Dust Tactics: Red Ace & Red Star
Videó beküldése

Dust Tactics: Red Ace & Red Star

Kiegészítő, 2015
Értékelem!

Ez a játék a Dust Tactics kiegészítője.

A Dust Tactics: Red Ace & Red Star egy közepesen összetett kiegészítő a Dust Tactics társasjátékhoz, 2 játékos részére. A játékmenet erősen épít az akció pontok, a moduláris tábla és a kockadobás mechanizmusokra.

Angol:
The youngest rising star in the SSU, Leytenant (Lieutenant) Eva Koroutchenko is already a legend. She is famous throughout the bloc for her emerald eyes and long hair, every...

A Dust Tactics: Red Ace & Red Star egy közepesen összetett kiegészítő a Dust Tactics társasjátékhoz, 2 játékos részére. A játékmenet erősen épít az akció pontok, a moduláris tábla és a kockadobás mechanizmusokra.

Angol leírás

The youngest rising star in the SSU, Leytenant (Lieutenant) Eva Koroutchenko is already a legend. She is famous throughout the bloc for her emerald eyes and long hair, every young man in the SSU keeps a picture of her near his heart for good luck and to protect him from harm. Eva is a hell of a pilot who has already scored more than 30 air victories in her short career. Axis pilots on the Eastern Front have already placed a large bounty on her head: they need her down as soon as possible!

Eva flies a unique helicopter modified to her specifications: the Red Star. She is very capable of taking the reins of any other flying vehicle in the bloc, but prefers her helicopter over anything else. Eva and the Red Star are currently stationed outside Baku. From there she flies many specials operations for Spetsnaz forces in the region.

Kategória: Sci-Fi, Kiegészítő, Miniatűrök, II. világháború
Mechanizmus: Akció pontok, Moduláris tábla, Kockadobás

Kiegészítő

Ez a játék egy kiegészítő. Ez ilyen játékok az eredeti játékhoz, annak élményéhez, mechanizmusához, készletéhez, adnak plusz elemeket.

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Sci-fi

Ebben a társasjátékban megelevenednek a könyvekből, filmekből és számítógépes játékokból ismert tudományos fantasztikus történetek.

Árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

A Dust Tactics társasjáték és kiegészítői (178)

Részletes adatok

Részletek

  • Tervező:  Paolo Parente
  • Illusztrátor:  Paolo Parente
  • Kiadók:  Dust Studio
  • Elérhető nyelvek:  angol

Alternatív nevei


Kiadások

  • First edition
    • Kiadás éve: 2015
    • Nyelv: angol

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Dust Tactics: Red Ace & Red Star társasjátékhoz