Kép forrása: https://www.pcguru.hu/uploads/gallery/mid/fesztav-europai-madarak-e287ba45bff523fabf93-mid.jpg

Fesztáv: Európai madarak kiegészítő [Társalgó]

Augusztusban repült be a hazai boltok polcaira is a többszörösen díjnyertes Fesztáv első kiegészítője, az Európai madarak, amely majd' 100 új fajjal gazdagítja az alapjáték kínálatát, több más, a jövőbeni kiegészítőknek megágyazó extra társaságában.

Az biztos, hogy már a múltban is számtalan vitatott megítélésű társasjáték jelent meg, azonban a 2019-es Fesztáv által bejárt út, ha nem is nevezhető teljesen páratlannak, de szokatlannak és elképesztően hangosnak mindenképp. Hiszen az egyre népesebb társasjáték-közösség minden eddiginél több felületen tudja kinyilvánítani a véleményét, ami sokkal intenzívebb egy olyan játék esetében, amely megjelenését követően szó szerint mindenhol jelen volt, és van is mind a mai napig – már amikor épp nem küzd a népszerűségével járó egyik kellemes hátránnyal, azaz a gyártókapacitást lepipáló érdeklődéssel. A sikernek ugyanakkor megvan a maga árnyoldala is: a játék megítélése, amely a 14. Golden Geek-díjak kihirdetése után, idén májusban szaladt el igazán a negatív irányba, miután a Fesztáv 16 kategóriából 8-at megnyert, közte a legjobb stratégiai játékét. Ez pedig sokaknál kiverte a biztosítékot, hiszen a Fesztáv alapvetően egy családi, könnyed stratégia, és az év folyamán nála lényegesen mélyebb, összetettebb játékokkal is gazdagodott a műfaj, melyek szintén érdemesek lettek volna erre a titulusra. A heteken át zajló vitához maga az alkotó, Elizabeth Hargrave is hozzátette a maga véleményét, a Fesztáv pedig köszöni, jól van, és azóta is az elmúlt évek egyik legpopulárisabb és legnépszerűbb játéka – és ez várhatóan még jó darabig így lesz, hiszen megjelent az első kiegészítő.

[Cikk folytatása]

[Társalgó] Fesztáv: Európai madarak kiegészítő a Delta Visiontől

Augusztusban repült be a hazai boltok polcaira is a többszörösen díjnyertes Fesztáv első kiegészítője, az Európai madarak, amely majd' 100 új fajjal gazdagítja az alapjáték kínálatát, több más, a jövőbeni kiegészítőknek megágyazó extra társaságában. Az biztos, hogy már a múltban is számtalan vitatott megítélésű társasjáték jelent meg, azonban a 2019-es Fesztáv által bejárt út, ha nem is nevezhető teljesen páratlannak, de szokatlannak és elképesztően hangosnak mindenképp.

Társasjáték adatlap -akciós árak-

Újabb szárnycsapások – Fesztáv: Európai madarak kiegészítő

Ismertető, 2020.01.26. 13:00:00

Megérkezett a várva várt Európai madarak kiegészítő a nagy sikerű Fesztáv társasjátékhoz. Az alábbiakban olvashatjátok tapasztalatainkat.

forrás -- pcguru.hu

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

03Ápr

Megjelent a JEM magazin 133. száma!

Kedvcsináló | 2024.04.03. 17:22:00

JEM 2024 ÁPRILIS

02Ápr

Megjelent a JEM magazin 131. száma!

Kedvcsináló | 2024.04.02. 20:09:00

JEM 2024 FEBRUÁR


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Fesztáv: Európai Madarak