Kép forrása: pcguru.hu

Duzzasztómű: A Leeghwater projekt – A gát urai [Társalgó]

Egy új nemzet, új ügyvezetők, és két játéktábla-kiegészítés, melyek alapvetően változtatják meg a játékmenet tempóját és a stratégiai lehetőségeket. A Duzzasztómű első nagyszabású kiegészítője nem zsákbamacskát árul, hanem kihagyhatatlan toldalékokat!

Duzzasztóművel zárni a nem éppen kellemes 2021-es esztendőt talán a legjobb választás volt. Az elmúlt év számomra legfontosabb hazai megjelenése, ha űrt nem is töltött be, de mindenképp megágyazott a Cranio Creations jegyezte játékok lokalizációjának, amibe a Delta Vision a maga szokásos módján vetette bele magát. Azaz az alapjáték mellett a kiegészítővel együtt, a Leeghwater projekt ugyanis a Duzzasztóművel párhuzamosan jelent meg, a folyó pedig mostanra sodorta el hozzánk is.

[Cikk folytatása]

[Társalgó] Duzzasztómű: A Leeghwater projekt a Delta Visiontől - A gát urai

Egy új nemzet, új ügyvezetők, és két játéktábla-kiegészítés, melyek alapvetően változtatják meg a játékmenet tempóját és a stratégiai lehetőségeket. A Duzzasztómű első nagyszabású kiegészítője nem zsákbamacskát árul, hanem kihagyhatatlan toldalékokat! A ha űrt nem is töltött be, de mindenképp megágyazott a Cranio Creations jegyezte játékok lokalizációjának, amibe a Delta Vision a maga szokásos módján vetette bele magát.

Társasjáték adatlap -akciós árak-

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

09Ápr

Szívesen megidéznéd Cthulhu cuki mását? [gsplus.hu]

Kedvcsináló | 2024.04.09. 14:06:00

Ebben a játékban pont ez a cél: a Kozmopolipban szektásokként versenghetünk azért, hogy minél hamarabb átsegítsük a címszereplő összes csápját a mi világunkba.

28Ápr

Végre jó magyar társasokból is kedvünkre válogathatunk [telex.hu]

Kedvcsináló | 2024.04.28. 15:52:00

Mi sem mutatja jobban, hogy micsoda virágkorát éli a társasjátékozás, mint hogy már a hazai tervezésű játékok közül is kedvére válogathat, aki összetettebb, modern társasjátékra vágyik...


Kommentek

  • porcine

    2022-05-03 09:54:42

    Érdekes cikk. Kellemesen meghozza az egyszeri játékos étvágyát a kiegészítőhöz. Azonban vásárlás előtt feltétlenül ajánlom Csibu ismertető videóját is a youtube-on. Ő még alaposabban szétszedi a Leeghwater projektet. Mindenesetre engem nagyon érdekel, mert az alapjáték kolosszális élmény.

Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Duzzasztómű : A Leeghwater projekt