Támogasd a Tarsasjatekok.com-ot a Patreonon! Támogatom!

A magyar társasjáték, ami jobban megtornáztatja az agyat, mint a sakk

A legújabb magyar fejlesztésű társasjáték, a Castle of Mind olyan készségeket fejleszt, aminek mind az iskolás gyerekek, mind a dolgozó felnőttek hasznát veszik a mindennapokban. Kipróbáltuk.

A magyar társasjáték, ami jobban megtornáztatja az agyat, mint a sakk

A legújabb magyar fejlesztésű társasjáték, a Castle of Mind olyan készségeket fejleszt, aminek mind az iskolás gyerekek, mind a dolgozó felnőttek hasznát veszik a mindennapokban. Kipróbáltuk. Egyke voltam. A nyári szünidő nagy részét a nagyszüleimmel töltöttem, és a dédimamámmal társasoztam. Szinte minden klasszikus táblajátékkal játszottunk, de megtanított malmozni és sakkozni is, a nagypapámmal pedig egy üres papírlapon torpedóztunk.

A magazinban megtalálható társasjátékok adatlapjai

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

16Júl

A társasjátékban is lehet a kevesebb több [telex.hu]

Kedvcsináló | 2024.07.16. 14:00:00

Az utóbbi években sorra dőlnek meg a legnagyobb, legnehezebb, legtöbb alkatrésszel bíró társasjátékok rekordjai. Nem ritka, hogy egy-egy játék egy teljes rekeszt elfoglal a társasjátékosok által etalonnak tartott IKEA-s Kallax-polcon...

24Máj

Knarr - vikingek versenye [tarsasozz.blog]

Kedvcsináló | 2024.05.24. 14:00:00

A Knarr egy pörgős vikinges társasjáték, amelyben ezúttal nem a csihi-puhié a főszerep – vikingjeink elsősorban új földekre hajóznak és kereskednek ebben a játékban. Erre utal a címe is, ugyanis a knarr áruszállításra tervezett tengeri hajót jelent.


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Castle of Mind