Paladins of the West Kingdom: Meeple Folk
Videó beküldése

Paladins of the West Kingdom: Meeple Folk társasjáték Kiegészítő

társasjáték Kiegészítő, 2020
Értékelem!

Ez a játék az A Nyugati Királyság Lovagjai kiegészítője.

A Paladins of the West Kingdom: Meeple Folk egy összetett kiegészítő A Nyugati Királyság Lovagjai társasjátékhoz, 1 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő hosszabb, akár 1.5 - 2 óra is lehet. Az alapjátékot az Év Játékának jelölték 2019-ben (BGG), illetve ebben az évben több, összesen 2 másik jelölést is kapott. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 12...

A Paladins of the West Kingdom: Meeple Folk egy összetett kiegészítő A Nyugati Királyság Lovagjai társasjátékhoz, 1 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő hosszabb, akár 1.5 - 2 óra is lehet. Az alapjátékot az Év Játékának jelölték 2019-ben (BGG), illetve ebben az évben több, összesen 2 másik jelölést is kapott. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 12 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a pakli tervezés, a munkás-elhelyezés és a különböző típusú munkás mechanizmusokra.

Kategória: Középkori, Kiegészítő
Mechanizmus: Pakli tervezés, Munkás-elhelyezés, Különböző típusú munkás

Kiegészítő

Ez a játék egy kiegészítő. Ez ilyen játékok az eredeti játékhoz, annak élményéhez, mechanizmusához, készletéhez, adnak plusz elemeket.

Hosszú

Hosszú játékidő! Ha egy egész estés/napos kikapcsolódásra vágysz ez a neked való!

Akár egyedül is

Nem érnek rá a barátok? Ennél a társasjátéknál nem gond, ezt már egy személytől is lehet játszani!

Paladins of the West Kingdom: Meeple Folk társasjáték kiegészítő vásárlása, árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Kommentek

 • harnas1207

  2021-10-27 14:03:16

  A NY.K.L. aranyszabálya, hogy a munkástermelésre kell hajtani. Több munkás, több akció, több pont! Emiatt azok a lapok, amik valamilyen módon plusz munkáshoz juttatnak, brutálisan értékesek lesznek egy kezdeti választásnál. Mivel alapból 7 ilyen lap van, kevés az esélye, hogy minden játékos az első körben hozzájut egyhez, így rögtön hendikep alakul ki..A balansz problémák miatt mi háziszabállyal játszunk és eleve kivesszünk a munkástermelő lapokat. (32 lapból 9-et száműzünk a cselszövőkkel együtt). Viszont egyre több ilyen promó lap érkezik, ami szerintem jót tesz a játéknak. Az OP csak akkor jelenthet gondot, ha nem jut mindenkinek belőle.....

 • Marcike

  2020-10-16 13:24:41

  Friss és ropogós promó kártyák, ami 2020-ban jelentek meg! Segítségükkel a munkásokat tudjuk cserélgetni, ha és amennyiben más színűre volna szükségünk, mint amik rendelkezésre állnak. Ez a kis csomag aranyat ér, rendkívül sokat ad a játékélményhez és segítségével lehet még egy jót csavarni a stratégiánkon. 😊 mindenkinek jó szívvel ajánlom... Akinek van lehetősége beszerezni ezt a pakkot a kiadó holnapján, lehetőség szerint próbálja meg megszerezni, mert nagyon hasznosak.

Az A Nyugati Királyság Lovagjai társasjáték és kiegészítői (10)

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  1.5 - 2 óra
 • Játékosok:  1 - 4
 • Ajánlott életkor:  12+
 • Tervező:  Shem Phillips, S J Macdonald
 • Illusztrátor:  Mihajlo Dimitrievski
 • Kiadók:  Garphill Games
 • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

 • Paladins of the West Kingdom: Meeple Folk
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: angol

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Paladins of the West Kingdom: Meeple Folk társasjátékhoz