Kép forrása: tarsasozz.blog

Fagybérc: ha Everdell idillje már nem elég, itt a nehezítés [tarsasozz.blog]

Az Everdell társasjáték sikere még ma is töretlen. 2018-as felbukkanása óta jó pár nagydobozos kiegészítője is megjelent, a Pearlbrook, a Bellfair és a legújabb, a Spirecrest, vagyis magyar címén Fagybérc. Egy jó adag nosztalgiával ültünk le újra Everdellezni, a tavaly tavaszi ajánlónk óta ugyanis nem volt rá lehetőségünk. Ezúttal a most megjelent Fagybércet is bevontuk a játékba.

Áttekintés

Ha nem ismered az Everdellt, akkor ajánlom olvasásra a korábbi cikkünket, ahol kitértünk rá, hogy a játék cuki megjelenése ellenére igen összetett és még csak véletlenül sem a gyerekek képezik a játék célközönségét.

[Cikk folytatása]

Fagybérc: ha Everdell idillje már nem elég, itt a nehezítés

Az Everdell társasjáték sikere még ma is töretlen. 2018-as felbukkanása óta jó pár nagydobozos kiegészítője is megjelent, a Pearlbrook, a Bellfair és a legújabb, a Spirecrest, vagyis magyar címén Fagybérc. Egy jó adag nosztalgiával ültünk le újra Everdellezni, a tavaly tavaszi ajánlónk óta ugyanis nem volt rá lehetőségünk.

Társasjáték adatlap -akciós árak-

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

24Máj

Knarr - vikingek versenye [tarsasozz.blog]

Kedvcsináló | 2024.05.24. 14:00:00

A Knarr egy pörgős vikinges társasjáték, amelyben ezúttal nem a csihi-puhié a főszerep – vikingjeink elsősorban új földekre hajóznak és kereskednek ebben a játékban. Erre utal a címe is, ugyanis a knarr áruszállításra tervezett tengeri hajót jelent.

16Júl

A társasjátékban is lehet a kevesebb több [telex.hu]

Kedvcsináló | 2024.07.16. 14:00:00

Az utóbbi években sorra dőlnek meg a legnagyobb, legnehezebb, legtöbb alkatrésszel bíró társasjátékok rekordjai. Nem ritka, hogy egy-egy játék egy teljes rekeszt elfoglal a társasjátékosok által etalonnak tartott IKEA-s Kallax-polcon...


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Everdell: Fagybérc