Az alapjátékot 2008-ban jelölték a Golden Geek Awards díjára Legjobb partijáték kategóriában, illetve szintén ebben az évben jelölték a Golden Geek Awards díjára is Legjobb grafika/prezentáció kategóriában. A...

A Flying Frog DiceFest 2020 Goody Box egy könnyen tanulható kiegészítő a Last Night on Earth: The Zombie Game társasjátékhoz, 2 - 6 játékos részére. Az alapjátékot 2008-ban jelölték a Golden Geek Awards díjára Legjobb partijáték kategóriában, illetve szintén ebben az évben jelölték a Golden Geek Awards díjára is Legjobb grafika/prezentáció kategóriában. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 12 éves kortól ajánljuk kipróbálni.

Kategória: Kiegészítő

Kiegészítő

Ez a játék egy kiegészítő. Ez ilyen játékok az eredeti játékhoz, annak élményéhez, mechanizmusához, készletéhez, adnak plusz elemeket.

Árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

A Last Night on Earth: The Zombie Game társasjáték és kiegészítői (26)

Részletes adatok

Részletek

  • Kiadók:  Flying Frog Productions
  • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

  • English edition
    • Kiadás éve: 2020
    • Nyelv: angol

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Flying Frog DiceFest 2020 Goody Box társasjátékhoz