Bootlegger
Videó beküldése

Bootlegger társasjáték

társasjáték, 1979
Értékelem!

A Bootlegger egy remek társasjáték, 4 játékos részére. A játékmenet erősen épít az ütés-váltós, az aukció/licit és a szövetségek mechanizmusokra.

Angol:
Bootlegger is a bridge-like partnership trick-taking game with a few twists on the familiar theme. The deck consists of four suits with six wild "Bootlegger" cards. The latter...

A Bootlegger egy remek társasjáték, 4 játékos részére. A játékmenet erősen épít az ütés-váltós, az aukció/licit és a szövetségek mechanizmusokra.

Angol leírás

Bootlegger is a bridge-like partnership trick-taking game with a few twists on the familiar theme. The deck consists of four suits with six wild "Bootlegger" cards. The latter may be played to any trick and cause the lowest (rather than highest) card to take the trick.

Instead of the traditional bid/pass, a player may "Inkle," which is a non-bid signal to partner that one can support a certain suit. A "Nullo" is a No Trump bid to take no tricks.

Teams score points (40 to 520, depending on the suit and number of tricks bid) for making their bid, or lose points if they fail. Play is to 500 points.

Kategória: Kártyajáték
Mechanizmus: Ütés-váltós, Aukció/Licit, Szövetségek

Bootlegger társasjáték vásárlása, árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

  • Tervező:  (Uncredited)
  • Kiadók:  Ashburn Industries

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Bootlegger társasjátékhoz