Kép forrása: https://www.pcguru.hu/uploads/gallery/mid/gyemantvadaszok-251b76d7a733f03e765c-mid.jpg

Gyémántvadászok a Compayától – Kincs, ami van [Társalgó]

Lemegyünk a barlangokba, összeszedjük a lootot, aztán vagy időben és kincsekkel tele jutunk ki, vagy bukunk mindent. Merj, hogy nyerj!

Életében legalább egyszer mindenki szeretne Indiana Jones-szá válni, de legalábbis valami nagy felfedezővé, aki aztán bejárja a dzsungeleket és csapdákkal, valamint kincsekkel teli barlangokat és ősi romokat. A Gyémántvadászokban pedig valami hasonló a cél, elvégre itt egy egész csapat merészkedik le a sötét járatokba, ahol vagy mesés drágakövek, vagy veszélyes szerkezetek várják őket. Mindezt ráadásul egy kisebb dobozban, meglepően kellemes eszközkészlettel kapjuk meg, de a minőségi szórakozást persze még ez sem garantálja, mert ahhoz kell egy jó mechanika és tematika.

[cikk folytatása]

[Társalgó] Gyémántvadászok a Compayától - Kincs, ami van

Lemegyünk a barlangokba, összeszedjük a lootot, aztán vagy időben és kincsekkel tele jutunk ki, vagy bukunk mindent. Merj, hogy nyerj! Életében legalább egyszer mindenki szeretne Indiana Jones-szá válni, de legalábbis valami nagy felfedezővé, aki aztán bejárja a dzsungeleket és csapdákkal, valamint kincsekkel teli barlangokat és ősi romokat.

Társasjáték adatlap -akciós ár-

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

12Jún

Megjelent a JEM magazin 135. száma!

Kedvcsináló | 2024.06.12. 19:08:00

JEM 2024 JÚNIUS

01Jún

Megjelent a JEM magazin 134. száma!

Kedvcsináló | 2024.06.01. 14:00:00

JEM 2024 MÁJUS


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Gyémántvadászok