Támogasd a Tarsasjatekok.com-ot a Patreonon! Támogatom!

Kartográfusok a Reflexshoptól [Társalgó]

A héten már a második flip & write játék kerül terítékre, ám ezúttal térképészként kell megharcolni a királynő kegyeiért és a legegyedibb, legnagyszerűbb birodalomért.

Ha valaki azt mondja, hogy manapság már nehéz bármilyen műfajban is újat alkotni, akkor azért arra mindig van valami kiváló példa, amit felmutatva megkérdőjelezhetjük a kijelentés valóságtartalmát. Mármint, persze, egyre nehezebb új ötletekkel előállni, azonban még mindig nem képtelenség, és ezt lényegében a 2019-es, hozzánk a Reflexshop kiadásában most elérkező Kartográfusok is bizonyítja.

Elvégre a majdhogynem ismeretlennek mondható Jordy Adan játéka igen gyorsan az élvonalba került (BGG-n az első 200-ban van, míg családi kategóriában a 20.), méghozzá nem véletlenül: a héten már bemutattuk a méltán híres Uwe Rosenberg készítette, szintén 2019-es Második esélyt, azonban a Kartográfusok, miközben szintúgy a flip & write vonalába tartozik, a megszokott poliominós rajzolgatást fantasy környezetbe helyezi, melyben a harc legalább olyan fontos, mint a birodalom feltérképezése.  

[Cikk folytatása...]

[Társalgó] Kartográfusok a Reflexshoptól

A héten már a második flip & write játék kerül terítékre, ám ezúttal térképészként kell megharcolni a királynő kegyeiért és a legegyedibb, legnagyszerűbb birodalomért. Ha valaki azt mondja, hogy manapság már nehéz bármilyen műfajban is újat alkotni, akkor azért arra mindig van valami kiváló példa, amit felmutatva megkérdőjelezhetjük a kijelentés valóságtartalmát.

Társasjáték adatlap

forrás -- pcguru.hu

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

16Júl

A társasjátékban is lehet a kevesebb több [telex.hu]

Kedvcsináló | 2024.07.16. 14:00:00

Az utóbbi években sorra dőlnek meg a legnagyobb, legnehezebb, legtöbb alkatrésszel bíró társasjátékok rekordjai. Nem ritka, hogy egy-egy játék egy teljes rekeszt elfoglal a társasjátékosok által etalonnak tartott IKEA-s Kallax-polcon...

05Jún

Ha kis dobozos társasjátékot vennél, ezekkel nem lőhetsz most mellé [gsplus.hu]

Kedvcsináló | 2024.06.05. 19:43:00

18+-os partijáték, kétfős területfoglalás, vikingek harca - nem kell tízezreket költeni szuper élményekért.


Kommentek

  • l.mark

    2020-09-12 09:28:24

    Nemrég érkezett hozzánk is, csak ajánlani tudom, hihetetlenül újra játszható, fantáziadús játékról van szó! Ár-érték arányban is tökéletes szerintem, nincs túlárazva.

Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Kartográfusok