Caverna: The Cave Farmers
Caverna: The Cave Farmers
Caverna: The Cave Farmers
Caverna: The Cave Farmers
Videó beküldése

Caverna: The Cave Farmers társasjáték

társasjáték, 2013
Értékelem!

A Caverna: The Cave Farmers egy összetett társasjáték, 1 - 7 játékos részére, az átlagos játékidő hosszú, akár 30 - 210 perc is lehet. A játékot 2013-ban jelölték a Golden Geek Awards díjára Legjobb grafika/prezentáció kategóriában. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 12 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a lapka-elhelyezés, a...

A Caverna: The Cave Farmers egy összetett társasjáték, 1 - 7 játékos részére, az átlagos játékidő hosszú, akár 30 - 210 perc is lehet. A játékot 2013-ban jelölték a Golden Geek Awards díjára Legjobb grafika/prezentáció kategóriában. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 12 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a lapka-elhelyezés, a munkás-elhelyezés, a solitaire, a turn order: claim action és az eco-06 automatic resource growth mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

Uwe Rosenberg egyik legsikeresebb játéka a sokak által ismert Agricola. Az Agricolát nagyon sokan szeretik, rendkívül híres játék lett, amit mi sem mutat jobban, mint hogy még nemzetközi szintű versenyeket is rendeztek belőle. Az Agricola után számos hasonló játékmenetű társas látott napvilágot, s most a sor legújabb darabja a Caverna is a játékboltok polcaira került. Lássuk mi újat mutathat a gazdasági játékok palettáján!

Kőkorszaki farmerkodás

Először is, érdemes leszögezni, hogy a játékhoz rengeteg tartozék jár. Az alap nyersanyagokon kívül, mint amilyen például a fa, zöldségek, búza stb., ezúttal már arany, rubint, sőt fegyverek is társulnak. Ezen kívül számos lapka tartozik a játékhoz, amikkel a barlangjainkat tehetjük otthonosabbá. A játék elején minden játékos kap egy játékostáblát, amin a barlang bejárata valamint az az előtt elhelyezkedő kis füves terület látható. Erre a táblára felkerül a két kezdő munkás, valamint némi élelem, amit a munkások fogyaszthatnak a későbbiekben.

A játék során a játékosok meghódíthatják a füves területeket, a barlang kijáratától kezdődően bevethetik, vagy egyéb módon munkálhatják meg a földet. A barlang belsejét is kedvünkre formálhatjuk, ugyanis különböző járatokat és termeket formáló lapkákat helyezhetünk el a játéktábla ezen felére. A barlang termeiben aztán kialakíthatunk különböző szobákat, ahol nyersanyagok felhasználásával juthatunk például élelemhez, vagy más fontos anyagokhoz.

A játék 12 körig tart, s minden körben egy-egy újabb akció kártyát fednek fel a játékosok, hasonlóan, mint ahogy azt az Agricolában is tették. Ezáltal minden körben bővül az elvégezhető cselekedetek tárháza. Az akciókat ugyan úgy a munkások megfelelő helyre való elhelyezésével tudjuk véghezvinni, mint a már említett nagy elődben. Vannak olyan felhasználható akciók melyeken a nyersanyagok gyűlnek, és ha valaki nem megy el értük, akkor egyre több halmozódik fel rajtuk, míg vannak olyanok is, melyeken csak bizonyos számú nyersanyag gyűlhet össze.

Vadászat, gyűjtögetés, állattartás, pont, mint régen

A játék előrehaladtával a játéktáblánk egyre nagyobb részét tudjuk uralmunk alá hajtani. A meghódított területen szaporíthatunk állatokat, vethetünk, arathatunk, vagyis egyszerűen szólva, biztosíthatjuk a család megélhetését. Bizonyos körök végén a beszántott területeken kinő a termény, így lehetőség adódik későbbi akciók végrehajtásával learatni azt. A betakarítás után a munkások megpihennek, és felélik az eddig megszerzett élelmük egy részét, legyen az akár zöldség, búza, vagy valamilyen haszonállat. Ha valaki mégsem tudna elég élelmet biztosítani a családjának, akkor koldulnia kell, ami akkora szégyent jelent számára, hogy rögtön kap egy -3 győzelmi pontot jelentő lapkát.

Ki a legjobb farmer a vidéken?

Ha már szóba jött a győzelmi pontok szerzése, lássuk mi alapján lehet valaki a környék legjobb gazdája! Minden terület amit meghódítunk, legyen az akár a barlangban, vagy odakinn a játék végén győzelmi pontot ér. Némelyek többet, mások kevesebb pontot érnek, sőt a győzelmi pontok számát gyakran a helységben tárolt nyersanyagok is változtathatják. Ezen felül a család nagysága, a jószágok száma, sőt fajtája is mind befolyással van a játék végén összegződő győzelmi pontjainkra (hasonló a számolási rendszer, mint az Agricolában). Győzelmi pontot a már felsoroltakon kívül is rengeteg módon szerezhetünk, sőt veszíthetünk is, így nem árt már a játék elejétől céltudatosan gazdálkodni.

Kalandozás a nagyvilágban

Talán az első lényegesebb újítás az Agricolához képest, hogy ebben a játékban lehetőségünk van fegyverekkel felszerelni a munkásokat, akik így expedícióra küldhetőek a nagyvilágba. Attól függően, hogy az adott munkás milyen jól felszerelt, a zsákmány is egyre nagyobb lesz, amivel hazatérhet a kaland végén. A hazatért kalandorok szintet lépnek, így később még értékesebb zsákmányokat szerezhetnek a család számára.

Újabb extra elem a játékban a drágakövek, pontosabban rubintok megjelenése. Miközben a hegy belsejét kialakítják, a munkások drágakövekre bukkanhatnak, vagy telért találhatnak, ahol a későbbiekben bányászásra nyílik lehetőségük. A megszerzett rubintokat aztán szorult helyzetükben felhasználhatják, hogy értékes alapanyagokat vásároljanak belőlük.

Összegzés

A játék nagyon erős és jól bevált alapokon nyugszik. Mindent megtartott a régi elődöktől a pozitívumok közül, és megfejeli kalandozással, szintlépésekkel, bányászattal. A játékban sokkal több komponens foglal helyet, mint az Agricolában, így még sokrétűbb, összetettebb játékot találunk a dobozt kinyitván. Talán ez a komplexitás lehet az, ami a kezdő játékosokat elriaszthatja. A sok választási lehetőség miatt előfordulhat, hogy az új játékosok csak kapkodják a fejüket, hogy mit is kellene csinálni, és a vége az lesz, hogy semmiből nem tudnak eleget produkálni ahhoz, hogy a végén győzelmi pontok formájában viszontlássák a befektetett munkát. Ezt elkerülendő a készítők egy „családbarát” verziót nyomtattak az akciótábla másik oldalára, ahol valamivel kevesebb, egyszerűbb választásokkal találkozhatnak az érdeklődők.

Kinek ajánljuk?

Az Agricola kedvelői és a tapasztaltabb „gémerek” bátran próbálják ki, nekik a mechanizmus sem lesz már ismeretlen, így az újítások könnyebben befogadhatóak lesznek számukra. Ha valaki csak éppen most kóstol bele a társasjátékok világába akkor nem feltétlenül lehet jó döntés a Caverna, mert a kezdők számára kissé átláthatatlannak fog tűnni a játék.

Mi van a dobozban?

300+ fa jelölő az állatoknak, nyersanyagoknak és munkásoknak
60+ akril rög a rubintoknak
16 játékábla elem
16 táblányi kinyomkodható jelölő
30 kártya
1 pontozó tábla
1 szabálykönyv
1 függelék

Forrás: Szellemlovas
Egy felhasználó és 8 üzlet árulja ezt a játékot!
 • 33 035 Ft-tól
 • 9 ajánlat

Kategória: Fantasy, Gyűjtögetés, Közgazdaság, Állat
Mechanizmus: Lapka-elhelyezés, Munkás-elhelyezés, Solitaire, Turn Order: Claim Action, ECO-06 Automatic Resource Growth, Increase Value of Unchosen Resources

Szabálykönyv

Ehhez a társasjátékhoz elérhető magyar szabálykönyv, amit ide kattintva le is tudsz tölteni!

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!


Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Szabálykönyvek (1)

Caverna: The Cave Farmers társasjáték videók (10)

Kapcsolódó cikkek

Díjak és jelölések

Legjobb grafika/prezentáció

jelölt, Golden Geek Awards, 2013

Kommentek

Kommentek

 • nedudki74

  2023-05-04 13:34:00

  Csak a boardgamen próbálgattam és az ára miatt lehet, hogy ez így is marad sajnos. Talán 15 alkalommal játszottam vele, így nem vagyok profi benne, de eddig nagyszerű játéknak tartom. Szerintem azok is kipróbálhatják akik az Agricolát azért nem szerették mert "túl szűkös, a kaja megszerzése viszi el az energiát stb". Itt számtalan a lehetőség, éhezni is nehéz benne (nagyon el kell felejteni vagy nézni valamit). Valójában egy felturbózuott Agricola, de valahogy mégis nagyon más élmény vele játszani, bőven elférnek (elférnének) a polcon egymás mellett. Van kutya, szamár, fegyvert kovácsoló törpék, rubinbánya, mi kell még? Az Agricola kártyáit az építhető helyiségek és a velük szerezhető pluszpontok helyettesítik, ilyen szemponból kerekebb, átgondoltabb is elődjénél. Talán egyszer beszerezhető lesz olcsóbban.

 • lenart.nikoletta

  2022-11-06 01:09:06

  Köszi! Mikor a kérdést írtam, akkor a játék végén már látszott, hogy ez így túl nyerő lenne, elvész a balansz. Azóta akkor helyesen játsszuk 😊

  Egyébként másnak is az a tapasztalata, hogy túl nagy pontesőt okoz az a 2 sárgasávos Cavern, ami az állatok darabszámára ad pluszpontot a játék végén? Nekünk (2 fős játéknál) egymás után 4-5 játékban is toronymagasan az nyert, aki meg tudta venni ezeket a szobákat. És más stratégia nem tudta felvenni ezekkel a versenyt. Úgyhogy végülis ezeket a szobákat kivettük a játékból, hogy muszáj legyen más stratégiákat játszani.

 • marendeak.peter

  2022-11-03 18:17:31

  A szabály alapján elveted a terményeket, majd rögtön rápakolod az egy (gabona esetén kettő) további terményt. Tehát kizárólag a frissen vetettre pakolunk.

 • Alleira

  2022-09-27 19:13:55

  Ez engem is érdekelne.

 • lenart.nikoletta

  2022-05-23 22:43:43

  Sziasztok! Szabályértelmezési kerdésem lenne... remélem, valaki tud segíteni.

  A Slash-and-burn akciónál lehetőségünk van elvetni maximum 2 búzát és/vagy maximum 2 zöldséget a nálunk lévő készletből, ami aztán rögtön megnövekszik vetésenként további 2 búzával, 1 zöldséggel.

  Kérdés: ilyenkor a (nem ebben az akcióban, hanem) már régebben elvetett búzák, zöldégek is tovább nőnek 2, illetve 1 darabbal? Szóval szépen növekszenek a búza és zöldségtornyok potenciálisan bármekkorára?

  Vagy ilyenkor csakis a friss vetések növekszenek, ergo egy búzatorony maximális magassága 3 db, a zöldségé 2 db?

  Köszi előre is a választ!

 • bvivieen

  2021-03-27 10:06:18

  Kellett pár játék mire teljesen kiismertük az összes apró szabályt. Megéri a pénz és idő befektetést. Mindent szeretnél elérni, de játék közben rájössz, hogy lehetetlen. Más és más célokat próbálunk elérni, nincs 2 egyforma játék. Magas az újrajátszhatósága. Minőségi alkatrészek. 10/10

 • harnas1207

  2020-09-03 12:34:27

  Aki játszott már a játékkal és az Agricolával is, milyen véleményen van? Mennyire különbözik, mennyire lehet élvezni, ha már a polcon ott lapul a jól bevált másik játék?

 • PlayHoo_95

  2020-04-03 17:30:53

  Igazi munkás lehelyezős játék, aminek nagy ereje a rengeteg lehetőségben rejlik, hogy ki mit szeretne csinálni az adott körben, játékban. Fő célunk lehet a barlang beépítés, sikeres mezőgazdaság kiépítése, nagy család alapítása vagy hogy erős kalandorok akarunk-e lenni, de egy biztos, hogy 100%-osan sose fogjuk tudni végig vinni a korábban kialakított terveinket, hiszen a többi játékos is folyton bele-bele fog rondítani az elképzeléseinkbe, amelyek miatt folyamatosan résen kell lennünk és gondosan végig gondolni, hogy mi is legyen a következő lépésünk.
  A játék gyönyörű, rengeteg sok apró kis alkatrésszel, szép kinézettel, időtálló táblákkal. A sok kis alkatrész ki-be pakolása a játék elején és végén nagyon időigényes amit le lehet rövidíteni kisebb műanyag tárolókkal. Viszont cserébe eszméletlenül látványos minden és maximálisan megéri.
  Játék élményre nagyon jó, igazi gondolkodós, stratégiai játék. Tapasztalataim alapján első körökben az új játékosok hadilábon állnak a szabályokkal, de ahogy halad a játék lassan tisztázódik bennük minden és a játék második felére már mini stratégiákat is ki tudnak alakítani. Persze mint minden munkás lehelyezős játéknál, itt is idő kell amíg az embere bele rázódik, de már a második, harmadik játéknál már bőven mennek a taktikázások.
  Vegyétek figyelembe, hogy a játék nagy helyet igényel és valós, hogy ahány fő annyiszor 30 perc a játékidő.
  Csakis ajánlani tudom!

 • szalasz87

  2019-06-29 18:16:25

  4-en egyáltalán nem hosszú, ha valaki nem agyal állandóan sokáig kifejezetten pörgös.

 • benczikakos

  2019-04-17 11:40:40

  Hatalmas doboz...iszonyat hosszú játékidő...összetett mechanika...tengernyi alkatrész...és mégis ezaz a játék, ami kívánságlistám első helyén szerepel. Főleg azért, mert ezt akár heten is lehet játszani, ami gondolom eléggé meg hosszabbítja a játékidőt, viszont nem kell plusz kiegészítőket venni, hogy akár többen is tudjunk játszani. És a másik indok, amiért kívánságlistás nálam ez a játék az maga a témája, valami fura okból nekem töriből sose az ókori Egyiptom vagy a sötét középkor jött be, hanem az őskor, annyi kérdést és talányt vett fel, hogy szerintem nagyon izgalmas történelmi kor...és pont ezt próbálja ez a játék visszaadni, szóval ezért is kívánságlistás.

A Caverna: The Cave Farmers társasjáték és kiegészítői (9)

 • Caverna: Christmas Chamber társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 210 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 210 perc
  • Max. játékosszám: 7
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Caverna: LARP and Cosplay Postcard társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 210 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 210 perc
  • Max. játékosszám: 7
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Caverna: Mini Expansion társasjáték Kiegészítő

  The Caverna: Mini Expansion includes four new Furnishing tiles for Caverna: The Cave Farmers: two new cave furnishings (a Stone Collector and a Robber's Lair); a new large double-sized dwelling called the Dormitory; and an outdoor furnishing tile called the Gazebo. These new rooms come with their own supply board to keep them organized. This is available...

  • Játékidő: 210 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 210 perc
  • Max. játékosszám: 7
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Caverna: Water Expansion társasjáték Kiegészítő

  This expansion comprises six new furnishing tiles which can only be played in specific locations on a player's Home board. 3 tiles which can only be played "on an underground lake": 1. Lake of the Fairies 2. Wishing Well 3. Thermal Springs 2 tiles which can only be played "on the outside river": 4. Golden Stream 5. Harvest Spirits Shrine 1 tile which can...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 7
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Caverna: Cave vs Cave társasjáték

  A Caverna 2 játékosos változata. Tartalma: 1 akció tábla 12 akció lapka 2 barlang tábla 24 szoba lapka 12 áru jelző 1 kiegészítő barlang lapka 7 fal 4 akció jelző 1 kezdő játékos jelző 1 szabálykönyvAngol:In the two-player game Caverna: Cave vs. Cave, each player starts the game with only two dwarves and a small excavation in the side of a mountain. Over the course of eight...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott játékosszám: 2
  • Max. ajánlott játékosszám: 2
  • Min. ajánlott játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  Caverna: Cave vs Cave társasjáték 7000 Ft-tól! - 3 felhasználó és 4 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Caverna: Lost Peoples társasjáték Kiegészítő

  Wondrous creatures are roaming through the forests and mountains of Caverna, working the land to build a splendid future for their families. For a very long time, the dwarves thought they were the only intelligent species around. How surprised they must have been to find out that they were wrong! But there’s no time to spare for pondering over where these...

  • Játékidő: 210 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 210 perc
  • Max. játékosszám: 7
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 4/5

  Caverna: Lost Peoples társasjáték Kiegészítő 12990 Ft-tól! - 4 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Caverna: Halflings promo társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 210 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 210 perc
  • Max. játékosszám: 7
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
 • Caverna: The Forgotten Folk – Adventurer Promo társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 210 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 210 perc
  • Max. játékosszám: 7
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
 • Caverna: Frantic Fiends társasjáték Kiegészítő

  Az orkok úton vannak, hogy kifosszák kedves kis barlangjaitokat. Orkok pusztítanak a földeken, és fenyegetik az otthont adó barlangjaitokat, nem beszélve a családotokról! Le tudod-e győzni a portyázó orkokat, és vissza tudod hozni a békét és a jólétet népednek? A Caverna: Frantic Fiends, Uwe Rosenberg Caverna: The Cave Farmers című játékának második nagy...

  • Játékidő: 210 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 210 perc
  • Max. játékosszám: 7
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 4/5

  Caverna: Frantic Fiends társasjáték Kiegészítő 10990 Ft-tól! - 3 üzlet árulja ezt a játékot!

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  30 - 210 perc
 • Játékosok:  1 - 7
 • Ajánlott életkor:  12+
 • Nyelvfüggőség:  Közepesen nyelvfüggő
 • Komplexitás:  Összetett
 • Tervező:  Uwe Rosenberg
 • Illusztrátor:  Klemens Franz, Javier González Cava
 • Kiadók:  Mayfair Games, Lookout Games, 999 Games, Hobby Japan, Devir, Filosofia Éditions, Lacerta, HomoLudicus, MINDOK, Korea Boardgames co., Ltd., Funforge, Swan Panasia Co., Ltd., Galápagos Jogos, uplay.it edizioni, Gemenot, Ludofy Creative, Crowd Games
 • Elérhető nyelvek:  cseh, kínai, holland, angol, francia, német, olasz, japán, Korean, lengyel, portugál, orosz, spanyol

Alternatív nevei


Kiadások

 • Chinese edition
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: kínai
  • Méretek: 22.5 cm x 31.5 cm x 10 cm
 • Dutch first edition
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 22.5 cm x 31.5 cm x 10 cm
  • Súly: 3.6 kg
 • English first edition
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 22.5 cm x 31.5 cm x 10 cm
  • Súly: 2.8 kg
 • French edition
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 22.5 cm x 31.5 cm x 10 cm
  • Súly: 3.6 kg
 • German edition
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: német
  • Méretek: 22.5 cm x 31.5 cm x 10 cm
  • Súly: 3.5 kg
 • Italian edition
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: olasz
  • Méretek: 22.5 cm x 31.5 cm x 10 cm
 • Czech edition
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: cseh
  • Méretek: 22.6 cm x 31.5 cm x 5.6 cm
  • Súly: 3.6 kg
 • Dutch edition
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: holland
  • Súly: 3.5 kg
 • English second edition, first printing
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 22.5 cm x 31.5 cm x 10 cm
  • Súly: 3.5 kg
 • English second edition, second printing
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 22.4 cm x 31.4 cm x 10.2 cm
 • Japanese edition
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: japán
  • Méretek: 22.5 cm x 31.5 cm x 10 cm
  • Súly: 3.6 kg
 • Korean edition
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: Korean
  • Méretek: 22.5 cm x 31.5 cm x 10 cm
  • Súly: 3.5 kg
 • Spanish HomoLudicus edition
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: spanyol
  • Méretek: 22.5 cm x 31.5 cm x 10 cm
 • Polish edition
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: lengyel
  • Méretek: 22.7 cm x 31.7 cm x 10 cm
  • Súly: 3.5 kg
 • Russian edition
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: orosz
  • Méretek: 23 cm x 32 cm x 10 cm
 • Spanish Devir edition
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: spanyol
  • Méretek: 22.5 cm x 31.5 cm x 10 cm
 • English edition 2016
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 22.7 cm x 31.8 cm x 10.3 cm
 • English third edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 22.7 cm x 31.8 cm x 10.3 cm
 • Portuguese edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: portugál
 • English edition 2018
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 22.6 cm x 31.5 cm x 15.2 cm
  • Súly: 1.8 kg
 • Galápagos Jogos Portuguese edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: portugál
  • Méretek: 23 cm x 32 cm x 10 cm
 • Italian edition 2018
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: olasz
  • Méretek: 22.5 cm x 31.5 cm x 10 cm
 • English edition 2020
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 22.6 cm x 31.5 cm x 10.2 cm
  • Súly: 1.9 kg
 • French second edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: francia
 • Polish second edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: lengyel
 • Czech edition 2021
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: cseh
  • Méretek: 22.8 cm x 31.9 cm x 10.3 cm
  • Súly: 3.6 kg
 • Korean second edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: Korean
  • Méretek: 22.6 cm x 31.7 cm x 10 cm
 • Lookout Spanish edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: spanyol
 • Japanese second edition
  • Kiadás éve: 2023
  • Nyelv: japán

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Caverna: The Cave Farmers társasjátékhoz