Kép forrása: pcguru.hu

Liget: Egyszemélyes szüret – Szüret a kertben… vagy bárhol [Társalgó]

Egy játék, mely elfér a zsebben, emellett pedig büszkén hirdeti, hogy szóló módban készült, miközben egy mókus jelenti benne a legnagyobb veszélyt. Igazi felhívás a keringőre.

Mert hát hogyne érdekelne egy ilyen különlegesség, melyben a leírás szerint is annyi a feladat, hogy “Bővítsd a ligeted, és növessz értékes gyümölcsöket termő fákat!” Mindezt úgy, hogy alapvetően 18 kártya, 15 kocka, 1 fából készült mókus, 1 szintén fa talicska található csak a készletben, ami így egy kis doboznyi élményt kínál, amit akár a szobában, az asztalon, akár a kertben, akár a tengerparton, de még a munkahelyi parkban vagy udvaron, egy ebédszünet végén is abszolút kiélvezhetünk. Ez valóban egy egyszemélyes szüret. Amit akár többen is játszhatunk!

Mi sem egyszerűbb azonban, mint ligetet építeni, szüretelni. Az elején ugyanis két paklit készítünk az alaposan megkevert 18 lapból, majd az egyik ilyen, 9 kártyából álló paklit használjuk fel az aktuális játékhoz, illetve az összes kockát, a mókust és a talicskát is magunk elé tesszük. No, most aztán tessék belegondolni: milyen összetett és bonyolult játék lehet az, aminél mindössze 5-10 percre, valamint 9 lapra és kockákra van szükség? Nos, pontosan olyan, amilyenre mindezek alapján gondolnánk.

[Cikk folytatása]

[Társalgó] Liget: Egyszemélyes szüret a Gémklubtól - Szüret a kertben... vagy bárhol

Egy játék, mely elfér a zsebben, emellett pedig büszkén hirdeti, hogy szóló módban készült, miközben egy mókus jelenti benne a legnagyobb veszélyt. Igazi felhívás a keringőre. Mert hát hogyne érdekelne egy ilyen különlegesség, melyben a leírás szerint is annyi a feladat, hogy "Bővítsd a ligeted, és növessz értékes gyümölcsöket termő fákat!"

Hol vásárolhatom meg?

forrás -- www.pcguru.hu

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

12Jún

Megjelent a JEM magazin 135. száma!

Kedvcsináló | 2024.06.12. 19:08:00

JEM 2024 JÚNIUS

19Jún

Összeeresztették az autóskártyát és a kockapókert, és megcsinálták vele az Év Játékát [telex.hu]

Kedvcsináló | 2024.06.19. 17:46:00

2023-ban a Szupercsapat! (Challengers!) című játék nyerte meg az Év Haladó Társasjátéka (Kennerspiel des Jahres) díjat, de ettől nem kell megijedni, ezzel a játékkal akár már alsós gyerekekkel együtt is játszhatunk, valójában annyira egyszerű...


Kommentek

  • maszlagadam27

    2022-08-30 18:46:54

    Szeretek soloban játszani, nézegettem is ezt a játékot, de valahogy nem igazán tudott meggyőzni, ez igazából a cikk után sem változott sokat, de hátha valamelyik ismerős beszerzi, és ki tudom próbálni.

Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Liget: Egyszemélyes szüret