Kép forrása: gamestar.hu

Társasjátékok, amiket érdemes magaddal vinni a nyaralásra [Gamestar]

Olyan társasjátékokat válogattunk össze, amiket a vízparton vagy az esti beszélgetéseknél is jó előkapni.

Mind a várható időjárási körülmények, mind az utazási feltételek adottak ahhoz, hogy idén már viszonylag önfeledten tudjunk nyaralni, akár külföldön is. (Maszkot azért még érdemes pakolni, és az sem baj, ha a parton nem ülünk ismeretlenek közvetlen közelébe.) Annak az egy hétnek, amit otthonunktól és a mindennapok problémáitól távol töltünk, teljes mértékben a kikapcsolódásról kell szólnia, és a társasjátékok ebben is segítenek.

Az alábbi listára (avagy listákra) több szempontot figyelembe véve válogattunk össze olyan társasjátékokat, amik szerintünk ideálisak a nyaraláshoz. Kizártuk azokat, amik túl hosszúak vagy összetettek, mert az egész napos túrázás, napozás után egy 3-4 órás agytorna nem segíti elő, hogy kipihenten térjünk vissza a vakációról. Emellett azokat tartjuk igazán jó nyaralós játékoknak, amikbe bárki gyorsan be tud kapcsolódni, egyszerű, könnyen érthető és tanulható a szabályuk, az esti vacsora után mindenki jól szórakozhat velük. Az egyes kategóriák között vannak átfedések is, minden játékot ott tüntettük fel, ahova szerintünk a legjobban illik. Bár ezt a válogatásnál nem vettük figyelembe, hasznos tanácsként megjegyezzük, hogy a szeles partokon a kártyajátékokra érdemes különösen figyelni, egy lágy szellő azonnal boríthatja az asztal... vagy pokrócképet.

[Cikk folytatása]

Társasjátékok, amiket érdemes magaddal vinni a nyaralásra

Olyan társasjátékokat válogattunk össze, amiket a vízparton vagy az esti beszélgetéseknél is jó előkapni. Mind a várható időjárási körülmények, mind az utazási feltételek adottak ahhoz, hogy idén már viszonylag önfeledten tudjunk nyaralni, akár külföldön is. (Maszkot azért még érdemes pakolni, és az sem baj, ha a parton nem ülünk ismeretlenek közvetlen közelébe.)

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

01Jún

Megjelent a JEM magazin 134. száma!

Kedvcsináló | 2024.06.01. 14:00:00

JEM 2024 MÁJUS

19Jún

Összeeresztették az autóskártyát és a kockapókert, és megcsinálták vele az Év Játékát [telex.hu]

Kedvcsináló | 2024.06.19. 17:46:00

2023-ban a Szupercsapat! (Challengers!) című játék nyerte meg az Év Haladó Társasjátéka (Kennerspiel des Jahres) díjat, de ettől nem kell megijedni, ezzel a játékkal akár már alsós gyerekekkel együtt is játszhatunk, valójában annyira egyszerű...


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Fröccs
  • The Mind - Érezz rá!
  • Hive Pocket