Kép forrása: tarsasozz.blog

Fagybérc: ha Everdell idillje már nem elég, itt a nehezítés [tarsasozz.blog]

Az Everdell társasjáték sikere még ma is töretlen. 2018-as felbukkanása óta jó pár nagydobozos kiegészítője is megjelent, a Pearlbrook, a Bellfair és a legújabb, a Spirecrest, vagyis magyar címén Fagybérc. Egy jó adag nosztalgiával ültünk le újra Everdellezni, a tavaly tavaszi ajánlónk óta ugyanis nem volt rá lehetőségünk. Ezúttal a most megjelent Fagybércet is bevontuk a játékba.

Áttekintés

Ha nem ismered az Everdellt, akkor ajánlom olvasásra a korábbi cikkünket, ahol kitértünk rá, hogy a játék cuki megjelenése ellenére igen összetett és még csak véletlenül sem a gyerekek képezik a játék célközönségét.

[Cikk folytatása]

Fagybérc: ha Everdell idillje már nem elég, itt a nehezítés

Az Everdell társasjáték sikere még ma is töretlen. 2018-as felbukkanása óta jó pár nagydobozos kiegészítője is megjelent, a Pearlbrook, a Bellfair és a legújabb, a Spirecrest, vagyis magyar címén Fagybérc. Egy jó adag nosztalgiával ültünk le újra Everdellezni, a tavaly tavaszi ajánlónk óta ugyanis nem volt rá lehetőségünk.

Társasjáték adatlap -akciós árak-

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

04Dec

Ébredő erdő – Mágia és természet [Társalgó]

Kedvcsináló | 2021.12.04. 15:15:00

Az évszakok edőszellemei és egy gonosz entitás, őrzők és különböző természeti elemek. Ezúttal is a zöldbe látogatunk, de itt a körítés inkább mesés, mintsem naturális.

20Nov

Jönnek a vörösök! [Telex.hu]

Kedvcsináló | 2021.11.20. 13:00:00

Ha egy játék nevében benne van, hogy vörös, akkor jó eséllyel vagy a Marson játszódik, vagy Oroszországban. A Vörös katedrális és a Vörös előörs esetében utóbbi az igaz.


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Everdell: Fagybérc