Kép forrása: pcguru.hu

Ébredő erdő – Mágia és természet [Társalgó]

Az évszakok edőszellemei és egy gonosz entitás, őrzők és különböző természeti elemek. Ezúttal is a zöldbe látogatunk, de itt a körítés inkább mesés, mintsem naturális.

És akkor egy újabb társasjáték a Gémklub utolsó negyedéves felhozatalából, melynél állatok, növények kerülnek a középpontba, és persze, egy erdő. Ám itt most a külső megtévesztő, mert nem vándorokat alakítunk, nem (csak és kizárólag) a természet ismerete a cél, hanem bizony egy ősi gonosz legyőzése is, mely megállíthatatlannak tűnő módon ostromolja a szent fát, és ebben bizony meg kell akadályoznunk, nehogy elpusztítsa.

[Cikk folytatása]

[Társalgó] Ébredő erdő - Mágia és természet

Az évszakok edőszellemei és egy gonosz entitás, őrzők és különböző természeti elemek. Ezúttal is a zöldbe látogatunk, de itt a körítés inkább mesés, mintsem naturális. És akkor egy újabb társasjáték a Gémklub utolsó negyedéves felhozatalából, melynél állatok, növények kerülnek a középpontba, és persze, egy erdő.

A cikkben megjelent társasjáték adatlapja

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

29Jan

Faművesek – A heavy euro új ruhája [Társalgó]

Kedvcsináló | 2023.01.29. 19:03:00

Az évek során kialakult egy olyan nézet, hogy az eurók, de főleg a heavy eurók nem a külsővel fogják meg a játékosokat. Nos, Vladimír Suchý új társasa erre alaposan rácáfol.

27Jan

Call of Madness – Ismered az őrület definícióját? [Társalgó]

Kedvcsináló | 2023.01.27. 15:18:00

A Call of Madness ötletesen alakítja az alapvetően egyjátékos tower defense alapokat egy számos lehetőséget rejtő kompetitív játékká.


Népszerű

Friss

 • Kulcskérdés - Az meg ki?

  2023.02.02. 15:12:00 / Ismertető, Bemutató

  Gondolkodtál már azon, hogy milyen lehet egyszerre profi nyomozónak és leleményes nyomravezetőnek lenni? Még én sem, de hadd adjak egy kis kontextust ennek a fura kérdésnek, hátha utána fontolóra veszed a lehetőséget.

 • Puzzle box - Ördögi lakatok

  2023.02.02. 09:00:00 / Kedvcsináló, Bemutató

  Sárkányok aranya, bankrablás, egyiptomi kincsvadászat – mindez elfér a tenyeredben! Tornáztasd az agyadat az Esc Welt teljes egészében fából készült logikai dobozaival!

 • Sabika [diceanddecks.hu]

  2023.02.01. 15:00:00 / Kedvcsináló, 2023

  A granadai Al-Sabika hegyén a Nasrid-dinasztia létrehozta a történelem egyik leglenyűgözőbb építményét, a Vörös Erőd néven is ismert Alhambrát.

 • Sweet & Spicy - Egy vödör cukisággal leöntött blöffölés

  2023.01.31. 15:29:00 / Ismertető, Bemutató

  Szereted a csípőst, és elolvadsz, ha cuki cicákat látsz? Főleg akkor, ha citromevés közben vicces fejeket vágnak? Netán egy kis blöfföléstől sem riadsz vissza? Akkor nagyon jó helyen jársz, hiszen a Sweet & Spicy-nak ezek közül mindhez van köze.

Címkék

Kapcsolódó játékok

 • Ébredő erdő