Támogasd a Tarsasjatekok.com-ot a Patreonon! Támogatom!

Kickstarter shorts - 2022 október

A rengeteg közösségi finanszírozású társasjáték projektek közt próbálunk csemegézni.

Deep Madness: Madness Reborn and Reprint

A 2017-ben megjelent Deep Madness társasjáték újragondolt verziója. A játék stílusa és témája a változatlan, tehát ismételten egy co-op sci-fi horrort kaphatunk a pénzünkért. A kampány keretén belül egy új kiegészítőt pledgelhetünk, de kiváló lehetőség lehet arra is, ha nulláról szeretnénk beszállni a játékba, mert az összes eddigi megjelent művet beszerezhetjük.

https://www.kickstarter.com/projects/diemensiongames/deep-madness-madness-reborn-and-reprint

Spirit Island: Nature Incarnate

A Szellemek szigetét talán már senkinek sem kell bemutatni, ha nagy rajongói vagytok a játéknak akkor érdemes lehet a legújabb kiegészítőjét is beszerezni. :)

Nature comes alive in the next chapter of Spirit Island.

There are things yet unseen among the deepest roots of the land, and they now rise to meet the coming white sails. The next expansion of the award-winning settler-destruction board game is coming to Backerkit on October 18th. Nature Incarnate features 8 Spirits, 20 Aspects, new Major Powers, and brand-new mechanics for players to challenge the Invaders head-on.

In dreams

A szóló játékok szerelmeseinek szinte kihagyhatatlanak tűnik az In Dreams. A játékban egy álmot, illetve annak történetét követhetjük nyomon. A grafika egyszerűen varázslatos, nem is csoda, hogy sikerült egy díjat is bezsebelni érte.

In Dreams by Side Room Games

In Dreams is the award-winning slightly surreal storytelling game for one. Close your eyes and let the dream carry you through worlds never before imagined...

Frozen Frontier

Úgy látszik a sci-fi tematikájú eurogamek tárháza végtelen. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a Frozen Frontier, ahol különböző cégóriások vezetőinek bőrébe bújhatunk, hogy minél nagyobb befolyást szerezzünk egy lakható bolygó vezetése felett.

https://www.kickstarter.com/projects/cosmodrome-games/frozen-frontier

Patriot

Karmonia elnöke veszélyben van, hogy megmentsétek össze kell dolgoznotok és különböző krizíshelyzeteket kell megoldanotok. Ha jó dolgoztok az elnök megélhet még egy napot. Ugyanakkor nem árt vigyázni, mert csapatotok egyik tagja felel a merénylet kiterveléséért, így ő ellenetek munkálkodik az utatokon.

https://www.kickstarter.com/projects/patriotboardgame/patriot

The Stifling Dark

Ismeritek a Péntek 13 játékokat? Ha igen szeretitek őket? A The Stifling Darkban egy mindenre elszánt sorozatgyilkos ellen küzdötök, hogy megéljétek a másnapot. A slasher horror és az aszimmetrikus társasok szerelmeseinek kihagyhatatlan.

https://www.kickstarter.com/projects/sophcerb/the-stifling-dark

Felkeltette valami az érdeklődésedet? Vagy esetleg kihagytunk valamit? Kommentben jelezd nekünk! :)

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

16Júl

A társasjátékban is lehet a kevesebb több [telex.hu]

Kedvcsináló | 2024.07.16. 14:00:00

Az utóbbi években sorra dőlnek meg a legnagyobb, legnehezebb, legtöbb alkatrésszel bíró társasjátékok rekordjai. Nem ritka, hogy egy-egy játék egy teljes rekeszt elfoglal a társasjátékosok által etalonnak tartott IKEA-s Kallax-polcon...

11Júl

Trio [tarsasjatszunk.hu]

Kedvcsináló | 2024.07.11. 14:00:00

Huszonakárhány évvel ezelőtt minden péntek este arról szólt, hogy a bővebb baráti kör összegyűlt a helyi pub-ba. Szólt a zene, kibeszéltük magunkból a hét történéseit, dartsoztunk, biliárdoztunk, és ha mindezt már meguntuk, akkor előkerült a kártya..


Népszerű

Friss

 • Hupp - Cuki agyégetés

  2024.07.20. 14:00:00 / Ismertető, Bemutató

  Cuki cicák, mosolygó macska a dobozon, steppelt szövet játéktábla, aranyos elnevezés, boldog ugrándozás az ágyon. Ez biztos valami egyszerű gyerekjáték. De miért van a dobozon, hogy "Megtévesztően cuki, meglepően cseles taktikai játék két főre"?

 • Hangzavar - Tervezett káosz

  2024.07.18. 14:00:00 / Ismertető, Bemutató

  Vajon csukott szemmel ki tudod találni, hogy a szomszédod minek a hangját utánozza? Egyszerű, nem? És mi van, ha 13 másodperced van öt egyidejű hangutánzást megfejteni? Na ugye!

 • A társasjátékban is lehet a kevesebb több [telex.hu]

  2024.07.16. 14:00:00 / Kedvcsináló, 2024

  Az utóbbi években sorra dőlnek meg a legnagyobb, legnehezebb, legtöbb alkatrésszel bíró társasjátékok rekordjai. Nem ritka, hogy egy-egy játék egy teljes rekeszt elfoglal a társasjátékosok által etalonnak tartott IKEA-s Kallax-polcon...

 • Darwin nyomában [Tarsasjatszunk.hu]

  2024.07.15. 15:00:00 / Kedvcsináló, 2024

  Ma a Darwin nyomában című társasjátéknak ugrottunk neki, hogy asztalra tesszük, és megtanuljuk, mert a barátaink voltak olyan kedvesek, és itt hagyták nálunk.

Címkék