Influentia
Videó beküldése

Influentia

Társasjáték, 2020
Értékelem!

Az Influentia egy könnyen tanulható társasjáték, 3 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 45 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 10 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kollekció gyűjtés és az ütés-váltós mechanizmusokra.

Angol:
The Year 2077. Four families of identical lineage; a country, Italy, the setting to this scene, and an ancient conflict perpetuated in time. Northern Italy is now a battlefield...

Az Influentia egy könnyen tanulható társasjáték, 3 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 45 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 10 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kollekció gyűjtés és az ütés-váltós mechanizmusokra.

Angol leírás

The Year 2077. Four families of identical lineage; a country, Italy, the setting to this scene, and an ancient conflict perpetuated in time. Northern Italy is now a battlefield where megacorporations fight to control the main sources of power.

Perhaps you can influence the netrunners of Bologna or control the cyber traffic of implants through the technosurgeons of Pisa. It won’t be easy, but you have to beat rival families to reach the top. Your future is at stake.

Influentia is a card game based on classic trick-taking card games. In each trick, players play one of their Resource Cards. The winner of the trick may choose one of the City Cards from among those available or the Resource Card that was just played by another player. The other players keep the cards they played as these will allow them to activate a variety of effects once they have two identical Symbols. After three rounds, the player who has won the most victory points wins the game.

Año 2077. Cuatro familias de idéntico linaje; un país, Italia, lugar de nuestra escena, y un antiguo conflicto perpetuado en el tiempo. El norte de Italia es ahora mismo un campo de batalla donde las megacorporaciones intentan controlar las principales fuentes de poder.

Quizás puedas influir con tus créditos sobre los netrunners de Bologna o controlar el tráfico de implantes cibernéticos mediante los tecnomédicos de Pisa. No será fácil, pero debes hacerlo mejor que el resto de familias rivales para llegar a lo más alto. Vuestro futuro está en juego.

Influentia es un juego de cartas basado en los juegos clásicos de bazas. En cada baza, los jugadores jugarán una de sus cartas de Recurso. El ganador de la baza podrá elegir una de las cartas de Ciudad de entre las disponibles o la carta de Recurso que acaba de jugar otro jugador. Los demás jugadores conservarán sus cartas jugadas ya que estas les permitirán activar diversos efectos en cuanto reúnan dos símbolos idénticos. Tras 3 rondas, ganará aquel jugador que haya conseguido más puntos de victoria.

-description from publisher

Egy üzlet árulja ezt a játékot!
 • 7 990 Ft-tól
 • 1 ajánlat

Kategória: Kártyajáték, Sci-Fi
Mechanizmus: Kollekció gyűjtés, Ütés-váltós

Videók

A társasjátékhoz oktató és bemutató videók nyújtanak segítséget! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Sci-fi

Ebben a társasjátékban megelevenednek a könyvekből, filmekből és számítógépes játékokból ismert tudományos fantasztikus történetek.

Árak és üzletek


Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Influentia társasjáték videók (1)

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  45 perc
 • Játékosok:  3 - 4
 • Ajánlott életkor:  10+
 • Komplexitás:  Egyszerű
 • Tervező:  Miguel Bruque
 • Illusztrátor:  Franklin Chan
 • Kiadók:  Ludonova
 • Elérhető nyelvek:  angol, spanyol

Kiadások

 • English/Spanish edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 20.5 cm x 20.5 cm x 6 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Influentia társasjátékhoz