HexaGol
Videó beküldése

HexaGol

Társasjáték, 2015
Értékelem!

A HexaGol egy nagyszerű társasjáték, 2 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 5 - 20 perc. A társast, 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a lapka-elhelyezés, a moduláris tábla és a rács mozgás mechanizmusokra.

Angol:
A football game for 2 players, where each hexagon is a player of a team. The objective of the game is to score goals using your cunning and strategy. This is a fast-paced game...

A HexaGol egy nagyszerű társasjáték, 2 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 5 - 20 perc. A társast, 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a lapka-elhelyezés, a moduláris tábla és a rács mozgás mechanizmusokra.

Angol leírás

A football game for 2 players, where each hexagon is a player of a team. The objective of the game is to score goals using your cunning and strategy.

This is a fast-paced game, pocket-sized, ideal in any occasion and playable in almost any environment.

The game contains 20 hexagons, 10 for each team in blue and red, and 1 wooden token representing the ball. Each character has special abilities, conditioning the way they move, or the way they are allowed to move the ball.

Some characters are able to move the ball long distances, others may jump above other players, there's even the option to climb on top of other players.. Come on ref! That's got to be a foul!

Es un juego de futbol para dos personas donde cada hexágono es un jugador del equipo. El objetivo es hacerle goles a tu contrincante con estrategias a corto plazo.

El juego es rapido, y pequeño (tamaño bolsillo) ideal para llevarlo a cualquier tipo de ocasión y jugar en espacios muy reducidos.

El juego consta de 20 Hexágonos, 10 del equipo azul y 10 del equipo rojo, y una ficha de madera que representará la pelota. Cada uno de los personajes tiene habilidades distintas, ya sea en la forma que se mueve el personaje (ósea el hexágono) o la forma en que mueven la pelota (la ficha).

Algunos tendrán la posibilidad de lanzar la pelota a distancia, otros saltar por encima de los demás jugadores, e incluso hay uno que tiene la opción de subirse encima de los otros jugadores para quitarles la pelota - "Eso es full referí!!".

Kategória: Stratégia
Mechanizmus: Lapka-elhelyezés, Moduláris tábla, Rács mozgás

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Rövid

Rövid játékidő! Ha csak gyors játékra vágysz a munka után, akkor ez a neked való!

Árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  5 - 20 perc
 • Játékosok:  2
 • Ajánlott életkor:  8+
 • Tervező:  Matías Esandi, Amelia Pereyra
 • Kiadók:  Rewe Juegos (Rewe Games)
 • Elérhető nyelvek:  spanyol

Kiadások

 • First edition
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: spanyol

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) HexaGol társasjátékhoz