Kép forrása: pcguru.hu

Run Fight or Die: Reloaded-Könnyed zombiapokalipszis [Társalgó]

Ahogy a lovecrafti téma, úgy a zombik vérszomjas stílusa is kifejezetten népszerű a társasok világában, és bizony a könnyed fillerekre is bőven van igény.

Merthogy az élőhalottakkal találni ma már a társasjátékok között wargame-met, összetettebb, már-már realisztikus kompetitív vagy kooperatív játékokat, teletömve kártyákkal, kockákkal és minikkel, de a 60-180 perces darabok mellett azért csak jólesik néha, ha elég 30-40 percig menekülni a sétafikáló hullák elől. Ilyenformán pedig a Run Fight or Die: Reloaded kimondottan jópofának tűnik, feldolgozva és minden téren átformálva, népszerűbbé téve a 2014-es eredetit.

[Cikk folytatása]

[Társalgó] Run Fight or Die: Reloaded a Metagame-től - Könnyed zombiapokalipszis

Ahogy a lovecrafti téma, úgy a zombik vérszomjas stílusa is kifejezetten népszerű a társasok világában, és bizony a könnyed fillerekre is bőven van igény. Merthogy az élőhalottakkal találni ma már a társasjátékok között wargame-met, összetettebb, már-már realisztikus kompetitív vagy kooperatív játékokat, teletömve kártyákkal, kockákkal és minikkel, de a 60-180 perces darabok mellett azért csak jólesik néha, ha elég 30-40 percig menekülni a sétafikáló hullák elől.

Társasjáték adatlap -akciós árak-

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

30Jan

Brüsszelt nem állítjuk meg, csak a Molyembert [Társalgó]

Kedvcsináló | 2024.01.30. 18:42:00

A Társalgó rovat hattyúdalához a Gamewiztől kértünk némi segítséget, és három igazán különleges játékélménnyel lehettünk gazdagabbak.

22Ápr

Végre itt egy játék, ami csavar egyet a kártyajátékok működésén [gsplus.hu]

Kedvcsináló | 2024.04.22. 19:34:00

A Sárkányok völgye (The Vale of Eternity) nemcsak gyönyörű, érdekes játékmenetbeli megoldásai egyedivé és izgalmassá teszik mind a kezdők, mind a kártyajátékokban tapasztaltak számára.


Kommentek

  • veerzoltan80

    2021-08-26 11:59:49

    Mi is a Zöld hordaval toljuk, megvettem a kiegeket is hozzá, szerintem nagyon jó hangulata van, persze kell hozzá szeretni a fantasy beütésű dolgokat. Most hogy már három dobozból áll a cucc nagyon változatos tud lenni, egyfajta neverending story 🙂 az űrös zombiciddel szemeztem még, de aztán néztem róla videókat, annyira nem jött át, ott marad a Nemesis mint vágyaim csúcsa, majd egyszer 🙂

  • Csiracsirke

    2021-08-25 15:41:08

    Nekem a Zöld horda van meg és én teljesen meg vagyok vele elégedve van hozzá 10 küldetés plusz szerintem a neten lehet még találni hozzá küldiket, én az Élőhalottak éjszakájára repülök majd rá mert az egyik kedvenc filmem és a doboza is király a mechanika nem hiszem hogy sokban változik a többihez képest.

  • harnas1207

    2021-08-25 13:52:18

    Nagyon szeretem a zombi témát, de hiába van millió ilyen játék, egyik sem jött még be. Talán a Holtak tele állt legközelebb hozzánk. A Zombidice 2. kiadása még kap egy próbát. Ez a játékbemutató se vett le a lábamról, de nem baj. Hátha érkezik egy ütős zombi euró vagy valami hibátlan semi-coop zombi túlélős horror.

Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Run Fight or Die: Reloaded