Gloomhaven: Buttons & Bugs
Videó beküldése

Gloomhaven: Buttons & Bugs társasjáték

társasjáték, 2023
Értékelem!

A Gloomhaven: Buttons & Bugs egy közepesen összetett társasjáték, 1 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 20 - 30 perc. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a váltakozó képességek, a kampány/harci kártya vezérelt, a hatszög-rács, a történetmesélés és a pakli tervezés...

A Gloomhaven: Buttons & Bugs egy közepesen összetett társasjáték, 1 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 20 - 30 perc. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a váltakozó képességek, a kampány/harci kártya vezérelt, a hatszög-rács, a történetmesélés és a pakli tervezés mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

Homályrév a tenyeredben!
A Gloomhaven: Buttons & Bugs egy Isaac Childres által írt eredeti kampánytörténetet elmesélő szólójáték, amely a Gloomhaven-hez hasonló játékstílust kínál, töredéknyi méretben.

A játék a Gloomhaven és a Forgotten Circles eseményei után játszódik. Hail, az Aesther remete hírnévre tett szert magának, mivel nagyban hozzájárult a visszatérő katasztrófáktól sújtotta város megmentéséhez… és ezt a hírnevet abszolút utálja. A Görbe Csontban zajló tanulását állandóan megzavarják a nevenincs, leendő hősök, akik segítséget kérnek, hogy ők maguk is híresek lehessenek - nem is beszélve a démonokról, akik bosszúra szomjazva portyáznak arrafelé. Rövid ideig átfutott az agyán, hogy elköltözzön, de mivel ez erőfeszítést igényelne, inkább csak egy bűbájt helyezett a bejárati ajtajára: bárki, aki megpróbálja kinyitni, összetöpörödik, ami apró problémával már nem is kell foglalkozni.

A karaktered pont egy ilyen hősködni vágyó emberpalánta. Egy meggondolatlan hírnévszerzési kísérlet során megpróbáltad meglátogatni Hailt, és puff. Most már akkora vagy, mint egér, és így a törvénytelenség és önvédelem egy teljesen új birodalmába lépsz. Új utat kell találnod a Görbe Csontba, hogy meggyőzd Hailt, adja vissza őket korább méretedet.

Minden forgatókönyv egyetlen kártyából áll, és egy egyszemélyes hadseregként kell egy maroknyi ellenféllel szemben felvenned a kesztyűt, egyszerűsített akciókkal és a mesterséges intelligenciával megtámogatva. Minden zsoldosnak mindössze négy kétoldalas kártya van a birtokában, de ezeket a lapokat kétszer lehet felhasználni - az előlapot és a hátlapot is -, mielőtt eldobásra kerülnének. A támadásokat egy kocka és egy módosító táblázat segíti, és mind a táblázat, mind a zsoldosok képességkártyái fejleszthetők, ahogy a kampány során szintet lépsz.

Forrás: Szellemlovas
Egy üzlet árulja ezt a játékot!
 • 8 131 Ft-tól
 • 1 ajánlat

Kategória: Kártyajáték, Fantasy, Kaland, Harc, Miniatűrök
Mechanizmus: Váltakozó képességek, Kampány/Harci kártya vezérelt, Hatszög-rács, Történetmesélés, Pakli tervezés, Rács mozgás, Solitaire, Szcenárió / Küldetés / Kampány, Critical Hits and Failures, Card Play Conflict Resolution

Videók

A társasjátékhoz oktató és bemutató videók nyújtanak segítséget! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Rövid

Rövid játékidő! Ha csak gyors játékra vágysz a munka után, akkor ez a neked való!

Gloomhaven: Buttons & Bugs társasjáték vásárlása, árak és üzletek


Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Gloomhaven: Buttons & Bugs társasjáték videók (2)

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  20 - 30 perc
 • Játékosok:  1
 • Ajánlott életkor:  14+
 • Komplexitás:  Közepesen összetett
 • Tervező:  Nikki Valens, Joe Klipfel
 • Illusztrátor:  Yanis Cardin, Mofei Wang
 • Kiadók:  Cephalofair Games
 • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

 • English edition
  • Kiadás éve: 2024
  • Nyelv: angol

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Gloomhaven: Buttons & Bugs társasjátékhoz