Kép forrása: pcguru.hu

Overboss – Pixelartból lapkalehelyezés [Társalgó]

Építs fel egy kriptákkal és dungeonökkel teli birodalmat, amit be kell népesítened szörnyekkel és főellenfelekkel, de vigyázz, mert nem mindegy, hogy mit hová építesz.

A két testvér által alapított Brotherwise Games már 2013 óta építi Boss Monster-birodalmát, a retró videójátékokból táplálkozó sorozat pedig most talán eljuthat a csúcsára, legalábbis ami az eddigi megjelenéseket illeti. Az Overboss: A Boss Monster Adventure ugyanis szakít a hagyományokkal, és egy picit más formában tálalja a BM-élményt, elvégre a korábbi pakliépítés helyett inkább területépítős, lapkalehelyezős, kombózós szórakozást kínál, ami csak dizájnja és világa kapcsán maradt meg az alapoknál. A hazánkba is eljutott Hősök útja után a testvérek cége visszatért korábbi birodalmukhoz, hogy egy új alkotópáros (Aaron Mesburne és Kevin Russ) friss vért pumpáljon ereibe, a játékosok pedig megteremthessék a legnagyobb hatalommal és földdel rendelkező főellenfelet.  

[Cikk folytatása]

[Társalgó] Overboss a Brotherwise Gamestől - Pixelartból lapkalehelyezés

Építs fel egy kriptákkal és dungeonökkel teli birodalmat, amit be kell népesítened szörnyekkel és főellenfelekkel, de vigyázz, mert nem mindegy, hogy mit hová építesz. A két testvér által alapított Brotherwise Games már 2013 óta építi Boss Monster-birodalmát, a retró videójátékokból táplálkozó sorozat pedig most talán eljuthat a csúcsára, legalábbis ami az eddigi megjelenéseket illeti.

A cikkben megjelent társasjáték adatlapja

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

28Ápr

Végre jó magyar társasokból is kedvünkre válogathatunk [telex.hu]

Kedvcsináló | 2024.04.28. 15:52:00

Mi sem mutatja jobban, hogy micsoda virágkorát éli a társasjátékozás, mint hogy már a hazai tervezésű játékok közül is kedvére válogathat, aki összetettebb, modern társasjátékra vágyik...

22Ápr

Végre itt egy játék, ami csavar egyet a kártyajátékok működésén [gsplus.hu]

Kedvcsináló | 2024.04.22. 19:34:00

A Sárkányok völgye (The Vale of Eternity) nemcsak gyönyörű, érdekes játékmenetbeli megoldásai egyedivé és izgalmassá teszik mind a kezdők, mind a kártyajátékokban tapasztaltak számára.


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Overlord: A Boss Monster Adventure