Kép forrása: pcguru.hu

Zombicide: Második kiadás – Utczai harczosok! [Társalgó]

Bár már tűkön ülve várjuk a Marvel Zombies érkezését, addig is itt a második kiadású Zombicide magyar verziója, ami az utcai harcokat állítja középpontba.

2012 óta sok minden változott, így a CMON népszerű sorozata, a Zombicide is, mely az eltelt esztendők során nemcsak az űrbe, de még a fantasy műfajba is ellátogatott, hogy a megszokott, hagyományos zombikat idegenekre vagy orkokra cserélje, sőt még Romero klasszikus zombifilmjét is sikerült megidézni, egy lassabb és túlélősebb spinoff képében. Most azonban eljött az idő egy felújított alap Zombicide-ra, méghozzá magyar nyelven, mely a hagyományosabb, utcai és épületekben zajló hadviselést mutatja be, töméntelen mennyiségű tartalom társaságában.

Ahogy általában, ezúttal is hat karaktert érdemes indítani, függetlenül a játékosszámtól, ami elsőre fura lehet, de összességében megéri a megosztott figyelmet, ráadásul jobban képbe kerülhetünk a szereplők speciális képességeit illetően. Van mivel, merthogy összesen 12 túlélő közül válogathatunk, akiket mind érdemes legalább egyszer az utcára küldeni, így egészen sokáig tarthat már csak a rendelkezésre álló hősök kiismerése is. Márpedig ez a felhozatal apróság a küldetések mellett, hiszen a Zombicide: Második kiadás a társaihoz hasonlóan kampány-alapú társas, misszióból pedig annyit pakoltak mellé a kiadónál, amennyit nem szégyelltek az alapdobozba rakni.  

[Cikk folytatása]

[Társalgó] Zombicide: Második kiadás a Delta Visiontől - Utczai harczosok!

Bár már tűkön ülve várjuk a Marvel Zombies érkezését, addig is itt a második kiadású Zombicide magyar verziója, ami az utcai harcokat állítja középpontba. 2012 óta sok minden változott, így a CMON népszerű sorozata, a Zombicide is, mely az eltelt esztendők során nemcsak az űrbe, de még a fantasy műfajba is ellátogatott, hogy a megszokott, hagyományos zombikat idegenekre vagy orkokra cserélje, sőt még Romero klasszikus zombifilmjét is sikerült megidézni, egy lassabb és túlélősebb spinoff képében.

Hol vásárolhatom meg?

forrás -- www.pcguru.hu

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

16Júl

A társasjátékban is lehet a kevesebb több [telex.hu]

Kedvcsináló | 2024.07.16. 14:00:00

Az utóbbi években sorra dőlnek meg a legnagyobb, legnehezebb, legtöbb alkatrésszel bíró társasjátékok rekordjai. Nem ritka, hogy egy-egy játék egy teljes rekeszt elfoglal a társasjátékosok által etalonnak tartott IKEA-s Kallax-polcon...

11Júl

Trio [tarsasjatszunk.hu]

Kedvcsináló | 2024.07.11. 14:00:00

Huszonakárhány évvel ezelőtt minden péntek este arról szólt, hogy a bővebb baráti kör összegyűlt a helyi pub-ba. Szólt a zene, kibeszéltük magunkból a hét történéseit, dartsoztunk, biliárdoztunk, és ha mindezt már meguntuk, akkor előkerült a kártya..


Kommentek

  • porcine

    2022-09-01 13:09:13

    Nem játszottam az első kiadással, csak a Zöld hordával, így azzal tudom összehasonlítani. Szerintem áramvonalasabb. Egyszerűek a szabályok, mint a kavics, de a játékmenetnek pont ez az egyszerűség tesz jót. Ez egy zsigeri zombihentelés, minimális stratégiával (egyedül esélye sincs egy hősnek, csak csapatban) és kb. ugyanennyi taktikával megszórva (Felvegyem-e a bónuszfegyvert, vagy sem? Naná, hogy igen!!!!:))). De ebben pont ez az állat. Ahogy elkezdenek szépen özönleni a zombik, esetleg egy Rémséggel karöltve, ti pedig betárazva vágtok utat közöttük, na az valami felelmelő. Itt ne keress eurot, ez egy masszív ameri, annak is a lebutított, Snyder-fele változata, ami nagyon szórakoztató, ha a szürkeállományt pihenni küldöd és a zsigeri élményekre koncentrálsz. Pont mint a McDonald's, ami másnaposan kiemelekedő élményt nyújthat, egyéb esetekben inkább elkerülendő!;)

Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Zombicide 2. Kiadás