Ohh...igen?
Ohh...igen?
Ohh...igen?
Ohh...igen?
Videó beküldése

Ohh...igen? társasjáték

társasjáték, 2022
Értékelem!

Az Ohh...igen? egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 2 - 6 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 30 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 18 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a szavazás mechanizmusra. Az intim kérdések partijátéka. Az Ohh... igen? magyar fejlesztésű beszélgetésindító partijáték – a...

Az Ohh...igen? egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 2 - 6 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 30 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 18 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a szavazás mechanizmusra.

A Szellemlovas leírása:

Az intim kérdések partijátéka.
Az Ohh... igen? magyar fejlesztésű beszélgetésindító partijáték – a szexről. A játékosok könnyed és komoly, de mindenképp felnőtt kérdésekre válaszolnak igennel vagy nemmel – és meg kell tippelniük, vajon a többiek hogyan válaszoltak... Az empátiát fejlesztő társasjáték.

Forrás: Szellemlovas
Ez társasjáték akciósan érhető el az üzletekben!
 • 7 490 Ft-tól
 • -16%-1 439 Ft

Kategória: Partijáték
Mechanizmus: Szavazás

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Ohh...igen? társasjáték vásárlása, árak és üzletekÁrkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Ohh...igen? társasjáték videók (1)

Kapcsolódó cikkek

Kommentek

Kommentek

 • maszlagadam27

  2023-03-16 06:31:44

  Nem teljesen értek egyet veled a játékot illetően. Az persze teljesen valid, hogy nem mozgatott meg téged személy szerint, nyilván mindenkinek lesz olyan játék, ami nem nyújt megfelelő élményt számára.
  Nálunk is előkerült már többször, leginkább csak ketten játszottuk, de nálunk mindig elindított egy jó ízű beszélgetést. Ami szerintem a játék lényege és célja. Nem túl nagy eszközkészlettel, olyan kérdéseket előkapni, ami megmozgatja a játékosok fantáziáját, és esetleg arra is rávilágít, hogy mennyire ismerjük a másikat, mennyire tudjuk megtippelni, hogy ő mit fog válaszolni. Maximálisan egyetértek abban, hogy egy egészséges kapcsolatban a kérdések nagyobb része megbeszélésre kerül, de vannak benne bőven olyanok is, amik érdekes kontextusba tudnak helyezni bizonyos dolgokat, jó táptalajt nyújtva egy tartalmas beszélgetéshez. Nekem ezen kívül az is mindig kellemes érzés, hogy 90-95%os valószínűséggel eltalálom, hogy a kedvesem mit fog válaszolni, akár szexuális, akár lélektani mivoltú a kérdés. Úgy gondolom ez ma a felgyorsult, social media által elszemélytelenített világban érték, hogy ez a játék milyen céllal szeretne minket asztalhoz ültetni. Ez persze ultraszubjektív vélemény/meggyőződés, de én kifejezetten ajánlom olyan pároknak és társaságoknak, akik szeretnek beszélgetni, érdekes témákra reflektálni ilyen témakörök kapcsán.

 • MaRo

  2023-03-15 19:50:48

  A napokban ez a remekmű is terítékre került és kb pont ugyanazt kaptam ettől a játéktílól amit vártam.

  Elsőkörben tovább is akartam passzolni a nyereményt de a párom fantáziáját megmozgatta..

  Kb a 10 kérdés után feltettem a kérdést, elrakhatjuk? Ezt követően olyan voltam mint a Shrek szamár, rendszertelen időközönként feltettem ugyanezt a kérdést. A monotonitás megtörése céljából megkérdeztem, azt is, hogy ez neked tetszik?

  1 paklit kérdeztünk végig és a felüdítő végső lap után feltettem azt a kérdést is, hogy ugye sose többet?

  De hogy a játékról legyen valami használható is:

  Insert az zéró, tasak nincs így a kártyákat célszerű lehet gumozni, vagy csak hagyni ahogy van mert úgyse lesz sokat játszva. :D

  A kártyaminősége mondjuk, hogy rendben van de láttam már jobb minőséget. Mondjuk itt nem hiszem, hogy az agyonkeverés veszélye fennáll, szóval a célnak megfelel.

  Kinek ajánlom? Igazából senkinek. Még csak egy partin szórakozás céljából sem érzem szórakoztatónak. Bár erre szokták mondani, hogy van az a mennyiségű alkohol amikor jó lehet.

  Néhány kérdés még viszonylag rendben is volt de ez volt a kisebb arányban a többsége nem releváns vagy relatív kérdés szerintem egy pár életében.

  Összességében viszont nem érzem azt, hogy kb bármi újat megtudtam volna a feleségemről habár talán akkor is messzemenő következtetéseket kellene levonni a másikat illetően ha vad idegen lenne mert egyszerűen több tucat kártya ellenére sem rajzolódott ki markánsan semmi irányultság vagy szokás ami a partnerre vagy partnerekre jellemző lehet.

  Néhány kérdést követően még elmélkedtünk egy kicsit és talán ez lenne a játék lényege de én nem érzem azt, hogy ehhez szükség van egy játékra is egy egészséges kapcsolatban a releváns kérdések úgyis felmerülnek. A másik oldalról meg az elmélkedésnek van kevés jelentősége bár az kétségtelen, hogy a kekszelnél androiddal vagy ufóval és ezekhez hasonló kérdések azért adnak teret arra, hogy szétpoénkodja az ember magát elméleti szinten de ehhez sem szükséges a játék....

 • kvarclovag

  2023-02-18 09:59:41

  A promó cikk alatt van egy hosszabb beszélgetés erről az erősen megosztó játékról. Ha egyáltalán játék. Akit érdekel, az olvassa el azt is.

 • pnehandi87

  2023-02-18 09:04:10

  Szerintem egy éppen ismerkedő pàr szàmàra jó lehetőség kettesben leülni és megismerni a màsikat, egy rutinos kapcsolatban pedig simàn mennek a kérdés megvàlaszolàsok.

  Tàrsasàgbsn viszont mókàsabb szórakozàs kerekedhet belőle, egy-egy kérdést és az arra adott válaszokat megvitatni, kibeszélni egy üveg bor mellett jó party jàték lehet.

 • doszi94

  2023-02-17 21:10:44

  jók a kérdések de az újrajátszhatóság kicsi. Az insert hiánya fájó belefért volna az árba.

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  30 perc
 • Játékosok:  2 - 6
 • Ajánlott életkor:  18+
 • Komplexitás:  Nagyon egyszerű
 • Tervező:  Győri Zoltán Gábor, Győri-Nádai Réka
 • Kiadók:  Gém Klub Kft.
 • Elérhető nyelvek:  magyar

Alternatív nevei


Kiadások

 • Hungarian edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: magyar

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Ohh...igen? társasjátékhoz