3 Ring Circus
Videó beküldése

3 Ring Circus társasjáték

társasjáték, 2023
Értékelem!

A 3 Ring Circus egy közepesen összetett társasjáték, 1 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő 45 - 75 perc. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 12 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a pakli tervezés, a pontról pontra mozgás, a terület befolyásolás/irányítás, a játék végi bónuszok és a movement points mechanizmusokra. A cirkusz...

A 3 Ring Circus egy közepesen összetett társasjáték, 1 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő 45 - 75 perc. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 12 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a pakli tervezés, a pontról pontra mozgás, a terület befolyásolás/irányítás, a játék végi bónuszok és a movement points mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

A cirkusz a városba érkezett!
A sátor alatt zsonglőrök, bohócok, bűvészek, erőművészek és vadállatok nyűgözik le az arra nagyérdeműt. Ahogy napról napra erősebb a tapsvihar, úgy szárnyal kis csapatod hírneve is. Talán még a legnagyobb cirkuszmogul, P.T. Barnum érdeklődésére is szert tehet…

A 3 Ring Circusban a játékosok egy cirkuszigazgató szerepét öltik magukra, akik turnéra indulnak a 19. század végi Amerikában. Célod, hogy artistákat alkalmazz és előadásokat szervezz különböző városokban, a minél nagyobb hírnév reményében. A kisebb városok elvárásai könnyűek, és kiindulási forrásokat adnak a szereplőgárda fejlesztéséhez; a közepes városok kevésbé bőkezűek, de lehetővé teszik, hogy jobb artistákkal kerülhess kapcsolatba; a nagyvárosok közönsége még igényesebb, és nagyon különleges számokat akarnak látni, így az ottani fellépések sokkal nagyobb hírnévvel is kecsegtetnek, ha meg tudsz nekik felelni!

A játékosok a körük során előadóművészt bérelnek fel vagy pedig előadást tarthatnak. Az artistakártyák a fellépési sorrendtől függően több vagy kevesebb előnyt biztosítanak, így a játék egyik kulcsa a kínált előadások megtervezése. Ha a játékosok egy térképen lépkedhetnek egyik városból a másikba, hogy ott megtarthassák az előadásukat.

Miközben a te kis cirkuszod a túlélésért és hírnévért küzd, a nagy és pompás Barnum-cirkusz beutazza az országot, és amikor megérkezik egy nagyvárosba, az adott régióban lezajlik a pontozás, és az ott legtöbb előadást adó cirkuszok hírneve tovább növekszik…

Forrás: Szellemlovas
2 üzlet árulja ezt a játékot!
 • 11 747 Ft-tól
 • 2 ajánlat

Mechanizmus: Pakli tervezés, Pontról pontra mozgás, Terület befolyásolás/irányítás, Játék végi bónuszok, Movement Points

Videók

A társasjátékhoz oktató és bemutató videók nyújtanak segítséget! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Akár egyedül is

Nem érnek rá a barátok? Ennél a társasjátéknál nem gond, ezt már egy személytől is lehet játszani!


Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

3 Ring Circus társasjáték videók (3)

Kommentek

Kommentek

 • Mixike

  2024-04-15 11:56:22

  Megerősíteni tudom. Pofon egyszerű szabályok. 1 játék után kristálytiszta ikonok. Gyors, pörgős, felső családi játék. A minőség nagyon ott van. Szerintem a grafikája egészen kiemelkedő. Nagyon gamer játékosok számára is élvezhető, ha el tud tekinteni attól, hogy a szerencse faktora hatalmas. Ugyanis sokszor fogunk random kártyát húzni. 2. Devir játékunk, de már ki van nézve a következő 2..

 • mr.zehy

  2024-02-11 11:23:34

  Köszi, régóta nézegetem, mindig billegtem kicsit, de akkor most már lehet rászánom magam..

 • tamas.forgach

  2024-02-11 10:25:46

  Hozza a szokásos Devir élményt (kis dodoz, nagy játék). Két fő akció van a játékban, vagy cirkuszosokat, attrakciókat építünk a játékostáblánkra, vagy előadást tartunk egy kicsi, közepes, vagy nagy városban. A tablóépítéskor a cirkuszosokat értékük szerint emelkedő sorrendben kell lerakni, és csak az utolsó kártyánk, valamint a kijátszani kívánt kártyánk közötti különbséget kell megfizetni, így a sor végénél kisebb értékű lapokat ingyen lerakhatjuk. Az épített tablónk mindenféle előnnyel vagy győzelmi ponttal szolgál majd. A városokban szintén gyűjtögethetjük a pontokat, akár területfoglalással, akár kártya szinergiákkal, akár a porondjelzőn elért helyünkkel. A BGG közösség 7,4 pontra tartja, szerintem közel van a gyűjteményemben található nyolcas értékelésű játékokhoz. Fix darab lett, amit gyakran veszünk elő.

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  45 - 75 perc
 • Játékosok:  1 - 4
 • Ajánlott életkor:  12+
 • Komplexitás:  Közepesen összetett
 • Tervező:  Remo Conzadori, Fabio Lopiano
 • Illusztrátor:  Edu Valls
 • Kiadók:  KOSMOS, Devir
 • Elérhető nyelvek:  katalán, angol, német, olasz, portugál, spanyol

Kiadások

 • Multilingual edition
  • Kiadás éve: 2023
  • Nyelv: katalán
  • Méretek: 23.1 cm x 23.1 cm x 6.8 cm
 • German edition
  • Kiadás éve: 2024
  • Nyelv: német

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) 3 Ring Circus társasjátékhoz