Támogasd a Tarsasjatekok.com-ot a Patreonon! Támogatom!

Wreck and Ruin az Asmodee UK-től – Posztapokaliptikus roncsderbi [Társalgó]

Egy zord világ; a túlélésért küzdő frakciók; hatalmas, felfegyverzett járművek. Mark McKinnon 2019-es Kickstarter-projektje a Mad Max világát igyekszik megidézni a játéktáblán. Lássuk, mennyire sikerül ez neki.

A világ a megsemmisülés szélén áll. Az emberek vagy Ruin erődvárosában, vagy a sivatagi frakciók egyikéhez csatlakozva igyekeznek túlélni a végítélet napjait. Az egykori civilizációból csak roncsok maradtak a végeláthatatlan homoktengerbe temetve. A sivatagot hatalmas, dinoszauruszokhoz hasonlatos, veszélyes állatok lakják. Ebben a zord, kilátástalan világban minden apró alkatrész, minden megmaradt készlet akár a túlélés záloga is lehet, így az egymással hadakozó felek a végsőkig is elmennek, hogy a sivatag kincseit, az egykori civilizáció maradványait megkaparintsák a többiek előtt. Ez a Wreck and Ruin.

[Cikk folytatása]

[Társalgó] Wreck and Ruin az Asmodee UK-től - Posztapokaliptikus roncsderbi

Egy zord világ; a túlélésért küzdő frakciók; hatalmas, felfegyverzett járművek. Mark McKinnon 2019-es Kickstarter-projektje a Mad Max világát igyekszik megidézni a játéktáblán. Lássuk, mennyire sikerül ez neki. A világ a megsemmisülés szélén áll. Az emberek vagy Ruin erődvárosában, vagy a sivatagi frakciók egyikéhez csatlakozva igyekeznek túlélni a végítélet napjait.

A cikkben megjelent társasjáték adatlapja

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

16Júl

A társasjátékban is lehet a kevesebb több [telex.hu]

Kedvcsináló | 2024.07.16. 14:00:00

Az utóbbi években sorra dőlnek meg a legnagyobb, legnehezebb, legtöbb alkatrésszel bíró társasjátékok rekordjai. Nem ritka, hogy egy-egy játék egy teljes rekeszt elfoglal a társasjátékosok által etalonnak tartott IKEA-s Kallax-polcon...

30Máj

Lupos [tarsasjatszunk.hu]

Kedvcsináló | 2024.05.30. 14:01:00

Ezt a nagyon szép, kooperatív társasjátékot 7 éves kortól ajánlják. Az elképzelés szerint szellemfarkasokat kell megtalálnunk az erdő különböző pontjain.


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Wreck and Ruin