Kép forrása: pcguru.hu

Ébredő erdő – Mágia és természet [Társalgó]

Az évszakok edőszellemei és egy gonosz entitás, őrzők és különböző természeti elemek. Ezúttal is a zöldbe látogatunk, de itt a körítés inkább mesés, mintsem naturális.

És akkor egy újabb társasjáték a Gémklub utolsó negyedéves felhozatalából, melynél állatok, növények kerülnek a középpontba, és persze, egy erdő. Ám itt most a külső megtévesztő, mert nem vándorokat alakítunk, nem (csak és kizárólag) a természet ismerete a cél, hanem bizony egy ősi gonosz legyőzése is, mely megállíthatatlannak tűnő módon ostromolja a szent fát, és ebben bizony meg kell akadályoznunk, nehogy elpusztítsa.

[Cikk folytatása]

[Társalgó] Ébredő erdő - Mágia és természet

Az évszakok edőszellemei és egy gonosz entitás, őrzők és különböző természeti elemek. Ezúttal is a zöldbe látogatunk, de itt a körítés inkább mesés, mintsem naturális. És akkor egy újabb társasjáték a Gémklub utolsó negyedéves felhozatalából, melynél állatok, növények kerülnek a középpontba, és persze, egy erdő.

A cikkben megjelent társasjáték adatlapja

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

16Júl

A társasjátékban is lehet a kevesebb több [telex.hu]

Kedvcsináló | 2024.07.16. 14:00:00

Az utóbbi években sorra dőlnek meg a legnagyobb, legnehezebb, legtöbb alkatrésszel bíró társasjátékok rekordjai. Nem ritka, hogy egy-egy játék egy teljes rekeszt elfoglal a társasjátékosok által etalonnak tartott IKEA-s Kallax-polcon...

26Máj

Csodaország bedurvult - háborúba szállhatunk Alice-szel és barátaival [gsplus.hu]

Kedvcsináló | 2024.05.26. 14:00:00

Kellemes teázgatás, aztán háború - legendás karaktereket ereszt egymásnak a Wonderlands War, avagy a Csodaország csatái.


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Ébredő erdő