Rising Sun: Province and Clan Cards
Videó beküldése

Rising Sun: Province and Clan Cards

Kiegészítő, 2021
Értékelem!

Ez a játék a Felkelő nap kiegészítője.

A Rising Sun: Province and Clan Cards egy közepesen összetett kiegészítő a Felkelő nap társasjátékhoz, 3 - 5 játékos részére, az átlagos játékidő hosszabb, akár 1.5 - 2 óra is lehet. Az alapjátékot az Év Játékának jelölték 2018-ban (BGG), illetve ebben az évben több, összesen 3 másik jelölést is kapott. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 14 éves kortól...

A Rising Sun: Province and Clan Cards egy közepesen összetett kiegészítő a Felkelő nap társasjátékhoz, 3 - 5 játékos részére, az átlagos játékidő hosszabb, akár 1.5 - 2 óra is lehet. Az alapjátékot az Év Játékának jelölték 2018-ban (BGG), illetve ebben az évben több, összesen 3 másik jelölést is kapott. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kollekció gyűjtés, a kockáztatás, a váltakozó képességek, az egyidejű akciók és a terület mozgatás mechanizmusokra.

Kategória: Fantasy, Háború, Blöff, Alkudozás, Kiegészítő, Miniatűrök, Mitológia
Mechanizmus: Kollekció gyűjtés, Kockáztatás, Váltakozó képességek, Egyidejű akciók, Terület mozgatás, Váltakozó fázisok, Terület befolyásolás/irányítás, Vedd el, Akció draftolás, Follow, Force Commitment, Játék végi bónuszok, Változó setup, Negotiation, Alliances, Auction: Sealed Bid, Draftolás

Kiegészítő

Ez a játék egy kiegészítő. Ez ilyen játékok az eredeti játékhoz, annak élményéhez, mechanizmusához, készletéhez, adnak plusz elemeket.

Hosszú

Hosszú játékidő! Ha egy egész estés/napos kikapcsolódásra vágysz ez a neked való!

Fantasy

Mágia, kard, harc, lovagok, papok és minden, ami egy jó fantasy-hez tartozik!

Árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

A Felkelő nap társasjáték és kiegészítői (9)

Részletes adatok

Részletek

  • Játékidő:  1.5 - 2 óra
  • Játékosok:  3 - 5
  • Ajánlott életkor:  14+
  • Kiadók:  Cool Mini Or Not
  • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

  • English edition
    • Kiadás éve: 2021
    • Nyelv: angol

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Rising Sun: Province and Clan Cards társasjátékhoz