Connecting Flights
Videó beküldése

Connecting Flights

Társasjáték,
Értékelem!

A Connecting Flights egy kiváló társasjáték, 2 - 5 játékos részére, az átlagos játékidő hosszabb, akár 1.5 - 2 óra is lehet. A társast, 12 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít az aukció/licit, az útépítés és a multiple-lot auction mechanizmusokra.

Angol:
In Connecting Flights, players take a role of airline managers who compete for passengers and resources required to fly them to their desired destinations. Players make money for...

A Connecting Flights egy kiváló társasjáték, 2 - 5 játékos részére, az átlagos játékidő hosszabb, akár 1.5 - 2 óra is lehet. A társast, 12 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít az aukció/licit, az útépítés és a multiple-lot auction mechanizmusokra.

Angol leírás

In Connecting Flights, players take a role of airline managers who compete for passengers and resources required to fly them to their desired destinations. Players make money for each transported passenger, with the player making the most money in the last round being the winner.

The airport, plane and passenger cards, which can be purchased in auctions, have been designed to join up together (when laid inline) in a way that visually validates all flights. Longer flights require more fuel trucks so management of the order of flights to varying geographical destinations becomes a mini-puzzle of increasing complexity as players acquire more passengers and resources.

Throughout the game, players must face aviation-related events, some of which force rearrangement of their flights. The key to victory is creating a flight network resilient to events and sabotages while effectively using unique player abilities and trading skills.

—description from the designer

Kategória: Szállítás, Közgazdaság, Repülés
Mechanizmus: Aukció/Licit, Útépítés, Multiple-Lot Auction

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Hosszú

Hosszú játékidő! Ha egy egész estés/napos kikapcsolódásra vágysz ez a neked való!

Árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kapcsolódó cikkek

 • Kickstarter körkép - 16. hét

  2021.04.19. 12:30:00 / Megjelenés, Kickstarter

  Érdekelnek a jövő év társasjátékai? Támogatnál valami feltörekvő projektet? Kövesd a heti rendszerességgel jelentkező Kickstarter ajánlónkat és ne maradj le semmi érdekesről!

Kommentek

Kommentek

 • hierroo

  2021-06-18 09:44:19

  A tabletopián bukkantam erre a játékra. Érdekesnek tűnt és ismerősnek tűnt valami miatt. Szólója is van, és annak örülök, bár még nem tudtam kipróbálni. Nem is ez a lényeg. Azon gondolkodtam, hogy miért olyan ismerős nekem. Utána rájöttem, hogy miért, de csak délibáb volt. A játék doboz volt ismerős. Egy másik játékhoz hasonlított nekem. De aztán kiderült, hogy nem ugyanaz a grafikus készítette. Ez a másik játék a Concordia volt. Ha összehasonlítjátok a két játék dobozát, akkor szerintem érteni fogjátok, hogy mire gondolok. Bár a korszak teljesen más, és a játék is másról szól, de mindkét játék ugyanolyan sablon alapján akarja bemutatni, hogy miről is szól az a játék. Egyébként teljesen adja magát a borító, tényleg érzékelteti, hogy az egyik játék kereskedelemről, a római birodalomról szól, a másik meg utazásról, repülésről. Ez még csak a kinézet. A játékról magáról még nem mondanék semmit. Ha valakinek van szabálykönyve a Connecting Flights-ról, akkor szóljon, mert a tabletópián olyan kis betűkkel van írva, hogy nagyítóval lehet elolvasni.

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  1.5 - 2 óra
 • Játékosok:  2 - 5
 • Ajánlott életkor:  12+
 • Tervező:  Rafa Dawid
 • Illusztrátor:  James Churchill
 • Kiadók:  Bazzite Games
 • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

 • English edition
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 23 cm x 31 cm x 7 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Connecting Flights társasjátékhoz