Kép forrása: https://www.pcguru.hu/uploads/gallery/mid/reworld-b723955986efe124ab44-mid.jpg

Családi játékok a Piatniktól – Reworld [Társalgó]

A Földnek ugyan lassan de biztosan lőttek, de a komor jövőképen a tudomány segít. Pakolj teli egy gigantikus űrhajót, és hódítsd meg az Eurybia bolygót, létrehozva a leghasznosabb, legrátermettebb városokat az emberi faj második otthonában!

Ha játéktervező legendák bútoroznak össze, abból nagy eséllyel jó dolgok szoktak kisülni – Michael Kiesling és Wolfgang Kramer pedig mindketten a legenda definícióját jelentik. Kiesling nevéhez olyan alapművek köthetők, mint napjaink egyik szeretett családi sorozata, az Azul, a kiváló Heaven & Ale, Kramer pedig igazi pionír, hiszen minden idők egyik legrégebbi aktív társasjáték-alkotója majd’ féltucat alkalommal távozhatott Spiel des Jahres-díjjal, 1999-es El Grandéja pedig egy komplett műfaj meghatározó alapműve. Amikor pedig a kilencvenes évek végén összeálltak, megalkották azt a Tikalt, amely 1999-ben Spiel des Jahres díjat vívott ki, és egy kiváló sorozat alapjául szolgált, amely utoljára 2018-ban bővült, de a duónak közben volt ideje arra is, hogy a csillagok felé tekintsen.

REWORLD

[Cikk folytatása...]

[Társalgó] Családi játékok a Piatniktól - Reworld (x)

A Földnek ugyan lassan de biztosan lőttek, de a komor jövőképen a tudomány segít. Pakolj teli egy gigantikus űrhajót, és hódítsd meg az Eurybia bolygót, létrehozva a leghasznosabb, legrátermettebb városokat az emberi faj második otthonában! Ha játéktervező legendák bútoroznak össze, abból nagy eséllyel jó dolgok szoktak kisülni - Michael Kiesling és Wolfgang Kramer pedig mindketten a legenda definícióját jelentik.

Társasjáték adatlap - akciós árak -

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

16Júl

A társasjátékban is lehet a kevesebb több [telex.hu]

Kedvcsináló | 2024.07.16. 14:00:00

Az utóbbi években sorra dőlnek meg a legnagyobb, legnehezebb, legtöbb alkatrésszel bíró társasjátékok rekordjai. Nem ritka, hogy egy-egy játék egy teljes rekeszt elfoglal a társasjátékosok által etalonnak tartott IKEA-s Kallax-polcon...

07Júl

Ez a játék nem csak azzal tesz majd boldoggá, hogy kutyák vannak benne [gsplus.hu]

Kedvcsináló | 2024.07.07. 14:00:00

Nincs még egy hónapja (na jó, holnap lesz), hogy közzétettük kis dobozos társasjátékokat gyűjtő ajánlónkat, amiben egy nemrég megjelent kutyás társas, a Pöttyök is szerepelt, és máris itt egy újabb...


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Reworld