Támogasd a Tarsasjatekok.com-ot a Patreonon! Támogatom!

Játszik a család: Mátyás társasjáték

Ez a társasjáték egyből felkeltette a figyelmem amikor először megláttam, mégpedig több okból is. Egyrészt, mert nem minden nap találkozik az ember olyan társassal, ami magyar történelmi témát dolgoz fel, és kíváncsi voltam, hogy mégis milyen módon teszi ezt.

Játszik a család: Mátyás

Ez a társasjáték egyből felkeltette a figyelmem amikor először megláttam, mégpedig több okból is. Egyrészt, mert nem minden nap találkozik az ember olyan társassal, ami magyar történelmi témát dolgoz fel, és kíváncsi voltam, hogy mégis milyen módon teszi ezt. Másrészt pedig, ami nyilvánvaló, ez a játék nagyon szép.

A cikkben megtalálható társasjáték adatlapja - akciós ár -

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

04Aug

Funkoverse Strategy Game [Társalgó]

Kedvcsináló | 2020.08.04. 13:00:00

A nagyfejű Funko Pop!-figurák elképesztő népszerűségnek örvendenek, így csak idő kérdése volt, hogy a társasjátékok világában is megjelenjenek.

13Júl

Ubongo! a Kosmostól [Társalgó]

Kedvcsináló | 2020.07.13. 10:00:00

Fiam, tedd már le azt az átkozott Tetrist, hát folyton csak a képernyőt bámulod! Hogy mit játsszunk? Szerintem jöjjön egy kis Ubongo!


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Mátyás