Kép forrása: pcguru.hu

Holi: Festival of Colors a Floodgate Gamestől – Színre szín [Társalgó]

Előző héten Párizsba látogattunk el, most pedig a farkasemberek és kígyók háborúját követően egy indiai fesztivált veszünk szemügyre. Festékpatronokat felkészíteni, céloz, lő!

Ahogy már előző héten említettem, a jelenlegi helyzetben nincs is jobb annál, hogy fantáziánk segítségével lényegében bárhova ellátogathatunk, amiben a jobb társasok is kiváló partnerek. Így jutottunk el Párizsba, valamint így mentünk most Indiába, hogy a közismert hindu rendezvényen, a tavaszköszöntő, több napig tartó színek fesztiválján merüljünk el a festékdobálásban és az absztrakt stratégia mesés élményében és látványvilágában.

[Cikk folytatása]

[Társalgó] Holi: Festival of Colors a Floodgate Gamestől - Színre szín

Előző héten Párizsba látogattunk el, most pedig a farkasemberek és kígyók háborúját követően egy indiai fesztivált veszünk szemügyre. Festékpatronokat felkészíteni, céloz, lő! Ahogy már előző héten említettem, a jelenlegi helyzetben nincs is jobb annál, hogy fantáziánk segítségével lényegében bárhova ellátogathatunk, amiben a jobb társasok is kiváló partnerek.

A cikkben megjelent társasjáték adatlapja

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

16Júl

A társasjátékban is lehet a kevesebb több [telex.hu]

Kedvcsináló | 2024.07.16. 14:00:00

Az utóbbi években sorra dőlnek meg a legnagyobb, legnehezebb, legtöbb alkatrésszel bíró társasjátékok rekordjai. Nem ritka, hogy egy-egy játék egy teljes rekeszt elfoglal a társasjátékosok által etalonnak tartott IKEA-s Kallax-polcon...

24Máj

Knarr - vikingek versenye [tarsasozz.blog]

Kedvcsináló | 2024.05.24. 14:00:00

A Knarr egy pörgős vikinges társasjáték, amelyben ezúttal nem a csihi-puhié a főszerep – vikingjeink elsősorban új földekre hajóznak és kereskednek ebben a játékban. Erre utal a címe is, ugyanis a knarr áruszállításra tervezett tengeri hajót jelent.


Kommentek

  • rocky015

    2021-03-27 11:38:45

    Egyetértek, a külső megfog. Lehetséges, hogy a belső pedig megtart, a játékmenet magához láncol😆

    Személy szerint minden -valamilyen téren- különleges és/vagy egyedi játékot előnyben részesítek vásárlásnál. Itt például a különböző szinteket; a 3D élmény dobhat a játékon ha nem csak egy sík terepen játszik az ember. Kicsit olyan kint az 'Agymenők' sorozatból ismert 3D sakk és ha nem is teljesen, de lehet ahhoz hasonlítani. Esetleg még az 'Onitama' nevű játékhoz, mert ott is lapok határozzák meg, hogy a bábuk hova lépjenek. Itt igaz nem bábukat, de a szín-tokeneket rakosgatjuk a lapon megadott minta és utasítás szerint.

    Ha nem is 'must buy', de egy 'must try'-t megérdemel részemről, tetszetős.🙂

  • nemi92

    2021-03-27 11:24:34

    A külcsín jól mutat. A színes játékokat általában szeretni szokták az emberek, jó ilyenkor ránézni a táblára. Elolvastam a cikket, de így is kétes érzelmek vannak bennem a játékkal kapcsolatban. Az ötlet nem rossz, illetve magának a játéknak a mechanikája. Tetszik az is, hogy épitkezik a játék, és mindig felsőbb szintekre mehetünk, több pont reményében. Viszont amivel hadilábon állok, az az újrajátszhatóság. Elsőre azt mondanám, hogy tetszik a játék próbáljuk ki, de vajon az 5. alkalommal is ugyan ilyen lelkes lennék? Valami nekem még hiányzik, de nem tudom megfogalnazni, hogy mi. Ha lenne lehetőségem kipróbálni, utána biztosra tudnám már allítani, hogy must have vagy csak hébe - hóba kerülne le a polcról. Kiváncsi vagyok mások mit gondolnak! :)

Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Holi: Festival of Colors