Animalia: Preventing Extinction
Videó beküldése

Animalia: Preventing Extinction társasjáték

társasjáték, 2022
Értékelem!

Az Animalia: Preventing Extinction egy könnyen tanulható társasjáték, 1 - 3 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 30 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága miatt, akár már 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. Kooperatív jellegű, a játékmenet erősen épít az ütés-váltós, a pakli tervezés, a solitaire, a szcenárió / küldetés / kampány és a...

Az Animalia: Preventing Extinction egy könnyen tanulható társasjáték, 1 - 3 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 30 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága miatt, akár már 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. Kooperatív jellegű, a játékmenet erősen épít az ütés-váltós, a pakli tervezés, a solitaire, a szcenárió / küldetés / kampány és a limitált kommunikáció mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

Védjétek megy vadon élő állatvilágot ebben a kooperatív, trükkös kártyajátékban!
Egy kutatócsoport tagjai vagytok, akik a Vadvédelmi Intézetnek (IWC) dolgoztok, és akár a világ végére is elmennétek, hogy megállítsátok a különböző fajok kihalását. Az IWC képviselőiként küldetésekre mentek, hogy kutassátok és megvédjétek a veszélyeztetett állatvilágot. Minden küldetésetek egy adott állat körül forog, amibe beletartozik a hozzá szorosan kapcsolódó állatok adatgyűjtése is, hogy még inkább megértsétek a vizsgált állat viselkedését, élőhelyét és további fontos jellemzőit.

Az Animalia: Preventing Extinction egy kooperatív kártyajáték, amelyben az IWC nevében megpróbáltok kutatásokat végezni a veszélyeztetett állatokkal kapcsolatban. Eközben pénzalapokat is gyűjthettek, amelyeket az IWC az állatok védelmére és helyzetének globális tudatosítására fordíthat. Ezeket a célokat csak akkor lehet elérni, ha jól kommunikáltok és csapatként együtt dolgoztok.

Játékmenet
Minden kör 8 fordulóból álló, minden játékos számára, amelyeket fogásnak neveznek. A fogás során elsőként kijátszott állatkártya határozza meg az adott fogás színét. A többi játékosnak követnie kell ezt, és lehetőleg szerint ugyanolyan színű állatkártyát kell kijátszania. Aki a legmagasabb értékű kártyát játssza ki, az nyeri az aktuális fogást, és a játékos begyűjti a kijátszott lapokat, amelyet képpel lefelé fordítva maga mellé helyez. Amikor az összes fogás lezajlott, minden játékosnak meg kell néznie, hogy a begyűjtött kártyák segítségével teljesíteni tudja-e a játék a kapott küldetés(eke)t. Ha akár csak egyetlen küldetés is sikertelen lesz, a játékosok közösen elveszítik a játékot. Ha azonban az összes játékos küldetéskártyája sikeresen teljesült, a játékosok félreteszik a küldetéskártyákat, és a játék a következő fordulóban folytatódik.

A játék egy kampánymódot is kínál! A kampányjáték szóló, két- és háromjátékos módban is játszható. A kezdéshez válasszátok ki, hogy mennyi és melyik kontinensen játszotok egymás után. A megszerzett pénz átvihető a következő kontinensre. Ha a kampány során bármelyik pillanatban kudarcot vallotok, a kampányt újra kell kezdenetek.

Olvasd el róla cikkünket is!

Angol nyelvű játékszabály
Letöltés

Angol nyelvű ismertető

Forrás: Szellemlovas
5 üzlet árulja ezt a játékot!
 • 3 990 Ft-tól
 • 5 ajánlat

Kategória: Kártyajáték, Állat
Mechanizmus: Ütés-váltós, Kooperatív, Pakli tervezés, Solitaire, Szcenárió / Küldetés / Kampány, Limitált kommunikáció

Videók

A társasjátékhoz oktató és bemutató videók nyújtanak segítséget! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Kooperatív

Ebben a játékban az együttműködés a cél. Nem egymást, hanem magát a játékot kell legyőznötök!


Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Animalia: Preventing Extinction társasjáték videók (4)

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  30 perc
 • Játékosok:  1 - 3
 • Ajánlott életkor:  8+
 • Komplexitás:  Egyszerű
 • Tervező:  Michiel Justin Elliott Hendriks, Gerben Ernst
 • Illusztrátor:  Loïc Billiau
 • Kiadók:  Quined Games
 • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

 • English edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 7.3 cm x 10.1 cm x 2.7 cm
  • Súly: 0.1 kg

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Animalia: Preventing Extinction társasjátékhoz