Cóatl
Cóatl
Cóatl
Cóatl
Videó beküldése

Cóatl társasjáték

társasjáték, 2021
Értékelem!

A Cóatl egy könnyen tanulható társasjáték, 1 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 30 - 60 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 10 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kollekció gyűjtés, a pakli tervezés, a kártya húzás, a minták és az once-per-game abilities mechanizmusokra. Az aztékok új...

A Cóatl egy könnyen tanulható társasjáték, 1 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 30 - 60 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 10 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kollekció gyűjtés, a pakli tervezés, a kártya húzás, a minták és az once-per-game abilities mechanizmusokra.

A Játéksziget leírása:

Az aztékok új főpapot választanak. Eme poszt betöltéséhez szükséges rátermettségük bizonyítására a jelöltek rangos versengésre gyűlnek össze, ahol igyekeznek elnyerni isteneik tetszését. Faragd ki te a legrafináltabb kóatl szobrokat (a kóatl tollaskígyót jelent), hogy győztesként ünnepeljenek, és elnyerd a hőn áhított azték főpapi méltóságot. Játékosok száma: 1-4 fő Játékidő: 30-60 perc Játék nyelve: magyar 10 éves kortól ajánljuk.

Forrás: Játéksziget
Az üzletekben most 24% kedvezménnyel kaphatod meg ezt a játékot!
  • 4 990 Ft-tól
  • 36 ajánlat

Kategória: Stratégia, Rejtvény / Kirakós
Mechanizmus: Kollekció gyűjtés, Pakli tervezés, Kártya húzás, Minták, Once-Per-Game Abilities, Contracts

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Rövid

Rövid játékidő! Ha csak gyors játékra vágysz a munka után, akkor ez a neked való!

Cóatl társasjáték vásárlása, árak és üzletek

A felhasználók ajánlatai

CóatlAlizV, Gárdony

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Gárdony! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Eladó Cóatl társasjáték kihasználatlanság miatt. Angol nyelvű kiadás, szabálymagyarázó elérhető a neten. Foxpost/Packeta csomagküldés megoldható.

0 érdeklődő


Cóatlkosinaz, Balmazújváros, Debrecen, Hajdúszoboszló

Akár cserélném is! Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Balmazújváros, Debrecen, Hajdúszoboszló! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

További eladó bontatlan játékaim: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1xyS5mjw0_4VZ04g7UcTEQ5eOmMfJmk3BFtRtbL77fyI/edit?usp=sharing

0 érdeklődő


Cóatlnagykos1927, Dózsa György M, Lehel tér, Astoria esetenként Miskolc

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Dózsa György M, Lehel tér, Astoria esetenként Miskolc! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

A játékot kártyavédőzve adom.

0 érdeklődő


Cóatlnpetiii, Budapest

Akár cserélném is! Csak személyesen itt: Budapest!

Két alkalommal játszott, tökéletes állapotban. Budapesti személyes átvétel, legkönnyebben Nyugati, Blaha, Örs, de megbeszélés szerint rugalmasan.

2 érdeklődő


Cóatlpeter7012, Dunaharaszti, Bp. VII Astoria esetleg Foxpost

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Dunaharaszti, Bp. VII Astoria esetleg Foxpost! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Párszor játszott, hibátlan. Nézd meg a többi eladó játékom, több játék vásárlása esetén tudok adni mennyiségi kedvezményt.

0 érdeklődő


Cóatll.mark, Budapest, VIII. kerület II. János Pál Pápa tér és környéke

Csak személyesen itt: Budapest, VIII. kerület II. János Pál Pápa tér és környéke!

Nyelvfüggetlen, magyar szabály van hozzá. 2x kipróbált, nem jött be nálunk. :)

0 érdeklődő


Cóatlduranyik.bence.9, Miskolc

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Miskolc! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Eladó újszerű állapotban lévő Coatl társasjátékom

0 érdeklődő


Cóatlryek, Budapesten a XI. kerületben vagy a belvárosban személyesen megoldható. Posta is lehetséges a vevő terhére.

Akár cserélném is! Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Budapesten a XI. kerületben vagy a belvárosban személyesen megoldható. Posta is lehetséges a vevő terhére.! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

nem kerül elő, hátha másnál jobb kezekben lesz

1 érdeklődő


Cóatlrepamese, XXI.kerulet, Andrassy ut

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: XXI.kerulet, Andrassy ut! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Bontott, de sajnos sosem kerult elo. Magyar szabaly a dobozban.

0 érdeklődő


CóatlEstella80, Budapest, Dunakeszi

Csak személyesen itt: Budapest, Dunakeszi!

Kihasználatlanság miatt eladó, csere nem érdekel, csak személyes átvétellel Budapest Nyugati pu., Dunakeszi.

0 érdeklődő




Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Cóatl társasjáték videók (7)

Kapcsolódó cikkek

  • Coatl - Nagyon kígyó

    Ismertető2022.03.16. 14:30:00 / Ismertető, Bemutató

    A Coatlben azték tollaskígyókat kell építenünk (kifaragnunk), a dobozban található 150 műanyag alkatrészből. A játék egyértelműen absztrakt, de az alkatrészkészlet annyira eleven, hogy rögvest tollaskígyóvá változna.

Kommentek

Kommentek

  • mr.zehy

    2022-12-27 14:31:36

    Nem rossz, nem rossz, de valami hiányzik. Szép, pörgős, de már kicsit uncsi ez a szedjünk össze ezt-azt és teljesítsünk célkártyákat játékmenet. Ettől függetlenül családiban elfér a polcon, a téma és a tollas kígyók összerakása nekem bejön.

  • hadhaz.sandor

    2022-09-11 23:31:03

    Egyszerű szabályok, de agyégető kombinálás. Sajnos könnyű beragadni, amikor semmilyen lépés nem tűnik ideálisnak. Agyégető, száraz és szerencsefüggő. Ez egy olyan kombináció ami nekem nem fekszik. Pedig a téma tetszett, a tollaskígyó elemek tetszettek, de a játékmenet sajna nem a mi világunk.

  • syndi-cate

    2022-01-24 09:06:05

    Bevallom, először kicsit tartottam tőle, misztikus azték kőtábla, gonosznak kinéző istenségek kártyákon, színes tollaskígyódarabok... "Hajaj mi lesz ebből..." érzéssel ültem le hozzá, de hát puding próbája az evés. Már az első játék alatt totális Wow! érzéssel beszippantott, és azóta is jópárszor újra előkerült. Az egész játék lényege: több lépéssor előre megtervezése, prófécia és templomkártyákon lévő egymáshoz legjobban passzoló színkombinációk begyűjtése, ezekhez a megfelelő kígyódarabok megszerzése. Ha ezt jól teszed, nyert ügyed van. Haha, persze, ez tervnek nagyon jó, azonban ezt minduntalan megfűszerezi/megbolondítja a zsákokból véletlenszerűen kipakolt színek (óóó neeee, nem jött egyetlen darab sárga sem?!?!?), vagy ha a játékostársak az orrod elől elveszik az épp hiányzó hőn áhított darabkákat (eltöröm a kezed ha hozzányúlsz a kék fejhez!) . Újratervezés és várakozás, közben másik játékos kígyói egyre gyarapodnak. Nagyszerű, taktikázós, tervezős, számtalanszor újrajátszható. A kígyódarabkák műanyag tapintása számomra is először kicsit furcsa volt, de meg lehet szokni.

  • Wullo

    2021-10-06 13:04:12

    Nekem nagyon tetszett ez a játék (eddig még csak 2x játszottunk vele, mindkétszer ketten). Sok lehetőség van benne, gondolkodós, változatos, szép asztalképe van.
    2 problémám van viszont vele:
    * Egyik a kígyó darabjai. Ez természetesen teljesen szubjektív, de valahogy nem olyan jó érzés "fogdosni" ezeket a könnyű műanyag darabokat mint pl. az Azul csempéket. Készülhettek volna hasonló anyagból, vagy esetleg fából... persze gondolom akkor még drágább lenne a termék, úgyhogy értem igazából miért döntöttek így.

    * Másik hogy viszonylag hirtelen vége tud lenni, miután a másik befejezte a kígyóját lehetséges hogy egyetlen köröd van amiben már nem tudod véghez vinni amire lehet hogy körök óta készülsz. Ez vsz direkt van így, lehet több játék után már jobban rá fogok érezni a másik mikor készül befejezni a kígyóját és úgy próbálok tervezni én is.

  • Csiracsirke

    2021-08-21 17:36:43

    Tegnap a Takenoko után terítékre került a Cóatl is. Egy kicsit fáradtan ültünk már neki ezért nehézkes is volt a szabály értelmezés de ebben is segített a D3meeple ismertető videója. 3 fővel játszottuk. A doboz kibontása után 3 igényes jó anyagú szövet húzozsákot találtunk, a tollaskígyó darabjait a fejet a testet és a farkát ezeket külön zsákban tudjuk tartani, a játéktáblát ami egy kő oltárt ábrázol, a játékostáblát, prófécia kártyákat, és templom kártyákat. 5 szín áll rendelkezésünkre amiből építgethetjük a tollaskígyónkat. Ezeket a zsákokból random a kőoltárra tesszük középre 2 fejet és farkat a szélére pedig kettesével a test darabjait. A prófécia kártyákat összekeverjük és kiosztunk a kezdő játékosnak 3-at a másodiknak 4-et a harmadiknak 5-öt ebből kell 3-at kiválasztani és a többit eldobni, a paklibol hatot felfedni késöbb ebből választhatunk, vagy a pakliból de csak 5 db lap lehet a kezünkben. A templomkártyákból mindenki egyet kap a többit két paklira szedjük és képpel felfelé lehelyezzük úgy hogy csak a felső lap látszódjon ezt mindenki teljesítheti. Mindenki a körében csak egy akciót hajthat végre és három akcióból választhat:

    Kigyódarabot vesz fel, a játékostábládra csak 8-at helyezhetsz el, ezeket a darabokat a prófécia kártyáid és templomkártyáid szerint fogod majd kombinálni

    Próféciakártyákat választ, a pakliból vagy a felfedett lapok közül, ezen kártyák szerint pakoljuk le a kigyódarabokat úgy hogy a lehető legtöbb pontot hozzuk ki belőle. Egy kigyóhoz max 4 ilyen lapot játszhatunk ki.

    Összeilleszti a kigyódarabokat, csak 3 tollaskígyót építhetünk úgy hogy a harmadikat csak akkor kezdhetjük el hogyha az előző kettőt már megépítettük, ha sikerül befejezni a harmadikat is akkor véget ér a játék és kezdődhet a pontok számolása. A legtöbb pontot szerzett játékos nyer. Nehéz agyalós játék figyelni kell a másikat is hogy mire utazik. A zsákból húzás révén elég nagy a szerencsefaktor. Tetszett a játék összességében, a napokban tuti előkerül még.

  • szabolcs.kelemen27

    2021-04-27 16:50:18

    Kár, hogy ennyire drága... de előbb vagy utóbb biztos behúzom, mert nagyon királynak tűnik!

A Cóatl társasjáték és kiegészítői (2)

  • Cóatl: Promo Cards társasjáték Kiegészítő

    • Játékidő: 60 perc
    • Min. játékidő: 30 perc
    • Max. játékidő: 60 perc
    • Max. játékosszám: 4
    • Min. játékosszám: 1
    • Ajánlott életkor: 10+ éves

    Cóatl: Promo Cards társasjáték Kiegészítő 390 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

  • Coatl: A kártyajáték Társasjáték

    Az istenek dicsőségére az aztékok új templomot emelnek a város szívében. A falakat tollaskígyók festményeivel díszítik, hogy ekképpen róják le tiszteletüket az istenek előtt. Versenyt hirdetnek, hogy megleljék azt a festőt, aki méltó a templom falainak megfestésére. Játékelemek • 50 tollkártya • 40 fej- és farokkártya • 40 próféciakártya • 6 templomkártya...

    • Játékidő: 30 perc
    • Min. játékidő: 20 perc
    • Max. játékidő: 30 perc
    • Max. játékosszám: 4
    • Min. játékosszám: 1
    • Ajánlott életkor: 10+ éves
    • Komplexitás: 2/5

    Coatl: A kártyajáték Társasjáték 7000 Ft-tól! - 1 felhasználó és 14 üzlet árulja ezt a játékot!

Részletes adatok

Részletek

  • Játékidő:  30 - 60 perc
  • Játékosok:  1 - 4
  • Ajánlott életkor:  10+
  • Komplexitás:  Egyszerű
  • Tervező:  Pascale Brassard, Etienne Dubois-Roy
  • Illusztrátor:  Silly Jellie
  • Kiadók:  Hobby Japan, Portal Games, Lautapelit.fi, Ghenos Games, Delta Vision Publishing, Cool Mini Or Not, Fantasmagoria, ADC Blackfire Entertainment, Lex Games, Lavka Games, HeidelBÄR Games, Get Together Publishing, Funbox Editora, Geekach Games, EVA GAMES
  • Elérhető nyelvek:  cseh, kínai, dán, holland, angol, finn, francia, német, magyar, olasz, japán, Korean, norvég, lengyel, portugál, román, orosz, spanyol, svéd, ukrán, bolgár

Alternatív nevei


Kiadások

  • Chinese edition
    • Kiadás éve: 2020
    • Nyelv: kínai
    • Méretek: 26 cm x 26 cm x 7 cm
  • Czech edition
    • Kiadás éve: 2020
    • Nyelv: cseh
    • Méretek: 26 cm x 26 cm x 7 cm
  • English/French first edition
    • Kiadás éve: 2020
    • Nyelv: angol
  • English/French second edition
    • Kiadás éve: 2020
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 26 cm x 26 cm x 7 cm
    • Súly: 1 kg
  • English/German edition
    • Kiadás éve: 2020
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 25.8 cm x 25.8 cm x 7 cm
    • Súly: 1 kg
  • English/Romanian edition
    • Kiadás éve: 2020
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 26 cm x 26 cm x 7 cm
  • Finnish/Danish/Norwegian/Swedish edition
    • Kiadás éve: 2020
    • Nyelv: dán
    • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • French/Dutch edition
    • Kiadás éve: 2020
    • Nyelv: holland
    • Méretek: 26 cm x 26 cm x 7 cm
  • Portuguese/Spanish edition
    • Kiadás éve: 2020
    • Nyelv: portugál
    • Méretek: 26 cm x 26 cm x 7 cm
  • Bulgarian edition
    • Kiadás éve: 2021
    • Nyelv: bolgár
    • Méretek: 26 cm x 26 cm x 7 cm
    • Súly: 0.5 kg
  • Hungarian edition
    • Kiadás éve: 2021
    • Nyelv: magyar
  • Italian edition
    • Kiadás éve: 2021
    • Nyelv: olasz
  • Japanese edition
    • Kiadás éve: 2021
    • Nyelv: japán
  • Korean edition
    • Kiadás éve: 2021
    • Nyelv: Korean
    • Méretek: 26 cm x 26 cm x 7 cm
  • Polish edition
    • Kiadás éve: 2021
    • Nyelv: lengyel
  • Portuguese edition
    • Kiadás éve: 2021
    • Nyelv: portugál
    • Méretek: 26 cm x 26 cm x 7 cm
  • Russian edition
    • Kiadás éve: 2021
    • Nyelv: orosz
  • Ukrainian edition
    • Kiadás éve: 2021
    • Nyelv: ukrán

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Cóatl társasjátékhoz