Kép forrása: pcguru.hu

Umbra Via a Pandasaurus Gamestől – Virágok tengere [Társalgó]

Az európai sajtó felé is nyitott a Pandasaurus Games, ennek az örömteli kezdeményezésnek az első képviselője az Umbra Via, ami a kiadó legfrissebb darabja, és ami egy számos játékelemmel tarkított absztrakt stratégiaként kerül az asztalra, hogy elvarázsolja a virágok és színek szerelmeseit.

[Cikk folytatása]

[Társalgó] Umbra Via a Pandasaurus Gamestől - Virágok tengere

Dinoszauruszokat és fantasztikumot vártunk a Pandasaurus Gamestől, ehelyett egy különleges külsejű lelki utazást kaptunk. Vajon megbántuk a cserét? Az európai sajtó felé is nyitott a Pandasaurus Games, ennek az örömteli kezdeményezésnek az első képviselője az Umbra Via, ami a kiadó legfrissebb darabja, és ami egy számos játékelemmel tarkított absztrakt stratégiaként kerül az asztalra, hogy elvarázsolja a virágok és színek szerelmeseit.

A cikkben megjelent társasjáték adatlapja

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

28Márc

Megjelent Hajnóczy Soma új játéka – kipróbáltuk, milyen lett a Dűlőre jutunk [gsplus.hu]

Kedvcsináló | 2024.03.28. 14:35:00

Hajnóczy Soma megint borral játszik, ám a Dűlőre jutunkban nem szódával kell kevergetnünk, hanem eleve el kell készítenünk a palackokat.

19Márc

Lenyűgöző, ahogy ez a játék kinéz, de a játékmenete az igazán erős [gsplus.hu]

Kedvcsináló | 2024.03.19. 20:51:00

Az utóbbi idők egyik legszebb társasjátéka nem csak küllemében impozáns.


Kommentek

  • nemi92

    2021-03-24 11:16:25

    A cikk elolvasása után hozzá is raktam a kívánságlistámhoz. Szeretem a színes és pörgős játékokat, így nem is volt kérdés, hogy a későbbiekben mindenképpen szeretnénk majd a magunkénak tudni. A paravánok nagyon jól néznek ki, érdekes lesz licitálni a pontok megszerzéséért, főleg úgy, hogy nem tudjuk ki milyen taktikát követ. Remélem nem lesz borsos ára és akkor már tudom is, mit kap szülinapi ajándékként a feleségem. Egyébként is imádja a virágokat, reméljük érti majd a célzást a játékkal kapcsolatosan! Várjuk szeretettel! :)

Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Umbra Via