Mesebeli Birodalmak
Mesebeli Birodalmak
Mesebeli Birodalmak
Mesebeli Birodalmak
Videó beküldése

Mesebeli Birodalmak társasjáték

társasjáték, 2019
Értékelem!

A Mesebeli Birodalmak egy könnyen tanulható társasjáték, 2 - 6 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 20 perc. A játékot 2021-ben jelölték a Spiel des Jahres díjára Az Év Gémerjátéka kategóriában. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kollekció gyűjtés, a pakli tervezés...

A Mesebeli Birodalmak egy könnyen tanulható társasjáték, 2 - 6 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 20 perc. A játékot 2021-ben jelölték a Spiel des Jahres díjára Az Év Gémerjátéka kategóriában. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kollekció gyűjtés, a pakli tervezés, a kártya húzás és a játék végi bónuszok mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

Egy távoli föld uralkodójaként az a feladatod,hogy a világ leghatalmasabb birodalmát építsd fel. Diadalmas seregekkel elsöpörheted az ellenfeleidet, ám nem csak ez az egyetlen út vezet a győzelemhez. Talán a birodalmad természeti erőkhöz hasonlóan mindent elpusztíthat,ami az útjába kerül. Vagy talán egy varázslót irányítasz majd, aki egy lángtengerrel elzárt szigeterődjéből intézi dolgait. A választás a tied,mert sosem lesz két egyforma birodalom...

A játékosok igyekeznek lapjaik legjobb kombinációjával diadalmaskodni. A játék végén azonban csak a kezedben maradt 7 kártya kerül pontozásra, így válassz bölcsen!

A doboz tartalma:

  • 53 kártya
  • 1 játékszabály
  • 1 pontozótábla

Magyar nyelvű ismertető

Forrás: Szellemlovas
Az üzletekben most 12% kedvezménnyel kaphatod meg ezt a játékot!
  • 4 500 Ft-tól
  • 23 ajánlat

Kategória: Kártyajáték, Fantasy
Mechanizmus: Kollekció gyűjtés, Pakli tervezés, Kártya húzás, Játék végi bónuszok

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Mesebeli Birodalmak társasjáték vásárlása, árak és üzletek

A felhasználók ajánlatai

Mesebeli Birodalmakv.norbi89, Nagykanizsa

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Nagykanizsa! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Egyszer kipróbált. Kihasználatlanság miatt eladó.

1 érdeklődő


Mesebeli Birodalmakpzlevi, Budapest

Akár cserélném is! Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Budapest! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Sajnos már nem kerül elő. A pontozó lapokból kb 2 darabot használtunk el. A kártyák jó állapotban vannak.

1 érdeklődő




Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Mesebeli Birodalmak társasjáték videók (5)

Díjak és jelölések

Az Év Gémerjátéka

jelölt, Spiel des Jahres, 2021

Kommentek

Kommentek

  • rekabogathy

    2024-02-08 09:09:47

    Ennek a játéknak a "nem az, amit a doboz ígér - és örülj neki" képzeletbeli társasjáték ajánló sorozatomban volna a helye. Soha az életben nem vettem volna meg, ha a doboza alapján kellett volna választani. A betűtípus és a grafika inkább valami egyszerűbb gyerekjátékot ígér, pedig a kártyák, atyaég, olyan kombóláncokat indítanak, hogy kapkodod a fejed. A doboz nem kommunikálja, de lehet ketten is játszani, és úgy is nagyon jó, csak a szabályok lesznek egy kicsit mások.

    Három fő fölött fix 7 kártyával a kézben indulunk, innetől a limit a 7 kártya, ha másik kell, el kell dobnunk egyet a kezünkből - itt a játék addig tart, amíg az asztalra eldobott lapok száma eléri a 10-et. Ha ketten játszátok, az elején mindenki húz két kártyát, egyet megtart, egyet eldob, innentől a következő körökben vagy a közös pakliból húz, vagy a dobottak közül egyet - ezt egsézen addig, amíg 7 kártya nem lesz kézben, onnantól a szabály ugyanaz, mint nagyobb játékosszámnál. A játék addig tart, amíg 12 kártya nem gyűlik össze középen a dobott lapokból. Utána indulhat a pontszámolás. A pontszámításnál az adott lap erejét (azaz a bal olat fent szereplő számát) kell összeadni, plusz az előnyökért kapott számokat (ha sikerült egy jó kombóláncot kialakítani), majd ebből le kell vonni a hátrányokat.

    Az első néhány kétfős játékban mi benéztük, és nem vettük figyelembe, hogy max 7 kártya lehet kézben, úgyhog y a játék végéig gyűjtögettük a lapokat, olyan egymásrahatások jöttek létre, hogy ihaj, győztük észben tartani (szerintünk úgy is nagyon szórakoztató volt, és jólesően sok pont gyűlt össze).

    Nagyon nagyon jó ebben a játékban, hogy csak egy pakli kártya, beteszem egy zacskóba, be a táskába, és már vihetem is magammal, és ha van szabad 20 percünk, mehet a móka. Ár-érték arányban kiemelkedő :)

  • gazsif

    2023-08-25 14:14:03

    "A doboz kinézete szerintem sokakat eltántorít a vásárlástól..."
    Az sem segít, de én kifejezetten a doboz mérete miatt nem szereztem még be.
    Pedig van/volt kiadása jó méretű dobozzal:
    "2018 English second edition box cover
    Fantasy Realms ‐ English second edition (2018)

    Publisher: WizKids (I)
    Artist: Octographics
    Languages: English
    Size: 2-deck card box (e.g. Coloretto) · 4.70 x 3.70 x 0.80 inches or 11.9 x 9.4 x 2.0 cm "

  • kardostibor44

    2023-08-25 13:37:56

    Erre a játékra úgy találtam rá, hogy egy másik játékról (Vörös lázadás) lestem videókat és sorra dícsérték bennük ezt. Lecsaptam rá, és nagyon nem bántam meg.

    Előnyei:
    Pörgős kombóépítgetés, rád van bízva, hogy kockáztatsz valami ütősebb kapcsolódás létrehozására, vagy a biztosabb, de kevesebb pontra mész. Egy pakli kártya, semmi sallang. Minden játékosszámmal szórakoztató, de mégis ketten szeretem a legjobban játszani, akkor még több időnk van, hogy kedvük szerint alakítsuk a kezünket.
    Nagyon sok működőképes kombó van, így nehezen válik unalmassá, egymás után 4-5 partit simán lehet vele pörgetni.

    Lehet előny, de hátrány is:
    Erre a kombóépítésre bármilyen témát rá lehetne húzni, én örülök a fantasynak, de lehet valakit pont ez tántorít el. Szerencsére vannak alternatívák.
    Nekem tetszenek a kártyákon az illusztrációk, de semmi extra.

    Hátrányai:
    A doboz kinézete szerintem sokakat eltántorít a vásárlástól, nem is jutnak tovább. Valamint a két fős játékosszám is hiányzik a dobozról, pedig a szabálykönyv külön fejezetet szentel neki.

    Összegezve:
    A könnyed játékok kedvelőinek mindenképp érdemes kipróbálni (ezt, vagy valamelyik másik verziót), de fillerként gamereknek is szórakoztató lehet. Nem a legokosabb kártyajáték, amit ismerek, de talán jelenleg ez áll legközelebb a szívemhez. (Illetve a Deluxe Edition, mert szerettük volna, hogy a kiegészítő és az alapjáték ugyanolyan nyelvű legyen.)

    Ugyanezt a kombóépítést kapod apró csavarokkal, csak más témával: Marvel Remix, Star Trek: Missions
    A Fantasy Realms: Deluxe Editon tartalmazza a The Cursed Hoard kiegészítőt is, valamint egyedi kártyavédőket, és balanszoltak pár lapon.
    Ha szereted Pierce Brown Vörös Lázadás regényét és a folytatásait (ajánlom, ha "popcorn sci-fi"-re vágysz, nem extra mély, de nagyon szórakoztató), akkor a Stonemeier Games azonos nevű játékád lesd meg. A kombópítés itt meg van spékelve sávon haladással, többségszerzéssel, nyersanyag gyűjtéssel, de szerintem ebben az esetben a kevesebb több.

    BGG értékelés: 10/8

  • batik.balazs

    2023-03-12 11:51:59

    Amíg sikerül beszerezni, ajánlom a játék adatlapján (itt feljebb ⬆️⬆️) elérhető D3MEEPLES játékszabály bemutató videót.

  • pnehandi87

    2023-03-11 10:41:20

    A Mesebeli Birodalmak tàrsasjàtékhoz van esetleg valakinek magyar jàtékszabàly?

    El tudnà küldeni valaki szkennelve?

  • maszlagadam27

    2022-08-19 12:53:14

    Való igaz, mi eddig csak két fővel toltuk, ezért ez a berögződés, köszönöm a pontosítást! ;)

  • kvarclovag

    2022-08-19 12:49:24

    Csak egy kis pontosítás: amit te leírsz, az a kétfős játék, ott indulnak a felek üres kézzel, és két lap húzásával. Három vagy több játékos esetén kézbe osztott 7 lappal kezd mindenki, és a pakliból EGY lapot húzhat. Vagy egyet vesz föl a dobottak közül, ez ugyanaz mindkét játékmódban.

  • maszlagadam27

    2022-08-19 11:46:21

    A mesebeli birodalmak egy igazán egyszerű, de hihetetlenül mély lehetőségeket kínáló pakli építős társasjáték. Kifejezetten szeretem az olyan játékokat amik szerény eszközkészlettel is maradandót tudnak nyújtani a játékosoknak (a szerelmes levél az egyik kedvencem ever). Itt is gyakorlatilag 53 kártyáról beszélünk, mint játék, mégis egy csepp hiányérzete sem marad az embernek egy parti után. Sőt, azonnal szeretné is folytatni, tipikusan olyan game, ami ha előkerül, 2-3 játszma garantált. Az akciólehetőségek nagyon leegyszerűsítettek, vagy a pakliból húzunk két lapot, majd egyet eldobva a közös nyílt dobópakliba helyezünk, a másikat megtartjuk, vagy az elengedett lapok közül húzunk fel egyet. Egészen a hét lapos kézlimit eléréséig ez a rendszer működik majd onnan picit módosul a játék végéig, ennek részeként már csak a kezünkből dobhatunk el kártyákat, ha esetleg egy másikra fájna a fogunk. Majd a játék végén lepakoljuk a paklinkat és pontozunk. Ez a végtelenül könnyed mechanizmus önmagában semmi értéket nem adna, de a kártyák képességei és hatásai remek lehetőségekkel mélyítik a játékmenetet. Ha jól építed fel a kezed, nem ritka, hogy a végén 200-300 pontot tudsz majd bezsebelni. A lapok hátrányaira viszont végig figyelnünk kell, mert csúnyán alá tudják ásni ezek a körülmények a pontszerzésre szőtt terveinket. A kártyák képi világa nagyon rendben van, nem kiemelkedően egyedi, de az alap feelinget teljesen biztosítja számunkra. A feliratozás egyértelmű, ha nem csak felszínesen futjuk át a lapok szövehes részeit, akkor szinte lehetetlen benézni valamit. A kártyavédőzés ajánlott, mert a jó alapos keverés alapfeltétele minden játékalkalomnak. Ár-érték aránya, a játék biztosította lehetőségek számtalansága, gyors de végképp élvezetes játékmenete nálam a legjobb kártyajátékok közé emelte a mesebeli birodalmakat. Családdal, barátokkal, szakavatott és kevésbé rutinos játékosokkal egyaránt minőségi élményt nyújt. Remek móka csupán 7 lapból létrehozni a saját mesevilágunkat!

  • kvarclovag

    2021-12-29 20:34:13

    Ajándékba vittük, és rögtön ki is próbáltuk. Teljesen hozta a várhatót. Pörgős, szórakoztató, az első partikban a lapok megismerése is egy plusz felfegdezés faktor. Lehet nagyon kombinálva, számolgatva is játszani (talán ettől a gémerjáték-jelölés), de lehet csak úgy érzésre és a főbb kapcsolatokra figyelve is. Utóbbi esetben gyors és az épülő kis csapat gondozása így is szórakoztató. Mert a nevével ellentétben, nem birodalmat, inkább csapatot építünk. Ikonok nincsenek, így a nem magyar nyelvű változattal csak az játszon, akinek megvan a nyelvtudása hozzá. Mivel az eldobott lapok felvétele az egyik építkezési forrásunk, nagyon nem mindegy ki ül előttünk. Kevésbé rutinos kártyás mögött ülni nagy előny. De mivel a saját kis csapatát is építeni kell a játékosoknak, a mögöttük ülők hátráltatására több körön keresztül csak korlátozott lehetőségük van.

  • hierroo

    2021-12-05 20:15:05

    Végülis el lehet olvasni a videóban valóban. Nem mindenhol, de majd kibogozom valahogy. Szerencsére egész rövid a szabályfüzet, úgyhogy ez még megoldható is. Köszönöm!

  • armin.d.ivan

    2021-12-05 19:06:50

    Anno kereste haverom, és én csak videót találtam a neten :( Esetleg egy klubban le lehet fotózni, nem tudom :D
    https://www.youtube.com/watch?v=zXGlIj8lTCo

  • hierroo

    2021-12-05 17:42:09

    Sziasztok! Nincs meg valakinek a magyar szabályfüzete ennek a játéknak valamilyen kiterjesztéseben? Köszi!

  • hierroo

    2021-11-25 14:19:23

    Aki esetleg nem akarja számolgatni a pontjait a játék végén, annak esetleg ez az oldal adhat segítséget: https://fantasy-realms.github.io/index.html

  • Kisde

    2021-11-22 13:50:36

    A Rend Ékköve akkor ad plusz pontokat, ha a kártyáid értéke (szám a bal felső sarokban) sorrendben van. Attól függően, hogy hány kártyád van sorban változó bonúszt kapsz. Például ha három van sorban (mondjuk 4-5-6 értékekkel) akkor a bónusz +10 pont. De ha mondjuk mind a 7 kártyád sorrendben van akkor +150 pont.

    Az angolban a "run" szó itt "sorban"-t jelent.

  • hierroo

    2021-11-22 13:05:24

    Csak angolul tudtam tanulmányozni a kártyákat. Végülis kibogoztam őket, de A rend ékkövének a hatását nem értem pontosan. Felvilágosítana valaki? Köszönöm!

  • gpeeter

    2021-11-02 07:21:25

    Nekem nagyon tetszett, egyszerű, gyors kártyajáték.

  • hierroo

    2021-10-25 22:08:00

    Meg kell mondanom, hogy elsőre nem találtam olyan érdekesnek ezt a játékot, mert csak 54 kártya. Ráadásul igazából nem is nagyon csinálunk semmi különöset a kártyákkal, csak húzunk, esetleg lerakunk. Se ütés nincs, se licit, és még tablókat sem gyűjtögetünk első ránézésre. Habár gyűjtögetni végülis gyűjtögetünk, csak a kezünkben. És az ára sem baráti, mert minimum 6000 Ft 54 kártyáért azt kicsit drágállom. (Egy francia kártya nincs 1000Ft sem.) És a egy videóban is mondták, hogy lehetnének kicsit szebbek a kártyák.
    Viszont mégis azt mondom, hogy ez egy jó játék. A kinézete átlagos, de abszolút megfelel a célnak. Nem hosszú játék, kis helyen elfér. A szabályok nagyon egyszerűek, mondjuk így: elfér egy söralátéten is. :) És az is jó, hogy a számolást is leegyszerűsíthetjük egy kis applikációval. (Bár az sem árt, ha egy kicsit használjul az agyunkat, nehogy lejárjon a szavatossága! :D ) Két fővel is lehet játszani, sőt egyedül is (csak a szabályokat még nem tudtam átnézni). Úgyhogy összességében én megértem, hogy Te is szereted ezt a játékot. Az BGG-n a 7,5 pont az reális, és a 307. helye is egész jó!

  • hullajo

    2021-10-25 14:32:20

    Ezt a kártyajátékot nagyon eltalálták! Mindösszesen 53 kártya rengeteg kombinációs lehetőség óriási játékélmény. Játszottam teljesen kezdővel és tapasztalt játékosokkal is. Mindenkit bevonzott és élvezte a játékot ami szerintem nagyon fontos. Jól tud működni 2 fővel is. Eddig azért kerülte el a figyelmemet mert úgy tudtam 3 fő a minimum, de van egy 2 fős variáns is a játékszabályban. Bízom benne, hogy sikeres lesz és a Delta kiadja hozzá a kieget is. Én a magam részéről örülök, hogy már elérhető magyar nyelven is és meglátta a kiadó a lehetőséget benne. Jó játékot mindenkinek!

A Mesebeli Birodalmak társasjáték és kiegészítői (6)

  • Fantasy Realms: Jester társasjáték Kiegészítő

    • Min. játékidő: 20 perc
    • Max. játékosszám: 6
    • Min. játékosszám: 3
    • Ajánlott életkor: 14+ éves
    • Komplexitás: 2/5

    Fantasy Realms: Jester társasjáték Kiegészítő 8600 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

  • Fantasy Realms: The Cursed Hoard társasjáték Kiegészítő

    Fantasy Realms is an acclaimed card game from designer Bruce Glassco that takes seconds to learn: Draw a card from the deck or discard area, discard a card, and try to build the strongest hand by using the best card combos. Fantasy Realms: The Cursed Hoard expands on the original, adding two new modular expansions that can be added together or separately....

    • Játékidő: 30 perc
    • Min. játékidő: 20 perc
    • Max. játékidő: 30 perc
    • Max. játékosszám: 6
    • Min. játékosszám: 3
    • Ajánlott életkor: 14+ éves
    • Komplexitás: 2/5
  • Star Trek: Missions társasjáték

    In Star Trek: Missions, you explore all the mystery and excitement of the galaxy, featuring characters, locations, and equipment in familiar groups or in strange new combinations. Assemble a crew with anyone from Commander Riker to DaiMon Bok, grab a Bat'leth, and take on challenges like organizing a Diplomatic Conference, or getting trapped in the...

    • Játékidő: 20 perc
    • Min. játékidő: 20 perc
    • Max. játékidő: 20 perc
    • Max. játékosszám: 6
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 14+ éves
    • Komplexitás: 2/5
  • Fantasy Realms: Phoenix társasjáték Kiegészítő

    • Min. játékidő: 20 perc
    • Max. játékosszám: 6
    • Min. játékosszám: 3
    • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Marvel Remix társasjáték

    Élj át egy epikus csatát a Marvel hőseivel és gonosztevőivel! A Marvel: Remix a kritikusok által is elismert Mesebeli birodalmak (Fantasy Realms) játékon alapszik, amelyet szintén Bruce Glassco készített, és amelyet jelöltek a 2021-es Kennerspiel des Jahres díjra! Intuitív játékmenete révén ikonikus hősökből és szövetségesekből álló csapatot állíthatsz...

    • Játékidő: 20 perc
    • Min. játékidő: 20 perc
    • Max. játékidő: 20 perc
    • Max. játékosszám: 6
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 12+ éves
    • Komplexitás: 2/5

    Marvel Remix társasjáték 8000 Ft-tól! - 1 felhasználó és 2 üzlet árulja ezt a játékot!

  • Fantasy Realms: Deluxe Edition társasjáték

    Egy távoli föld uralkodójaként az a feladatod, hogy a világ leghatalmasabb birodalmát építsd fel. A Fantasy Realms (Mesebeli birodalmak) egy igazi modern klasszikus! Ez az új Deluxe kiadás minden kártyát felfrissített, elegáns, megkapó illusztrációra cseréli a korábbi verziót. A doboz tartalma: Az eredeti alapjáték teljesen új grafikával! A The Cursed...

    • Játékidő: 20 perc
    • Min. játékidő: 20 perc
    • Max. játékidő: 20 perc
    • Max. játékosszám: 6
    • Min. játékosszám: 3
    • Ajánlott életkor: 14+ éves
    • Komplexitás: 2/5

    Fantasy Realms: Deluxe Edition társasjáték 12000 Ft-tól! - 1 felhasználó és 2 üzlet árulja ezt a játékot!

Részletes adatok

Részletek

  • Játékidő:  20 perc
  • Játékosok:  2 - 6
  • Ajánlott életkor:  14+
  • Nyelvfüggőség:  Közepesen nyelvfüggő
  • Komplexitás:  Egyszerű
  • Tervező:  Bruce Glassco
  • Illusztrátor:  Anthony Cournoyer, Octographics
  • Kiadók:  WizKids Games, Arclight, Delta Vision Publishing, REBEL.pl, Korea Boardgames co., Ltd., Broadway Toys LTD, Galápagos Jogos, REXhry, BoardM Factory, Looping Games, Don't Panic Games, Lavka Games, Feelindigo, Strohmann Games
  • Elérhető nyelvek:  cseh, kínai, angol, francia, német, magyar, japán, Korean, lengyel, portugál, orosz, spanyol, ukrán

Alternatív nevei


Kiadások

  • English first edition
    • Kiadás éve: 2017
    • Nyelv: angol
  • Czech edition
    • Kiadás éve: 2018
    • Nyelv: cseh
  • English second edition
    • Kiadás éve: 2018
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
  • Korean edition
    • Kiadás éve: 2018
    • Nyelv: Korean
    • Méretek: 12.7 cm x 12.7 cm x 5.1 cm
  • English third edition
    • Kiadás éve: 2019
    • Nyelv: angol
  • French edition
    • Kiadás éve: 2019
    • Nyelv: francia
    • Méretek: 14 cm x 21 cm x 4 cm
  • Hungarian edition
    • Kiadás éve: 2019
    • Nyelv: magyar
  • Polish edition
    • Kiadás éve: 2019
    • Nyelv: lengyel
  • Spanish edition
    • Kiadás éve: 2019
    • Nyelv: spanyol
    • Méretek: 12.2 cm x 16.7 cm x 4 cm
    • Súly: 0.3 kg
  • German edition
    • Kiadás éve: 2020
    • Nyelv: német
  • Japanese edition
    • Kiadás éve: 2020
    • Nyelv: japán
    • Méretek: 12.7 cm x 17 cm x 3.7 cm
  • Korean second edition
    • Kiadás éve: 2020
    • Nyelv: Korean
  • Chinese edition
    • Kiadás éve: 2021
    • Nyelv: kínai
  • Czech edition, second printing
    • Kiadás éve: 2021
    • Nyelv: cseh
    • Méretek: 14 cm x 21 cm x 3.9 cm
    • Súly: 0.4 kg
  • English fourth edition
    • Kiadás éve: 2021
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 12.2 cm x 16.7 cm x 4 cm
  • French second edition
    • Kiadás éve: 2021
    • Nyelv: francia
    • Méretek: 15 cm x 22.5 cm x 4 cm
  • Polish second edition
    • Kiadás éve: 2021
    • Nyelv: lengyel
  • Ukrainian edition
    • Kiadás éve: 2021
    • Nyelv: ukrán
  • English edition 2022
    • Kiadás éve: 2022
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 12.7 cm x 15.5 cm x 4.3 cm
    • Súly: 0.4 kg
  • German edition 2023
    • Kiadás éve: 2023
    • Nyelv: német
    • Méretek: 12.1 cm x 16.6 cm x 4 cm
  • Portuguese edition
    • Kiadás éve: 2023
    • Nyelv: portugál
    • Méretek: 10.5 cm x 14 cm x 3 cm
  • German edition with SdJ nomination
    • Nyelv: német
  • Russian edition
    • Nyelv: orosz

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Mesebeli Birodalmak társasjátékhoz