Kép forrása: https://www.pcguru.hu/uploads/gallery/mid/funkoverse-strategy-game-d7a3f494582d096a2382-mid.jpg

Funkoverse Strategy Game [Társalgó]

Valahogy újra és újra előkerül a Prospero Hall neve, mint játéktervező, amennyiben pedig a listát böngésszük, nemcsak a Ravensburger tűnik fel gyakran, de a Funko Games neve is. Kezdetben vala a Funkoverse Strategy Games, de a kínálatot immáron a Godzilla- és a Back to the Future-franchise is színesíti, ami egészen jó előjel, ha a seattle-i/washingtoni csapatot vesszük alapul. Hozzáteszem, hogy azért az újabb brandek megjelenése egészen komoly lehetőségeket ad a tervezésben, míg a POP!-figurákkal társasozás feladhatta a leckét, mikor nulláról kellett építeni valamit. Ettől függetlenül sikerült megtalálni az arany középutat, ami egy kimondottan családi játéknak szánt sorozatnál már eleve pozitívum, pláne úgy, hogy a verse szó nem véletlenül szerepel a címben, hiszen a FSG legfőbb jellemzője az, hogy a számos, eltérő sorozatokat és témákat feldolgozó doboz tartalmát bármikor, bárhogyan mixelhessük. Vár a Funkoverse és a rengeteg nagyfejű figura!

[Társalgó] Funkoverse Strategy Game

A nagyfejű Funko Pop!-figurák elképesztő népszerűségnek örvendenek, így csak idő kérdése volt, hogy a társasjátékok világában is megjelenjenek. Valahogy újra és újra előkerül a Prospero Hall neve, mint játéktervező, amennyiben pedig a listát böngésszük, nemcsak a Ravensburger tűnik fel gyakran, de a Funko Games neve is.

Társasjáték adatlap

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

04Szep

Viticulture – Esszenciális kiadás a Delta Visiontől [Társalgó]

Kedvcsináló | 2020.09.04. 09:00:00

Toszkána téged vár: csapj fel borásznak és hozd létre a régió legsikeresebb pincészetét. Telepíts szőlőtőkét, szüreteld le, érleld és tökéletesítsd boraid, melyekkel felülkerekedhetsz riválisaidon.

12Szep

Kartográfusok a Reflexshoptól [Társalgó]

Kedvcsináló | 2020.09.12. 09:00:00

A héten már a második flip & write játék kerül terítékre, ám ezúttal térképészként kell megharcolni a királynő kegyeiért és a legegyedibb, legnagyszerűbb birodalomért.


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Funkoverse Strategy Game