Kép forrása: tarsasozz.blog

Egy nem mindennapi családi társasjáték: Arnak elveszett romjai [tarsasozz.blog]

Az Arnak elveszett romjai egy 2020-as megjelenésű társasjáték, amely idén, 2021-ben került a társasjátékboltok polcaira. A játék ragyogó üstökösként szelte át a társasjátékos világ egét, viszonylag friss megjelenése ellenére máris a családi világranglista 4. helyére repült, és nevezték a Kennerspiel des Jahres 2021 díjra is. Nem kis teljesítmény, ugye? Ha felkeltettük a kíváncsiságotokat, tartsatok velünk egy expedícióra, ahol felkutatjuk Arnak elveszett romjait.

Áttekintés

A játékosok két régészt irányítva (munkáslehelyezés) fedezik fel Arnak romjait, különböző helyszínekre küldve őket ásni vagy felfedezni. A helyszínek (akcióhelyek) sora folyamatosan bővül, ahogy a régészek egyre messzebbre jutnak az alaptábortól. Az új helyszínek felfedezésekor felébresztjük a sziget ősi őrzőit, akik mindaddig félelemben tarthatnak minket, amíg le nem győzzük őket.

[Cikk folytatása]

Egy nem mindennapi családi társasjáték: Arnak elveszett romjai

Az Arnak elveszett romjai egy 2020-as megjelenésű társasjáték, amely idén, 2021-ben került a társasjátékboltok polcaira. A játék ragyogó üstökösként szelte át a társasjátékos világ egét, viszonylag friss megjelenése ellenére máris a családi világranglista 4. helyére repült, és nevezték a Kennerspiel des Jahres 2021 díjra is. Nem kis teljesítmény, ugye?

A cikkben megjelent társasjáték adatlapja

forrás -- tarsasozz.blog

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

24Máj

Knarr - vikingek versenye [tarsasozz.blog]

Kedvcsináló | 2024.05.24. 14:00:00

A Knarr egy pörgős vikinges társasjáték, amelyben ezúttal nem a csihi-puhié a főszerep – vikingjeink elsősorban új földekre hajóznak és kereskednek ebben a játékban. Erre utal a címe is, ugyanis a knarr áruszállításra tervezett tengeri hajót jelent.

12Jún

Megjelent a JEM magazin 135. száma!

Kedvcsináló | 2024.06.12. 19:08:00

JEM 2024 JÚNIUS


Kommentek

  • Eyesis

    2021-06-27 14:23:40

    Tehát ez leginkább 4 fővel jó, kb. 2.5-3 órás nyersanyag kezelés és pakli építés.

    Van aki próbálta kettesben?

    Feleségem szereti nagyon az ilyen indiana jones szerű világokat, de többnyire kettesben jatszunk, azt is ritkán. Eldoradó legendája után komplexitásban lehet túl nagy lépcső.

  • Csiracsirke

    2021-06-27 13:37:09

    Ez lesz a kövi játék amit megveszek amikor láttam egyből megtetszett annyira szép a játék és így hogy még nem játszottam vele is látom hogy hozza a kalandfilmes feeling-et amit én hiányolok manapság pedig milyen jók az Indiana Jones filmek na majd meglátjuk milyen lesz az Uncharted na de vissza a játékhoz igényes alkatrészek gyönyörűen illusztrált tábla és kártyák a játékmechanikával sincs gondom így nekem ez beszerzős. A hangulat miatt nekem a Robinson Crusoe-ra hasonlit az is nagyon átjött.

Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Arnak elveszett romjai