Botifarra
Videó beküldése

Botifarra társasjáték

társasjáték, 1950
Értékelem!

A Botifarra egy remek társasjáték, 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 15 - 45 perc. A játékmenet erősen épít az ütés-váltós, a szövetségek és a deduction mechanizmusokra.

Angol:
Catalan point trick-taking card game. Botifarra is played by 2 opposing teams of 2 players, using a Spanish 48-card deck. Botifarra is a game in which the points in the tricks...

A Botifarra egy remek társasjáték, 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 15 - 45 perc. A játékmenet erősen épít az ütés-váltós, a szövetségek és a deduction mechanizmusokra.

Angol leírás

Catalan point trick-taking card game.

Botifarra is played by 2 opposing teams of 2 players, using a Spanish 48-card deck.

Botifarra is a game in which the points in the tricks are most important, rather than the number of tricks, although a trick also has a value by itself. The game is usually played for 101 points or more, and this requires several hands.

The game is closely related to the French card game Manille, from which it takes the mechanics, but its rules induce deduction and minimise the effects of luck.

When playing Botifarra you must bear in mind that it is forbidden to speak, show your cards or make signs or comments that may reveal your cards or your opinion as to whether game decisions are good or bad. Despite this, it is quite normal to make some comments during the game, which adds to a more entertaining atmosphere.

Kategória: Kártyajáték
Mechanizmus: Ütés-váltós, Szövetségek, Deduction

Rövid

Rövid játékidő! Ha csak gyors játékra vágysz a munka után, akkor ez a neked való!

Botifarra társasjáték vásárlása, árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

  • Játékidő:  15 - 45 perc
  • Játékosok:  4
  • Tervező:  (Uncredited)
  • Kiadók:  (Public Domain), (Unknown)

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Botifarra társasjátékhoz