Kép forrása: pcguru.hu

Etherfields az Awaken Realmstől [Társalgó]

A közösségi gyűjtés fenegyerekei számos sikerük után ismét közönségkedvencet alkottak, legújabb társasuk ráadásul valakinek maga az álom, míg másnak igazi rémálom.

A lengyel Awaken Realms számos alkalommal felrobbantotta az internetet, a csapat játékai pedig sorra hozzák az elképesztő számokat, legyen szó az Aliens-nél is alienesebb Nemesisről, a Tainted Grailről vagy akár a The Edge-ről. A kiadó legutolsó, már elérhető játéka az az Etherfields, mely az álmokba enged betekintést, és miközben a cég minden korábbi kiadványától eltér egy kicsit, mégis tele van olyan jellemzőkkel, amik igazán Awaken Realms-esek. Az mindenesetre már a dobozbontásnál is biztossá válik, hogy az összetevők minőségére nem lehet panasz, de milyen maga a játékélmény?

[Cikk folytatása]

[Társalgó] Etherfields az Awaken Realmstől - Álmaimban a gyilkos szekrény visszainteget

A közösségi gyűjtés fenegyerekei számos sikerük után ismét közönségkedvencet alkottak, legújabb társasuk ráadásul valakinek maga az álom, míg másnak igazi rémálom. A lengyel Awaken Realms számos alkalommal felrobbantotta az internetet, a csapat játékai pedig sorra hozzák az elképesztő számokat, legyen szó az Aliens-nél is alienesebb ről, a Tainted Grail ről vagy akár a The Edge-ről.

A cikkben megjelent társasjáték adatlapja

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

16Júl

A társasjátékban is lehet a kevesebb több [telex.hu]

Kedvcsináló | 2024.07.16. 14:00:00

Az utóbbi években sorra dőlnek meg a legnagyobb, legnehezebb, legtöbb alkatrésszel bíró társasjátékok rekordjai. Nem ritka, hogy egy-egy játék egy teljes rekeszt elfoglal a társasjátékosok által etalonnak tartott IKEA-s Kallax-polcon...

12Jún

Megjelent a JEM magazin 135. száma!

Kedvcsináló | 2024.06.12. 19:08:00

JEM 2024 JÚNIUS


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Etherfields