Jungle Speed: Dzsungelláz
Jungle Speed: Dzsungelláz
Jungle Speed: Dzsungelláz
Jungle Speed: Dzsungelláz
Videó beküldése

Jungle Speed: Dzsungelláz társasjáték

társasjáték, 2015
Értékelem!

A Jungle Speed: Dzsungelláz egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 2 - 10 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 10 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága miatt, akár már 7 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a minta felismerés és a speed matching mechanizmusokra. A Jungle Speed fergeteges partijáték, ahol a gyorsaság...

A Jungle Speed: Dzsungelláz egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 2 - 10 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 10 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága miatt, akár már 7 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a minta felismerés és a speed matching mechanizmusokra.

A Kockamanó leírása:

A Jungle Speed fergeteges partijáték, ahol a gyorsaság és a megfigyelés számít! A játékosoknak nincs más feladatuk, mint egyezőséget keresni az egyesével felcsapott kártyák között, a nonfiguratív ábrákon nehéz kiigazodni. Néha csak egy kósza derékszög hiányzik vagy épp túl későn kapcsol az ember, hogy a kék és a zöld bizony ugyanaz, és későn csap le a méretes fatotemre… Ha pedig ez még nem volna elég, a speciális kártyák még inkább összezavarják majd a játékosokat!

Elég gyorsnak érzed magad? Ha igen, ez biztosan a te játékod! A Jungle Speed a gyorsaságról és megfelelő reakcióképességről szól, ahol a leglassabb mindig alulmarad. Mindenki ugyanolyan kártyapaklival kezd, amelyben a kártyákon különböző ábrák és színek szerepelnek. Ezeket a formákat kell majd jól fi gyelni, ugyanis a játékosok felváltva felfedik a paklijuk legfelső lapját, és ha az a lap egyezik egy már korábban felfedett lap ábrájával, akkor azok, akiknél egyezés van, versenyeznek, hogy melyikük kapja el először a játéktér közepén elhelyezett fabábut. A lassabb játékos megkapja a másik fél már felfedett lapjait, és azt a paklija aljára kell tennie. A cél az, hogy neked fogyjon el először az összes lapod.

Jungle Speed - vigyázz, kész, kapd el!

Ez a gyors partijáték nagy odafigyelést és teljes koncentrációt igényel, ugyanis egymáshoz nagyon hasonló kártyák között kell észrevenni az egyezést. A siker kulcsa a gyorsaság, hiszen ha valahol egyeznek a kártyán található szimbólumok, az kerül előnybe, aki előbb meg tudja érinteni a fa totemet.

A háttértörténet szerint a Jungle Speedet az Aboulou törzs találta ki nagyjából 3000 évvel ezelőtt. Akkor az volt a célja, hogy segítségével megállapítsák, kit mekkora ételmennyiség illet a sikeres vadászat után. Szerencsére a tét most nem ekkora, a játékosok nem kockáztatják a vacsorájukat.

A győzelemre annak van esélye, akinek sosem lankad a figyelme, és egyből észreveszi a megegyező kártyalapokat, valamint a leggyorsabban tud reagálni a változó helyzetekre és így leghamarabb szabadul meg a paklijában található lapoktól. A sokféle szimbólumot ábrázoló kártyák azonban könnyen elaltatják az ember figyelmét.Â

A játék ugyanazokat a képességeinket igényli, mint a mókás szörnyfigurákat tartalmazó és a méltán népszerű Dobble kártyajáték, de absztrakt képi világa egyedivé teszi.

A játék kezdetén a pakliban található 80 lapot egyenlő arányban kell szétosztani a játékosok között. A saját pakliját mindenki maga elé helyezi, képpel lefelé. Az óramutató járásával megegyező sorrendben fordítják fel a játékosok a saját paklijuk legfelső kártyáját.
A felfordított lapokat egymásra helyezve mindenkinél egy második pakli kezd feltornyosulni, amitől természetesen örömmel megszabadulna.

Ha két játékosnál ugyanazzal a szimbólummal ellátott kártya van a felfordított pakli tetején, mindegy, hogy milyen színben, akkor kezdetét veszi a párbaj. A párbaj során a totem minél gyorsabb megérintése a cél. Akinek ez sikerül, az egy kárörvendő mosoly kíséretében átnyújthatja a felfordított kártyákat tartalmazó pakliját a párbaj vesztesének.
Ezt követően a vesztestől indul tovább a kör, ő lehet az első, aki újra felfordít egy lapot.

Ha egyszerre ketten is megérintették a totemet, akkor az a játékos nyeri a párbajt, akinek a keze nagyobb felületet foglal el a totemen. Ha ez nagyjából megegyezik, akkor pedig az lesz a nyertes, akinek lejjebb van a keze a totemen.

Speciális lapok színesítik a játékot: a befelé mutató nyilakat meglátva azonnal meg kell ragadni a totemet. A befelé mutató, ám színes nyilak hatására a formák helyett a színek egyezőségét kell figyelni.

A kifelé mutató nyilakat ábrázoló kártya felfordítása esetén minden játékosnak egyszerre kell felfordítania egy kártyát - és akár 15 játékos is játszhat egyszerre a Jungle Speeddel.

Egyszerűnek tűnő játék, de a győzelemhez igazán jó megfigyelőkészségre és gyorsaságra van szükség - villámkezűek és sasszeműek előnyben!

Forrás: Kockamanó
2 felhasználó és 23 üzlet árulja ezt a játékot!
 • 4 000 Ft-tól
 • 25 ajánlat

Kategória: Kártyajáték, Partijáték, Akció / Ügyességi, Idő alapú
Mechanizmus: Minta felismerés, Speed Matching

Szabálykönyv

Ehhez a társasjátékhoz elérhető magyar szabálykönyv, amit ide kattintva le is tudsz tölteni!

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Jungle Speed: Dzsungelláz társasjáték vásárlása, árak és üzletek

A felhasználók ajánlatai

Jungle Speed: DzsungellázHorváth Dezső, Zugló, Bosnyák tér

Akár cserélném is! Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Zugló, Bosnyák tér! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Eladó egy bontatlan Jungle speed partijáték. Átadás: Bp.XIV környéke vagy foxpost a vevő terhére.

1 érdeklődő


Jungle Speed: Dzsungellázannahernadi1, Budakeszi út, Stadionok

Akár cserélném is! Csak személyesen itt: Budakeszi út, Stadionok!

Régebbi kiadás. Bontatlan. Csere is érdekel: Happy city, Cameleo

9 érdeklődő
Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Szabálykönyvek (3)

Jungle Speed: Dzsungelláz társasjáték videók (4)

Kapcsolódó cikkek

Kommentek

Kommentek

 • Hobiorsi

  2021-03-20 10:10:43

  Eddigi tapasztalataim alapján fiúknak nem szimpatikus játék. Legalábbis akármelyik társaságomban játszottam, szinte kivétel nélkül csak a lányok élvezték. Mind a gyorsaság, de leginkább a lapok nagyon hasonló ábrázolása tudta őket felbosszantani. Tényleg nagyon piszkálódós, szivatós játék, de egyben ez által nagyon fejlesztő is tud lenni. Fiúkkal már csak ezért is szeretem játszani, mert sírva kacagunk azon ahogy kifigurázzák a játékot, felhúzzák magukat apró banális dolgokon. Az életben sokszor nagyon nehéz ilyen helyzetet találni, ám ezzel az egyszerű kis úticsomagnak is megfelelő játékkal pillanatok alatt sikerül (persze nem ez a cél, ez nálunk szokott így lenni).
  Mindenesetre fitt állapotomban én nagyon élvezem, igazi agytorna, figyelemfejlesztő, a végére már szó szerint jojózik a szemem. :D

 • csok.a.nna98

  2020-06-11 14:01:11

  Jungle speed: Ezt a játékot egy nagyobb baráti társaságban tanultam meg, olyan emberek között, akik már játszottak vele sokat és ebben a játékban az, hogy már sokszor játszottad, az előnyödre válhat, szóval nem túl sok eséllyel kezdtem neki a játéknak, és valóban, nem sokszor kaptam én el a botot. De ennek ellenére is nagyon élveztem, és rögtön megszerettem a játékot.

  A Jungle speed-nek lényege az, hogy te kapd el leghamarabb a pálya közepén lévő totemet. Ezt akkor teheted meg, ha a kártyádon lévő forma megegyezik, egy másik játékos kártyáján lévő formával. Ez elmagyarázva nagyon könnyűnek tűnik, de nem az. Vannak olyan formák, amik csak egy kicsivel térnek el egymástól, és nagyon könnyen össze lehet keverni őket. Izgalmassá teszi a játékot még az is, hogy vannak a kártyák között különleges lapok (van olyan, aminek a kifordítása után a színt kell nézn a forma helyetti, hogy egyforma lesz-e, vagy olyan, amikor mindenkinek egyszerre el kell kapnia a totemet). Aki később kapja el, ő megkapja a lapokat és az nyer, akinek elsőnek elfogy az egész paklija.

  A játékban fontos a gyorsaság, a figyelem, a koncentráció. Ha csak egy pillanatra is lankad a figyelmed, könnyen szeredhetsz sok hibapontot. Az nem azt jelenti, hogy esély sincs a nyerésre, csak sokkal nehezebb lesz.

  Én nagyon szeretem ezt a játékot, mert izgalmas, pörgős, van olyan, amikor hamar vége van, de van amikor az utolsó emberek, akik bent maradtak perceken keresztül tudják még játszani. Lehet kevesen is játszani, de annál izgalmasabb, nehezebb, ha többen játszunk.

  Tud nagyon "veszélyes" is lenni a játék. Egyszer előfordult, hogy egy lánnyal egyszerre nyúltunk a totemért, és ő véletlenül megkarmolt a körmével😂. De hallottam olyan esetekről is, ahol ha egyszerre fogják meg a totemet, akkor elkezdtek birkózni, és akinek a kezében marad a totem, azé lesz😁.

  Még egy plusz pont a játéknak, hogy kicsi, és bárhová magaddal viheted.

 • ARduel

  2019-04-06 19:30:46

  Mi játszottunk ilyet francia kártyával és gyógyszeres fiolával, azt hittük feltaláltuk a spanyolviaszt... :D aztán megtudtam, hogy létezik ilyen társas. NAgyon szórakoztató, sokszor használom közösségfejlesztő, csapatépítő foglalkozásokon, kiváló jégtörő olyan közösségekben, akik passzívak, nekem minig bejött.

 • varju.barna

  2019-04-02 09:52:39

  Az egyik legjobb party játék, gyors, kicsi, hordozható, és fun. :D Végtelenül egyszerű, reflexekre lesz szükség, és egy kis figyelemre. Ajánlós. :)

 • barcza.laczor

  2019-03-02 10:59:45

  Nálam még mindig az egyik legszórakoztatóbb party-társas, a kezeink már egész komoly sebességre képesek, ha a totemre kell lecsapni. Stabil asztal/játékfelület kell, és ne legyen a közelben törékeny tárgy ;)

A Jungle Speed: Dzsungelláz társasjáték és kiegészítői (7)

 • Jungle Speed: The Extreme Expansion társasjáték Kiegészítő

  A kiegészítővel 80 újabb lap és egy kis szabálymódosítás teszi még feledhetetlenebbé kednec játékunkat. Elég gyorsnak érzed magad? Ha igen, ez biztosan a te játékod! A Jungle Speed a gyorsaságról és megfelelő reakcióképességről szól: mindig a leglassabb marad alul! Mindenki ugyanolyan kártyapaklival kezd, amelyben a kártyákon különböző ábrák és színek...

  • Játékidő: 15 perc
  • Min. játékidő: 15 perc
  • Max. játékidő: 15 perc
  • Max. játékosszám: 15
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 7+ éves
  • Komplexitás: 1/5

  Jungle Speed: The Extreme Expansion társasjáték Kiegészítő 3590 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Jungle Speed: Deluxe társasjáték

  • Játékidő: 15 perc
  • Min. játékidő: 15 perc
  • Max. játékidő: 15 perc
  • Max. játékosszám: 15
  • Min. játékosszám: 3
  • Komplexitás: 1/5
 • Jungle Speed Safari társasjáték

  Kártyajáték a dzsungel állataival a főszerepben, a gyorsaságra és a megfigyelőképességre épül. Önmagában is játszható, a Jungle Speed/Dzsungelláz játékcsalád tagja, de ezúttal egy totem helyett öt van, amiért küzdhetünk.Angol:Normally, calm reigns supreme amongst the animals of the jungle, but when the time comes to eat, the animals gather round the forest of totems and their wild instincts take over....

  • Játékidő: 15 perc
  • Min. játékidő: 15 perc
  • Max. játékidő: 15 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 5+ éves
  • Komplexitás: 1/5
 • Jungle Speed: Édition Luxe társasjáték

  A deluxe edition in a wooden box containing the base game, the expansion (L'Extension) and some previously unreleased cards (extension "Expert", also included in the "la Totale / deluxe" edition). Only 3000 boxes of this limited edition were released, each contains a certificate of authenticity signed by both authors. It seems that this version was only...

  • Játékidő: 15 perc
  • Min. játékidő: 15 perc
  • Max. játékidő: 15 perc
  • Max. játékosszám: 8
  • Min. játékosszám: 3
  • Ajánlott életkor: 7+ éves
  • Komplexitás: 1/5
 • Jungle Speed Kids társasjáték

  In this new Jungle Speed version for kids, be the first to catch the totem when two identical tiles appear. The goal of the game is to collect the most tiles by game's end. This version differs from standard Jungle Speed by mixing in elements from the classic children's game Memory which makes it perfect for younger children to enter the world of Jungle...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 15 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 4+ éves
  • Komplexitás: 1/5

  Jungle Speed Kids társasjáték 5990 Ft-tól! - 2 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Jungle Speed: Mini-extension inédite társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 10 perc
  • Min. játékidő: 10 perc
  • Max. játékidő: 10 perc
  • Max. játékosszám: 8
  • Min. játékosszám: 2
 • Jungle speed + Jungle speed électronique társasjáték

  In Jungle Speed, you must rely on your keen sense of observation and quick reflexes. It requires a steady hand -- which can be hard to maintain during the many fits of maniacal laughter! The wooden Totem sits in the middle of the table, waiting for the player with the fastest reflexes to snatch it up and win the game. Each player is dealt a hand of cards....

  • Min. játékidő: 15 perc
  • Max. játékosszám: 10
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 7+ éves

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  10 perc
 • Játékosok:  2 - 10
 • Ajánlott életkor:  7+
 • Komplexitás:  Nagyon egyszerű
 • Tervező:  Pierrick Yakovenko, Thomas Vuarchex
 • Illusztrátor:  Pierrick Yakovenko, Thomas Vuarchex, Franz Vohwinkel
 • Kiadók:  Piatnik, Goldsieber Spiele, Gibsons Games, Asmodee, Week End Games, Tactic, Hobby Japan, Lautapelit.fi, Crómola, Kaissa Chess & Games, REBEL.pl, Korea Boardgames co., Ltd., Gém Klub Kft., Swan Panasia Co., Ltd., Lifestyle Boardgames Ltd, KADABRA, Nordic Games, Galápagos Jogos, Asterion Press, Top Toys, FoxMind Israel, Ponva d.o.o., Boardgame Space, Inter Hobby Co., Ltd., Zygomatic, Ігромаг
 • Elérhető nyelvek:  arab, kínai, dán, holland, angol, észt, finn, francia, német, görög, héber, magyar, olasz, japán, Korean, lett, litván, norvég, lengyel, portugál, orosz, spanyol, svéd, szolvén, izlandi, ukrán

Alternatív nevei


Kiadások

 • Asmodee Dutch/French edition 1997
  • Kiadás éve: 1997
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 17.5 cm x 26.5 cm x 7.2 cm
  • Súly: 0.4 kg
 • Goldsieber German edition 1999
  • Kiadás éve: 1999
  • Nyelv: német
  • Méretek: 27.9 cm x 40.6 cm x 17.8 cm
 • Danish first edition
  • Kiadás éve: 2000
  • Nyelv: dán
  • Méretek: 11.2 cm x 16.3 cm x 7.2 cm
  • Súly: 0.3 kg
 • Asmodee Dutch/French red box edition 2002
  • Kiadás éve: 2002
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 15.2 cm x 12.7 cm x 6.2 cm
 • Piatnik German edition
  • Kiadás éve: 2003
  • Nyelv: német
 • Inter Hobby Korean edition
  • Kiadás éve: 2004
  • Nyelv: Korean
 • Crómola Spanish edition
  • Kiadás éve: 2006
  • Nyelv: spanyol
 • Asmodee English edition 2009 in purple box
  • Kiadás éve: 2009
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 19 cm x 16 cm x 7 cm
  • Súly: 0.3 kg
 • Asmodee English edition 2009 in red box
  • Kiadás éve: 2009
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 19 cm x 16 cm x 7 cm
  • Súly: 0.3 kg
 • Asmodee Nordic edition 2009
  • Kiadás éve: 2009
  • Nyelv: dán
  • Méretek: 19 cm x 16 cm x 7 cm
 • Lautapelit.fi Finnish/Swedish edition
  • Kiadás éve: 2009
  • Nyelv: finn
 • REBEL Polish edition
  • Kiadás éve: 2009
  • Nyelv: lengyel
 • Asmodee German edition 2010
  • Kiadás éve: 2010
  • Nyelv: német
 • Asmodee Iberica Spanish edition 2010
  • Kiadás éve: 2010
  • Nyelv: spanyol
  • Méretek: 15 cm x 13.5 cm x 7.5 cm
 • KADABRA Baltic edition
  • Kiadás éve: 2010
  • Nyelv: észt
  • Méretek: 15 cm x 13.5 cm x 7.5 cm
 • Kaissa Greek edition
  • Kiadás éve: 2010
  • Nyelv: görög
 • Ponva Slovenian edition
  • Kiadás éve: 2010
  • Nyelv: szolvén
  • Méretek: 13.5 cm x 15.1 cm x 7.6 cm
 • Asmodee English edition 2011
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 17.8 cm x 26.7 cm x 8.1 cm
  • Súly: 0.4 kg
 • Asmodee English edition 2011
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 17.8 cm x 26.7 cm x 8.4 cm
  • Súly: 0.3 kg
 • Japanese first edition
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: japán
 • Asmodee Italian edition
  • Kiadás éve: 2012
  • Nyelv: olasz
 • Swan Panasia Chinese edition 2012
  • Kiadás éve: 2012
  • Nyelv: kínai
  • Méretek: 17.8 cm x 26.7 cm x 8.4 cm
 • Korea Boardgames Korean edition
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: Korean
 • Tactic Nordic edition
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: dán
 • Gém Klub Hungarian first edition
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: magyar
  • Méretek: 17.8 cm x 26.7 cm x 8.4 cm
 • Spanish edition 2016
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: spanyol
  • Méretek: 13.5 cm x 15 cm x 7.5 cm
  • Súly: 0.1 kg
 • Asmodee Dutch edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 10.6 cm x 10.8 cm x 15.7 cm
  • Súly: 0.3 kg
 • Asmodee English edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 26.7 cm x 17.7 cm x 8 cm
  • Súly: 0.4 kg
 • Asmodee French edition 2017
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: francia
 • French fourth edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: francia
 • Jungle Speed
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: olasz
  • Méretek: 11 cm x 15 cm x 11 cm
 • Asmodee English cube edition (2018)
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 10.4 cm x 15.5 cm x 10.4 cm
  • Súly: 0.3 kg
 • Asmodee English edition 2018
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 26.6 cm x 17.7 cm x 8 cm
  • Súly: 0.3 kg
 • Rebel Polish edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: lengyel
 • Rebel Polish edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: lengyel
 • Galápagos Portuguese edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: portugál
 • Japanese second edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: japán
 • Skwak guest artist English edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 10.4 cm x 15.5 cm x 10.4 cm
 • Skwak guest artist French edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 10.4 cm x 15.5 cm x 10.4 cm
 • Skwak guest artist Greek edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: görög
 • Top Toys Spanish edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: spanyol
  • Méretek: 15 cm x 13.3 cm x 7.5 cm
 • English "eco pack" edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 8.9 cm x 21.3 cm x 8.9 cm
  • Súly: 0.3 kg
 • German "eco pack" edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: német
  • Méretek: 8.7 cm x 8.7 cm x 21 cm
  • Súly: 0.3 kg
 • Nordic edition 2020
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: dán
 • Polish "eco pack" edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: lengyel
  • Méretek: 21.5 cm x 8.7 cm x 8.7 cm
  • Súly: 1.1 kg
 • Spanish "eco pack" edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: portugál
  • Méretek: 8.7 cm x 21 cm x 8.7 cm
  • Súly: 0.4 kg
 • French edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: francia
  • Súly: 0.3 kg
 • Japanese third edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: japán
 • Greek "eco pack" edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: görög
  • Méretek: 8.5 cm x 21.5 cm x 8.5 cm
 • Arabic/English edition
  • Kiadás éve: 2023
  • Nyelv: arab
 • Asmodee Dutch/French deluxe edition with wooden totem
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 15 cm x 12.5 cm x 6 cm
 • Asmodee Dutch/French edition
  • Nyelv: holland
 • Asmodee Dutch/French edition
  • Nyelv: holland
 • Asmodee Dutch/French edition in blue box
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 15.2 cm x 12.7 cm x 6.2 cm
 • Asmodee English edition
  • Nyelv: angol
 • Asmodee English edition in blue box
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 15.2 cm x 12.7 cm x 6.2 cm
 • Asmodee English/French edition
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 15 cm x 13 cm x 6 cm
  • Súly: 0.2 kg
 • Asmodee Free Sample edition
  • Nyelv: angol
 • Asmodee French edition in blue box
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 12.7 cm x 15.2 cm x 6.4 cm
  • Súly: 0.3 kg
 • Asmodee French edition in red box
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 12.7 cm x 15.2 cm x 6.4 cm
 • FoxMind Hebrew edition
  • Nyelv: héber
  • Méretek: 16.5 cm x 12.7 cm x 6.7 cm
  • Súly: 0.4 kg
 • French first edition
  • Nyelv: francia
 • Gibsons English edition
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 17 cm x 24 cm x 8 cm
 • Kaissa Greek edition
  • Nyelv: görög
 • Multilingual edition in blue box
  • Nyelv: angol
 • Nordic Games Icelandic edition
  • Nyelv: izlandi
 • Polish edition
  • Nyelv: lengyel
 • Polish edition
  • Nyelv: lengyel
 • Russian edition
  • Nyelv: orosz
  • Méretek: 15.1 cm x 13.5 cm x 7.5 cm
 • Ukrainian edition
  • Nyelv: ukrán

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Jungle Speed: Dzsungelláz társasjátékhoz