BattleTech: MapPack Deserts
Videó beküldése

BattleTech: MapPack Deserts társasjáték Kiegészítő

társasjáték Kiegészítő, 2021
Értékelem!

Ez a játék a BattleTech: Beginner Box kiegészítője.

A BattleTech: MapPack Deserts egy közepesen összetett kiegészítő a BattleTech: Beginner Box társasjátékhoz, 1 - 2 játékos részére. A játékmenet erősen épít a hatszög-rács mechanizmusra.

Angol:
Created using the same brilliant aesthetics of the new box sets and Grasslands and Battle of Tukayyid mapsets, these maps include a variety of terrain elements that deliver...

A BattleTech: MapPack Deserts egy közepesen összetett kiegészítő a BattleTech: Beginner Box társasjátékhoz, 1 - 2 játékos részére. A játékmenet erősen épít a hatszög-rács mechanizmusra.

Angol leírás

Created using the same brilliant aesthetics of the new box sets and Grasslands and Battle of Tukayyid mapsets, these maps include a variety of terrain elements that deliver interesting battlefields for players of every skill level. Each map is 17” x 22”, paper, and may be placed side-on or edge-on with other maps for expanded battlefields.

Kategória: Sci-Fi, Kiegészítő
Mechanizmus: Hatszög-rács

Kiegészítő

Ez a játék egy kiegészítő. Ez ilyen játékok az eredeti játékhoz, annak élményéhez, mechanizmusához, készletéhez, adnak plusz elemeket.

Sci-fi

Ebben a társasjátékban megelevenednek a könyvekből, filmekből és számítógépes játékokból ismert tudományos fantasztikus történetek.

Kiterjedt család

Ez a játék egy kiterjedt társasjáték család része!

BattleTech: MapPack Deserts társasjáték kiegészítő vásárlása, árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

A BattleTech: Beginner Box társasjáték és kiegészítői (195)

Részletes adatok

Részletek

  • Kiadók:  Catalyst Game Labs
  • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

  • English edition
    • Kiadás éve: 2021
    • Nyelv: angol

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) BattleTech: MapPack Deserts társasjátékhoz