Kép forrása: https://www.pcguru.hu/uploads/gallery/mid/rune-stones-cb772656224c83ab8429-mid.jpg

Családi játékok a Piatniktól – Rune Stones [Társalgó]

Rúnák és kovácsolás – eddig ez a kombináció megmaradt a fantasynek és a nagyívű filmeposzoknak, de most már magunk is nagyerejű ereklyéket kovácsolhatunk a saját köveinkből.

Bár a Piatnik rengeteg gyerekeknek szóló játékot jelentet meg, azért a családokat sem hagyja unatkozni, sőt meglehetősen széles nehézségi palettán dolgozva tesz azért, hogy senki se maradjon neki szóló, kihívást sem nélkülöző társas nélkül. Itt van például a Rune Stones, ami mindössze egyetlen esztendővel a Luxor után született meg a Rüdiger Dorn és Dennis Lohausen páros elképzeléséből, hogy a megszokottnál kicsit talán komplexebb, de még mindig családbarát játékként formálja a különböző színű kis kavicsokat hatalmas erejű rúnakövekké. 

[Cikk folytatása]

[Társalgó] Családi játékok a Piatniktól - Rune Stones (x)

Rúnák és kovácsolás - eddig ez a kombináció megmaradt a fantasynek és a nagyívű filmeposzoknak, de most már magunk is nagyerejű ereklyéket kovácsolhatunk a saját köveinkből. Bár a Piatnik rengeteg gyerekeknek szóló játékot jelentet meg, azért a családokat sem hagyja unatkozni, sőt meglehetősen széles nehézségi palettán dolgozva tesz azért, hogy senki se maradjon neki szóló, kihívást sem nélkülöző társas nélkül.

Társasjáték adatlap -akciós árak-

forrás -- pcguru.hu

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

16Júl

A társasjátékban is lehet a kevesebb több [telex.hu]

Kedvcsináló | 2024.07.16. 14:00:00

Az utóbbi években sorra dőlnek meg a legnagyobb, legnehezebb, legtöbb alkatrésszel bíró társasjátékok rekordjai. Nem ritka, hogy egy-egy játék egy teljes rekeszt elfoglal a társasjátékosok által etalonnak tartott IKEA-s Kallax-polcon...

01Jún

Megjelent a JEM magazin 134. száma!

Kedvcsináló | 2024.06.01. 14:00:00

JEM 2024 MÁJUS


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Rune Stones