Kép forrása: pcguru.hu

Ébredő erdő – Mágia és természet [Társalgó]

Az évszakok edőszellemei és egy gonosz entitás, őrzők és különböző természeti elemek. Ezúttal is a zöldbe látogatunk, de itt a körítés inkább mesés, mintsem naturális.

És akkor egy újabb társasjáték a Gémklub utolsó negyedéves felhozatalából, melynél állatok, növények kerülnek a középpontba, és persze, egy erdő. Ám itt most a külső megtévesztő, mert nem vándorokat alakítunk, nem (csak és kizárólag) a természet ismerete a cél, hanem bizony egy ősi gonosz legyőzése is, mely megállíthatatlannak tűnő módon ostromolja a szent fát, és ebben bizony meg kell akadályoznunk, nehogy elpusztítsa.

[Cikk folytatása]

[Társalgó] Ébredő erdő - Mágia és természet

Az évszakok edőszellemei és egy gonosz entitás, őrzők és különböző természeti elemek. Ezúttal is a zöldbe látogatunk, de itt a körítés inkább mesés, mintsem naturális. És akkor egy újabb társasjáték a Gémklub utolsó negyedéves felhozatalából, melynél állatok, növények kerülnek a középpontba, és persze, egy erdő.

A cikkben megjelent társasjáték adatlapja

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

21Nov

Zöldellő mezők – Természetes természet [Társalgó]

Kedvcsináló | 2021.11.21. 14:09:00

Újabb, zöld lombokkal és cuki állatokkal teli természetjárás a Gémklubtól, de ezúttal talán túrázás közben megérezzük végre a virágok friss illatát.

19Nov

Gördülő birodalmak a Delta Visiontől – Társasjátékos univerzumépítés [Társalgó]

Kedvcsináló | 2021.11.19. 10:00:00

Ha van a koronavírus-járványnak pozitív hozadéka, az többek között Jamey Stegmaier játéka, ami a legrosszabból hozta ki a legjobbat.


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Ébredő erdő