Eccentric Exhibits
Videó beküldése

Eccentric Exhibits társasjáték

társasjáték, 2015
Értékelem!

Az Eccentric Exhibits egy nagyszerű társasjáték, 2 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 10 - 25 perc. A társast, 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít az ütés-váltós és a pakli tervezés mechanizmusokra.

Angol:
Eccentric Exhibits is a 2-player, 20-card trick-taking game. In this game, players are rival museum curators trying to arrange the most prestigious exhibitions of bizarre and...

Az Eccentric Exhibits egy nagyszerű társasjáték, 2 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 10 - 25 perc. A társast, 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít az ütés-váltós és a pakli tervezés mechanizmusokra.

Angol leírás

Eccentric Exhibits is a 2-player, 20-card trick-taking game. In this game, players are rival museum curators trying to arrange the most prestigious exhibitions of bizarre and unusual artifacts - unicorn hooves, kraken tentacles, books of pure evil, and alien skulls, to name a few.

Over four rounds, two players will play a series of tricks, trying to win artifacts for their museums and score prestige. The twist is that the highest scoring cards are not always the cards most likely to win a trick. So huge bonus points are available if you can deduce what cards your opponent is able to play and which tricks they are able to win.

With only 20 cards to keep track of, skills in deduction and risk management are paramount. Eccentric Exhibits is a tense, high-skill game for two players.

Kategória: Kártyajáték, Mitológia, Nyomtasd és Játszd
Mechanizmus: Ütés-váltós, Pakli tervezés

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Rövid

Rövid játékidő! Ha csak gyors játékra vágysz a munka után, akkor ez a neked való!

Nyomtasd

Ennek a játéknak bizonyos elemei, vagy a társasjáték teljes egésze, otthon is kinyomtatható és játszható.

Eccentric Exhibits társasjáték vásárlása, árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  10 - 25 perc
 • Játékosok:  2
 • Ajánlott életkor:  8+
 • Tervező:  Robin David
 • Kiadók:  Uncanny Cardboard
 • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

 • DriveThruCards 1st Edition
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 8.9 cm x 6.4 cm x 2.5 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Eccentric Exhibits társasjátékhoz