Támogasd a Tarsasjatekok.com-ot a Patreonon! Támogatom!

Játszik a család: Underground Panic

A történet szerint ürgék vagyunk, akiknek elárasztották a földalatti üregrendszerüket. A feladatunk természetesen az, hogy kijuttassuk az összes ürgét úgy, hogy közben azért az elraktározott készleteinket is megpróbáljuk megmenteni.

Játszik a család: Underground Panic

Ez megint egy jópofa játék az egész családnak. A történet szerint ürgék vagyunk, akiknek elárasztották a földalatti üregrendszerüket. A feladatunk természetesen az, hogy kijuttassuk az összes ürgét úgy, hogy közben azért az elraktározott készleteinket is megpróbáljuk megmenteni. A játék egyik érdekessége, hogy itt nem egyetlen adott bábut irányítanak a játékosok, hanem bármelyikkel léphetnek.

A cikkben megtalálható társasjáték adatlapja

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

26Jan

Játszik a család: Mátyás társasjáték

Kedvcsináló | 2020.01.26. 11:00:00

A társasjáték egyből felkeltette a figyelmem amikor először megláttam, mégpedig több okból is. Egyrészt, mert nem minden nap találkozik az ember olyan társassal, ami magyar történelmi témát dolgoz fel, és kíváncsi voltam, hogy mégis milyen módont...

31Dec

Fókuszáltabbá tesz, türelemre tanít, javítja a memóriát és szórakoztat, mi az?

Kedvcsináló | 2019.12.31. 11:22:00

5+1 tudományos érv a társasjáték mellett!


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Underground Panic