Kép forrása: pcguru.hu

Duzzasztómű: A Leeghwater projekt – A gát urai [Társalgó]

Egy új nemzet, új ügyvezetők, és két játéktábla-kiegészítés, melyek alapvetően változtatják meg a játékmenet tempóját és a stratégiai lehetőségeket. A Duzzasztómű első nagyszabású kiegészítője nem zsákbamacskát árul, hanem kihagyhatatlan toldalékokat!

Duzzasztóművel zárni a nem éppen kellemes 2021-es esztendőt talán a legjobb választás volt. Az elmúlt év számomra legfontosabb hazai megjelenése, ha űrt nem is töltött be, de mindenképp megágyazott a Cranio Creations jegyezte játékok lokalizációjának, amibe a Delta Vision a maga szokásos módján vetette bele magát. Azaz az alapjáték mellett a kiegészítővel együtt, a Leeghwater projekt ugyanis a Duzzasztóművel párhuzamosan jelent meg, a folyó pedig mostanra sodorta el hozzánk is.

[Cikk folytatása]

[Társalgó] Duzzasztómű: A Leeghwater projekt a Delta Visiontől - A gát urai

Egy új nemzet, új ügyvezetők, és két játéktábla-kiegészítés, melyek alapvetően változtatják meg a játékmenet tempóját és a stratégiai lehetőségeket. A Duzzasztómű első nagyszabású kiegészítője nem zsákbamacskát árul, hanem kihagyhatatlan toldalékokat! A ha űrt nem is töltött be, de mindenképp megágyazott a Cranio Creations jegyezte játékok lokalizációjának, amibe a Delta Vision a maga szokásos módján vetette bele magát.

Társasjáték adatlap -akciós árak-

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

04Ápr

Horrified: American Monsters – Terror Amerikában [Társalgó]

Kedvcsináló | 2022.04.04. 08:28:00

Visszatértek a szörnyek, méghozzá az amerikai legendák legismertebb rémei, hogy ismét a békés lakosokat terrorizálják – már ha hagyjuk.

26Máj

Stranger Things: Attack of the Mind Flayer – Elmenyúzásra fel! [Társalgó]

Kedvcsináló | 2022.05.26. 08:30:00

Éppen időben, a híres sorozat negyedik évadjának debütálása előtt kaptuk kézhez az Attack of the Mind Flayer alcímet viselő társasjátékot.


Kommentek

  • porcine

    2022-05-03 09:54:42

    Érdekes cikk. Kellemesen meghozza az egyszeri játékos étvágyát a kiegészítőhöz. Azonban vásárlás előtt feltétlenül ajánlom Csibu ismertető videóját is a youtube-on. Ő még alaposabban szétszedi a Leeghwater projektet. Mindenesetre engem nagyon érdekel, mert az alapjáték kolosszális élmény.

Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Duzzasztómű : A Leeghwater projekt