Kép forrása: gamestar.hu

Az Assassin's Creed társasjáték kiegészítője egy teljesen új korszakba visz bennünket [Gamestar]

A Triton Noir egy folytatja a sorozat szép hagyományát, és az orgyilkosok szemén keresztül mutatja be a történelem adott időszakait.

A Triton Noir jóvoltából egy táblás játékon keresztül élhettük át az Assassin testvériség történetének egy adott korszakát. Az Assassin's Creed: Brotherhood of Venice egy ismerős korszakba vitt vissza bennünket, ismerős karakterek közé, akik jól bevált eszközöket használtak a játékokban már látott ellenfelekkel szemben.

A társas hamarosan kapni fog egy kiegészítőt, ami azonban egy teljesen új kalandot ígér. Velence helyett a 16. századi Khmer Birodalom (modern nevén Kambodzsa) térsége vár ránk.

Az Assassin's Creed játéksorozat által ez egy eddig felderítetlen terület, így természetesen új karakterek és feladatok várnak majd az orgyilkosokra és templomosokra. A kiegészítő Assassin's Creed: Brotherhood of Venice - Apocalypse címen készül, de az egész projekt még meglehetősen korai stádiumban van. Az biztos, (hogy hasonlóan az alapjátékhoz) egy kooperatív, lopakodásra koncentráló játék lesz, amiben szintezhetünk képességeket és egyre nehezebb missziókat teljesíthetünk majd.

[Cikk folytatása]

Az Assassin's Creed társasjáték kiegészítője egy teljesen új korszakba visz vissza bennünket

A Triton Noir egy folytatja a sorozat szép hagyományát, és az orgyilkosok szemén keresztül mutatja be a történelem adott időszakait. A Triton Noir jóvoltából egy táblás játékon keresztül élhettük át az Assassin testvériség történetének egy adott korszakát. Az Assassin's Creed: Brotherhood of Venice egy ismerős korszakba vitt vissza bennünket, ismerős karakterek közé, akik jól bevált eszközöket használtak a játékokban már látott ellenfelekkel szemben.

További információk:

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

13Máj

Megjelent a JEM magazin 120. száma!

Kedvcsináló | 2023.05.13. 18:07:00

JEM 2023 MÁRCIUS

07Máj

Ezzel a játékkal átélheted egy filmforgatás káoszát [Gamestar]

Kedvcsináló | 2023.05.07. 19:59:00

Váratlan problémák, folyamatos pörgés, verseny az idővel és zsonglőrködés a büdzsével - nagyon szórakoztató játék lett a Frenetikus Forgatás, nem csak filmszakmabelieknek.


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Assassin's Creed: Brotherhood of Venice
  • Assassin's Creed: Brotherhood of Venice – Apocalypse