Támogasd a Tarsasjatekok.com-ot a Patreonon! Támogatom!

Kickstarter shorts - 2022 október

A rengeteg közösségi finanszírozású társasjáték projektek közt próbálunk csemegézni.

Deep Madness: Madness Reborn and Reprint

A 2017-ben megjelent Deep Madness társasjáték újragondolt verziója. A játék stílusa és témája a változatlan, tehát ismételten egy co-op sci-fi horrort kaphatunk a pénzünkért. A kampány keretén belül egy új kiegészítőt pledgelhetünk, de kiváló lehetőség lehet arra is, ha nulláról szeretnénk beszállni a játékba, mert az összes eddigi megjelent művet beszerezhetjük.

https://www.kickstarter.com/projects/diemensiongames/deep-madness-madness-reborn-and-reprint

Spirit Island: Nature Incarnate

A Szellemek szigetét talán már senkinek sem kell bemutatni, ha nagy rajongói vagytok a játéknak akkor érdemes lehet a legújabb kiegészítőjét is beszerezni. :)

Nature comes alive in the next chapter of Spirit Island.

There are things yet unseen among the deepest roots of the land, and they now rise to meet the coming white sails. The next expansion of the award-winning settler-destruction board game is coming to Backerkit on October 18th. Nature Incarnate features 8 Spirits, 20 Aspects, new Major Powers, and brand-new mechanics for players to challenge the Invaders head-on.

In dreams

A szóló játékok szerelmeseinek szinte kihagyhatatlanak tűnik az In Dreams. A játékban egy álmot, illetve annak történetét követhetjük nyomon. A grafika egyszerűen varázslatos, nem is csoda, hogy sikerült egy díjat is bezsebelni érte.

In Dreams by Side Room Games

In Dreams is the award-winning slightly surreal storytelling game for one. Close your eyes and let the dream carry you through worlds never before imagined...

Frozen Frontier

Úgy látszik a sci-fi tematikájú eurogamek tárháza végtelen. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a Frozen Frontier, ahol különböző cégóriások vezetőinek bőrébe bújhatunk, hogy minél nagyobb befolyást szerezzünk egy lakható bolygó vezetése felett.

https://www.kickstarter.com/projects/cosmodrome-games/frozen-frontier

Patriot

Karmonia elnöke veszélyben van, hogy megmentsétek össze kell dolgoznotok és különböző krizíshelyzeteket kell megoldanotok. Ha jó dolgoztok az elnök megélhet még egy napot. Ugyanakkor nem árt vigyázni, mert csapatotok egyik tagja felel a merénylet kiterveléséért, így ő ellenetek munkálkodik az utatokon.

https://www.kickstarter.com/projects/patriotboardgame/patriot

The Stifling Dark

Ismeritek a Péntek 13 játékokat? Ha igen szeretitek őket? A The Stifling Darkban egy mindenre elszánt sorozatgyilkos ellen küzdötök, hogy megéljétek a másnapot. A slasher horror és az aszimmetrikus társasok szerelmeseinek kihagyhatatlan.

https://www.kickstarter.com/projects/sophcerb/the-stifling-dark

Felkeltette valami az érdeklődésedet? Vagy esetleg kihagytunk valamit? Kommentben jelezd nekünk! :)

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

12Jún

Megjelent a JEM magazin 135. száma!

Kedvcsináló | 2024.06.12. 19:08:00

JEM 2024 JÚNIUS

19Jún

Összeeresztették az autóskártyát és a kockapókert, és megcsinálták vele az Év Játékát [telex.hu]

Kedvcsináló | 2024.06.19. 17:46:00

2023-ban a Szupercsapat! (Challengers!) című játék nyerte meg az Év Haladó Társasjátéka (Kennerspiel des Jahres) díjat, de ettől nem kell megijedni, ezzel a játékkal akár már alsós gyerekekkel együtt is játszhatunk, valójában annyira egyszerű...


Népszerű

Friss

Címkék