Labyrinth: The Forever War, 2015-?
Videó beküldése

Labyrinth: The Forever War, 2015-?

Kiegészítő, 2020
Értékelem!

Ez a játék a Labyrinth: The War on Terror, 2001 – ? és a Labyrinth: The Awakening, 2010 – ? kiegészítője.

A Labyrinth: The Forever War, 2015-? egy összetett kiegészítő a Labyrinth: The War on Terror, 2001 – ? társasjátékhoz, 1 - 2 játékos részére. Az alapjátékot 2011-ben jelölték a Golden Geek Awards díjára Legjobb két személyes játék kategóriában, illetve szintén ebben az évben jelölték a Golden Geek Awards díjára is Legjobb harci játék kategóriában. A...

A Labyrinth: The Forever War, 2015-? egy összetett kiegészítő a Labyrinth: The War on Terror, 2001 – ? társasjátékhoz, 1 - 2 játékos részére. Az alapjátékot 2011-ben jelölték a Golden Geek Awards díjára Legjobb két személyes játék kategóriában, illetve szintén ebben az évben jelölték a Golden Geek Awards díjára is Legjobb harci játék kategóriában. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 12 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a váltakozó képességek, a kampány/harci kártya vezérelt, a pakli tervezés, a kockadobás és a pontról pontra mozgás mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

A Labyrinth: The Forever War, 2015 - ? egy 1-2 játékosra tervezett kártyavezérelt társasjáték, ami a szélsőséges iszlamisták - akiknek célja, hogy szélsőséges elveiket a muszlim világra kényszerítsék - által keltett folyamatos fenyegetéseket szimulálja egy stratégiai játékban. Ott folytatódik, ahol a Labyrinth: The Awakening, 2010 - ? abbamaradt, és új eseménykártyákat és szabályokat ad hozzá a következő öt év történetének bemutatásához. A Labyrinth és első kiegészítője óta a játék rajongói kifejezték vágyukat, hogy a játékot bővítsék az újabb események alapján, és különféle eseménykártya-ötleteket és változatokat osztottak meg az interneten. A Labirintus játéksorozatnak ez a második kiegészítője naprakész eseménykártyákkal igyekszik ellátni a kitartó érdeklődést, és lehetővé teszi a játék számára, hogy továbbra is a muszlim világban zajló harcok hatékony stratégiai modelljeként szolgáljon.

Forrás: Szellemlovas
3 üzlet árulja ezt a játékot!
 • 9 990 Ft-tól
 • 3 ajánlat

Kategória: Politika, Háború, Kiegészítő, Modern hadviselés
Mechanizmus: Váltakozó képességek, Kampány/Harci kártya vezérelt, Pakli tervezés, Kockadobás, Pontról pontra mozgás, Terület befolyásolás/irányítás, Solitaire, Akció/Esemény

Videók

A társasjátékhoz oktató és bemutató videók nyújtanak segítséget! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Kiegészítő

Ez a játék egy kiegészítő. Ez ilyen játékok az eredeti játékhoz, annak élményéhez, mechanizmusához, készletéhez, adnak plusz elemeket.


Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Labyrinth: The Forever War, 2015-? társasjáték videók (2)

Kommentek

A Labyrinth: The Awakening, 2010 – ? társasjáték és kiegészítői (1)

A Labyrinth: The War on Terror, 2001 – ? társasjáték és kiegészítői (2)

Részletes adatok

Részletek

 • Komplexitás:  Összetett
 • Tervező:  Trevor Bender
 • Illusztrátor:  Rodger B. MacGowan, Mark Simonitch, Jason Carr
 • Kiadók:  GMT Games LLC
 • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

 • English edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 23.4 cm x 31 cm x 5.3 cm
  • Súly: 0.4 kg

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Labyrinth: The Forever War, 2015-? társasjátékhoz