IceFloe
Videó beküldése

IceFloe társasjáték

társasjáték, 2002
Értékelem!

Az IceFloe egy remek társasjáték, 3 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 1 óra. A társast, 10 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a moduláris tábla és a szavazás mechanizmusokra.

Angol:
IceFloe is a piecepack game designed by Tim Schutz. It was a runner-up for the Changing Landscapes design competition sponsored by Mesomorph Games. IceFloe uses a piecepack set...

Az IceFloe egy remek társasjáték, 3 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 1 óra. A társast, 10 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a moduláris tábla és a szavazás mechanizmusokra.

Angol leírás

IceFloe is a piecepack game designed by Tim Schutz. It was a runner-up for the Changing Landscapes design competition sponsored by Mesomorph Games.

IceFloe uses a piecepack set, piecepack pyramids, and a candle (or another easily accessible incendiary device) for its components. The game board consists of piecepack tiles that are placed suit-side up; each representing an ice floe. One player is selected to be the torch bearer and is given the candle. Game play is broken up into phases. During the movement phase, starting with the torch bearer, players take turns either moving a game board tile, or moving one of their own pyramids. After movement, a voting phase takes place, accompanied by a comment period that allows some limited negotiation. Players vote on which floe is to be blown up by the torch bearer, with the torch bearer being the tie-breaker. Any pieces on the selected floe are removed from the game. Often, multiple players will have pieces on a single ice floe, so short term alliances may form during voting.

Complete rules are free to download from http://piecepack.org

Not to be confused with: Ice Flow

Kategória: Stratégia, Alkudozás
Mechanizmus: Moduláris tábla, Szavazás

IceFloe társasjáték vásárlása, árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

  • Játékidő:  1 óra
  • Játékosok:  3 - 4
  • Ajánlott életkor:  10+
  • Tervező:  Tim Schutz
  • Kiadók:  (Web published), Piecepack Games

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) IceFloe társasjátékhoz