Chronicle X: The Abyss Expansion
Videó beküldése

Chronicle X: The Abyss Expansion

Kiegészítő, 2018
Értékelem!

Ez a játék a Chronicle X kiegészítője.

A Chronicle X: The Abyss Expansion egy közepesen összetett kiegészítő a Chronicle X társasjátékhoz, 1 - 5 játékos részére, az átlagos játékidő hosszú, akár 1 - 3 óra is lehet. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 12 éves kortól ajánljuk kipróbálni. Kooperatív jellegű, a játékmenet erősen épít az akció pontok, a moduláris tábla, a váltakozó képességek, a...

A Chronicle X: The Abyss Expansion egy közepesen összetett kiegészítő a Chronicle X társasjátékhoz, 1 - 5 játékos részére, az átlagos játékidő hosszú, akár 1 - 3 óra is lehet. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 12 éves kortól ajánljuk kipróbálni. Kooperatív jellegű, a játékmenet erősen épít az akció pontok, a moduláris tábla, a váltakozó képességek, a visszatartott információ és a kampány/harci kártya vezérelt mechanizmusokra.

Kategória: Sci-Fi, Háború, Kiegészítő, Miniatűrök, Film / TV / Rádió alapú, Modern hadviselés
Mechanizmus: Akció pontok, Moduláris tábla, Váltakozó képességek, Visszatartott információ, Kampány/Harci kártya vezérelt, Kooperatív, Szerepjátszás, Pakli tervezés, Kártya húzás, Terület mozgatás, Kockadobás, Terület befolyásolás/irányítás, Rács mozgás, Játékos kiiktatás

Kiegészítő

Ez a játék egy kiegészítő. Ez ilyen játékok az eredeti játékhoz, annak élményéhez, mechanizmusához, készletéhez, adnak plusz elemeket.

Kooperatív

Ebben a játékban az együttműködés a cél. Nem egymást, hanem magát a játékot kell legyőznötök!

Szerepjáték

Ebben a játékban karaktereket kell megszemélyesítened! Ez lehet egy saját, vagy akár a játék által biztosított karakter is.

Árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

A Chronicle X társasjáték és kiegészítői (2)

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  1 - 3 óra
 • Játékosok:  1 - 5
 • Ajánlott életkor:  12+
 • Tervező:  Glenn Allan
 • Kiadók:  Archon Studio
 • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

 • English edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: angol

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Chronicle X: The Abyss Expansion társasjátékhoz