Kép forrása: https://www.pcguru.hu/uploads/gallery/mid/nemesis-515ebead550c6c0e94ca-mid.jpg

Nemesis a Delta Visiontől [Társalgó]

Az űrhajó utasai nem a legjobb napjukat élik meg, mikor a hibernálásból felébredve szembesülnek helyzetükkel. Egyik társuk holtan, kirobbant melkassal fekszik a helyén, miközben alig emlékeznek valamire, nem ismerik a bárka felépítését és szobáit, hogy egyáltalán milyen állapotban van, de a legrosszabb: a jelek szerint egy idegen és halálos faj vetette meg a lábát a masszív fémfalak és folyosók, alagutak között.

Ezzel a klasszikus sci-fi-horror felütéssel indít Adam Kwapiński díjnyertes és 2018-as megjelenése óta a BGG legjobb 50 helyezettje között tanyázó társasjátéka, mely szégyentelenül másolja az Alien-sorozat stílusát és interaktív élményét. De miért ne tenné? Hiszen a műfajban még nem sok klasszikus született, a franchise hányatott sorsa már-már felháborító, pedig a téma adja magát és szinte követeli a minőségi feldolgozást. Ötévnyi kemény munka, valamint a tervezési fázis és a gyártás között számos átalakítás után a Nemesis azonban ezt kínálja, méghozzá meglehetősen méretes csomagban, számos összetevővel és izgalmas jellemzővel.

[Társalgó] Nemesis a Delta Visiontől

Elcsépelt frázis, hogy az űrben senki nem hallja a sikolyod, pláne, hogy a Nemesisben ez nem is igaz. Egyes társaid és a hulládon élősködő szörnyetegek itt örömmel hallgatják a halálsikolyod. Az űrhajó utasai nem a legjobb napjukat élik meg, mikor a hibernálásból felébredve szembesülnek helyzetükkel.

Társasjáték adatlap

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

26Jún

Ocean Crisis [Társalgó]

Kedvcsináló | 2020.06.26. 10:00:00

Kooperatív küzdelem a szennyeződéssel és szeméthalmokkal, avagy egy nem is annyira könnyed stratégia a családi játék külsejébe csomagolva.

29Jún

Holtak tele – Válaszúton a Gémklubtól [Társalgó]

Kedvcsináló | 2020.06.29. 14:00:00

A kegyetlen télnél csak egy rosszabb dolog van: ha a fagyban még az örökké éhes zombikkal is meg kell küzdeni. És persze az, ha a legkeményebb helyzetben pont a saját társad döf hátba.


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Nemesis